Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XC-sek & Maratonisták ide :)
Indította
Janiii
, 2004. október 04. 14:06
Írta 2005. június 07. - 17:20

95-ben, amikor kezdtem versenyezni, az akkor még CC versenyeken 4-5 száz induló volt:) nagyon királyság volt

Írta 2005. június 07. - 16:21

Nem a Kisnánai verseny hangulatával volt a baj. Szerintem az egész ox sorozat hangulata nagyon nem olyan már mint régen.
Egyébként szerintem Kisnánán a pálya az nagyon jó volt. (persze én nem vagyok elég objektív e téren)
Egyébként szerintem Kisnánán a pálya az nagyon jó volt. (persze én nem vagyok elég objektív e téren)
Írta 2005. június 07. - 16:03

Szerintem a tavalyi versenyhangulat tett alá. De idén sem volt másként, így jobban is jártak azok, akik kihagyták.
Írta 2005. június 07. - 10:38

azóta már megváltoztattákj 
mert elõször hirdették hogy fent vannak az uyak..de csak atavyiak voltak.
persze már minden rendben.....
nagyon gyér mezõny volt
Sokkal kevesebben mint Visegrád, Pilisszántó....
ha ez a tendencia marda már felnõtben is csak 10en leszen k ucso versenyen:(
meg ha yol emlékszem volt oyan kategoria u16 lány vagy mi ahol 2en.....

mert elõször hirdették hogy fent vannak az uyak..de csak atavyiak voltak.
persze már minden rendben.....
nagyon gyér mezõny volt

Sokkal kevesebben mint Visegrád, Pilisszántó....
ha ez a tendencia marda már felnõtben is csak 10en leszen k ucso versenyen:(
meg ha yol emlékszem volt oyan kategoria u16 lány vagy mi ahol 2en.....
Írta 2005. június 07. - 10:27

Írta 2005. június 07. - 09:39

Yvorl: Ott van az eredmények menüpontban a 2005-ös is, csak kicsit becsapós módon van megjelenítve, Te lehet hogy a 2004-esre kattintottál.
Írta 2005. június 07. - 08:57

Gábor, Atisch: Volt szombati edzés?
Esetleg valki holnap? Ráérek egész nap hétig.
Nem volt. DE ezzel kapcsolatban nezd + a Vueltas forumot, mert egy ezzel kapcsolatban van egy kezdemenyezes.
Én ma ráérek miután levizsgáztam és elmúlik a fejfájásom. Vizsgával kb 14.00-kor végzem a fejfájással meg nemtudom...
Írta 2005. június 06. - 22:54

Volt valaki Kisnánán??
erdmények(lista)?????
elvileg a kisnánás honlapon kint van, de linkre kattintva a 2004es yön be....
erdmények(lista)?????
elvileg a kisnánás honlapon kint van, de linkre kattintva a 2004es yön be....
Írta 2005. június 06. - 22:44

vendég_rvilike_*
Írta 2005. június 06. - 19:05

Kiraly vagy,gratula
Biztos k jo lehetett...
En meg mentem ma 11:21-et Janoshegyi uton,legutobbihoz kepest 46mp javulas
Ahhoz kepest azota nem mentem tul sokat azert vmit fejlodtem

En meg mentem ma 11:21-et Janoshegyi uton,legutobbihoz kepest 46mp javulas

Írta 2005. június 06. - 18:50

Glocknerkönig hosszan:
Péntek délután indultunk kocsival. 600km és sok-sok óra autózás után megérkeztünk este kellemes melegben Fusch-ba, ami egy kis falu a Glocknersrtassen. Nagyon hangulatos volt este kiülni a kis fõtérre benyomni egy két szendót. Másnap reggel bementünk Bruck-ba nevezni, majd átkocsikáztunk Saltzburgba megnézni az óvárost, ami tényleg szép csak kár, hogy esett az esõ.
Vasárnap reggel Bruckból rajtoltunk szemerkélõ esõben
. Kinyitott hétvégén a helyi Raiffaisen bank, hogy otthont adjon a versenyközpontnak. Megnézném melyik kisvárosi bank csinálna ilyet nálunk... A versenyen 28km emelkedõ állt elöttünk. Csak felfelé a szerpentinen. Természetesen outival lett volna ideális menni - láttam is pár 6kilós karboncsodát - de mivel nekem nincs, ezért montival vágtam neki. Sajnos még a slicket sem tudtam feltenni, mert nem akart rendesen felmenni a tubless felnimre. A rajthoz picit késõn érkeztünk ezért a végérõl majdnem a legvégérõl indultunk. Utánna egy pár kili hullámosabb terep volt beiktatva melegítésnek, majd a hegy lábánál lévõ kapuktól kezdõdött a komoly mászás. Óvatosan mentem, mert jóelõre figyelmeztettek, hogy ne lõjem el a puskaport az elején; 2000 fölött könnyen bekapál az ember. Fölfelé haladva alig bírtam az állámat visszarakni, olyan kilátás volt a völgyre, amíg bele nem értünk a felhõbe. Érdekes volt végighaladni a különbözõ növényöveken, a lenti erdõtõl a csrjésen át a sziklákig és a hóig. Kb a táv felénél volt egy frissítõpont ahol azonban csak vizet meg redbullt lehetett inni, pedig bekaptam volna egy banánt vagy valami. Sikerült a kajálást jól idõzítenem, három zselé fogyott a végéig. Ki volt írva táblákra, hogy mennyi van még hátra, ami becsapós volt, mert a 4km-es táblától volt még hátra a legjava. A legmeredekebb itt az út ráadásul az esõ is átváltott hódarába. Végül is annyira vigyáztam magamra, hogy különösebb nehézség nélkül felértem. Nem gondoltam, hogy innen jön a java... Még lent egy a rajtszámommal ellátott zacsib belepakoltam egy pár cuccot amit felhoztak elõre egy teherautóval. Fönt gyorsan átöltöztem, majd némi fázás és ácsorgás után (egy óra) megérkezett a barátom is. Külnben készült "célfotó" is. Két fotós ült két külön helyen az utolsó kanyarokban és kattnintgatott ezerrel, hogy mindenki meglegyen. Kaptam még egy Glockneres érmet is, a lent kapott Glockneres buff mellé. Akkor most valahogy le kéne jutni! Megkérdeztem az egyik szervezõt, hogy a fönt álló buszokkal lemehet e. Monta, hogy persze, de hogy a bicóval mit csinálok azt találjam ki, mert még nem tudják, hogyan fogják lehozni õket. Maradt a legurulás. Mondanom sem kelll, hogy az egyre romló idõben nem volt egy leányállom 30km-et legurulni. A szálláson forró zuhan és minden rendben is volt.
Ja a versenyt valami olasz arc nyerte 1:15-ös idõvel. NC. Én a 2 órát 153as átlagpulzussal mentem, szóval sok bennem maradt, de majd jövõre egy outival belecsapunk a lecsóba!
Hát ennyi, bocs ha kicst zavaros, de nem vagyok egy jó fogalmazó.
Péntek délután indultunk kocsival. 600km és sok-sok óra autózás után megérkeztünk este kellemes melegben Fusch-ba, ami egy kis falu a Glocknersrtassen. Nagyon hangulatos volt este kiülni a kis fõtérre benyomni egy két szendót. Másnap reggel bementünk Bruck-ba nevezni, majd átkocsikáztunk Saltzburgba megnézni az óvárost, ami tényleg szép csak kár, hogy esett az esõ.
Vasárnap reggel Bruckból rajtoltunk szemerkélõ esõben

Ja a versenyt valami olasz arc nyerte 1:15-ös idõvel. NC. Én a 2 órát 153as átlagpulzussal mentem, szóval sok bennem maradt, de majd jövõre egy outival belecsapunk a lecsóba!
Hát ennyi, bocs ha kicst zavaros, de nem vagyok egy jó fogalmazó.
One planet, one tribe...
Írta 2005. június 06. - 16:13

Marci errõl mesélhetnél még!! Csak fölfelé ment és végig beton??? és mindenki montival nyomta?? ja és tényleg király az eredményed jó azt látni hogy az elsõ oldalon a legjobbak közt ott lapul egy magyar a sok "deutschsprachige" között!!
:)
csak így tovább

csak így tovább
join your life, join your bike
Írta 2005. június 06. - 14:30

gratula!!!!!!!!!
te de ez a végig az aszfalt szerpentinen ment...
áh semmmi terep..
én is voltam arra saynos kocsival.
1600-ból a 682 hely szép!
és 24. a korosztályban!! méginkább!!! :clap:
fõleg hophy oyan qrva sokan voltak..meg gondolom rendesen ment már az eleye mire elraytoltál...
meg ahogy emlékszem meg képekbõl is elég keskeny az út.
le volt zárva a forgalom?? gondolom igen.
te de ez a végig az aszfalt szerpentinen ment...
áh semmmi terep..

én is voltam arra saynos kocsival.
1600-ból a 682 hely szép!
és 24. a korosztályban!! méginkább!!! :clap:
fõleg hophy oyan qrva sokan voltak..meg gondolom rendesen ment már az eleye mire elraytoltál...
meg ahogy emlékszem meg képekbõl is elég keskeny az út.
le volt zárva a forgalom?? gondolom igen.
Írta 2005. június 06. - 13:49

Szevasztok,
épségesen visszaértem a GlocknerKönig-rõl. 2h9percet mentem
. Lent az esõ, 2000 felett pedig a hó esett, de így is hihetetlenül jó volt!
Aki nem ismerné: Osztrák veseny a Grossglockneren. 600-ról fel kell menni 2500-ra egy gyönyörû szerpentinen. Lent fenyõerdõ, fönt hófalak
Küzdés a hegy, saját magad és az elemek ellen.
site: www.glocknerkoenig.com
épségesen visszaértem a GlocknerKönig-rõl. 2h9percet mentem

Aki nem ismerné: Osztrák veseny a Grossglockneren. 600-ról fel kell menni 2500-ra egy gyönyörû szerpentinen. Lent fenyõerdõ, fönt hófalak

site: www.glocknerkoenig.com
One planet, one tribe...
Írta 2005. június 05. - 15:04

Gondolom megelégelték, hogy mindenki kinntrõl hoz/rendel magának órát.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2005. június 05. - 14:54

jaja én is most hoztam tõlük árlistát és már az 520-as is tuti áron van!! Habár azért még lehet hogy esik egykicsit de ez már tényleg korrekt ár!!
join your life, join your bike
vendég_rvilike_*
Írta 2005. június 05. - 09:36

Emberek,iszonyat modon lementek a polarnal az arak,most nezem az arlistajukat,ha valaki akar venni akkor most vegyen!!!
http://www.pulzusmer...un/arlista.html
http://www.pulzusmer...un/arlista.html
Írta 2005. június 04. - 19:48

Csak arra szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy a holnapi(06.05.) kisnánai versenyen NEM LESZ hobbi futam. Csak azért szóltam mert ma is három srác leutazott pestrõl és nevezni akartak a hobby versenyre.
Írta 2005. június 02. - 19:19

Szombaton DM pályabejárás. Jöjjön mindenki aki ráér.
L. a "Duna Maraton" topicot...
L. a "Duna Maraton" topicot...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. május 30. - 10:49

Ha érdekelne benneteket, olvassátok a BMFT/Csapatmez topikot!