Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
95-ben, amikor kezdtem versenyezni, az akkor még CC versenyeken 4-5 száz induló volt:) nagyon királyság volt :)

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Nem a Kisnánai verseny hangulatával volt a baj. Szerintem az egész ox sorozat hangulata nagyon nem olyan már mint régen.
Egyébként szerintem Kisnánán a pálya az nagyon jó volt. (persze én nem vagyok elég objektív e téren)

kernudli

kernudli

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Szerintem a tavalyi versenyhangulat tett alá. De idén sem volt másként, így jobban is jártak azok, akik kihagyták.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
azóta már megváltoztattákj :)
mert elõször hirdették hogy fent vannak az uyak..de csak atavyiak voltak.
persze már minden rendben.....

nagyon gyér mezõny volt :(
Sokkal kevesebben mint Visegrád, Pilisszántó....
ha ez a tendencia marda már felnõtben is csak 10en leszen k ucso versenyen:(
meg ha yol emlékszem volt oyan kategoria u16 lány vagy mi ahol 2en.....
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Gubi

Gubi

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Kisnána eredmények :http://www.mountainb...4eredmenyek.xls

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Yvorl: Ott van az eredmények menüpontban a 2005-ös is, csak kicsit becsapós módon van megjelenítve, Te lehet hogy a 2004-esre kattintottál.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás

Gábor, Atisch: Volt szombati edzés?
Esetleg valki holnap? Ráérek egész nap hétig.

Nem volt. DE ezzel kapcsolatban nezd + a Vueltas forumot, mert egy ezzel kapcsolatban van egy kezdemenyezes.
Én ma ráérek miután levizsgáztam és elmúlik a fejfájásom. Vizsgával kb 14.00-kor végzem a fejfájással meg nemtudom...

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Volt valaki Kisnánán??

erdmények(lista)?????
elvileg a kisnánás honlapon kint van, de linkre kattintva a 2004es yön be....

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Nekem tuti lett volna 184-es átlagpulzus... dehát nekem kicsit magasabb :)))

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Kiraly vagy,gratula :) Biztos k jo lehetett...
En meg mentem ma 11:21-et Janoshegyi uton,legutobbihoz kepest 46mp javulas :) Ahhoz kepest azota nem mentem tul sokat azert vmit fejlodtem

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Glocknerkönig hosszan:
Péntek délután indultunk kocsival. 600km és sok-sok óra autózás után megérkeztünk este kellemes melegben Fusch-ba, ami egy kis falu a Glocknersrtassen. Nagyon hangulatos volt este kiülni a kis fõtérre benyomni egy két szendót. Másnap reggel bementünk Bruck-ba nevezni, majd átkocsikáztunk Saltzburgba megnézni az óvárost, ami tényleg szép csak kár, hogy esett az esõ.
Vasárnap reggel Bruckból rajtoltunk szemerkélõ esõben :(. Kinyitott hétvégén a helyi Raiffaisen bank, hogy otthont adjon a versenyközpontnak. Megnézném melyik kisvárosi bank csinálna ilyet nálunk... A versenyen 28km emelkedõ állt elöttünk. Csak felfelé a szerpentinen. Természetesen outival lett volna ideális menni - láttam is pár 6kilós karboncsodát - de mivel nekem nincs, ezért montival vágtam neki. Sajnos még a slicket sem tudtam feltenni, mert nem akart rendesen felmenni a tubless felnimre. A rajthoz picit késõn érkeztünk ezért a végérõl majdnem a legvégérõl indultunk. Utánna egy pár kili hullámosabb terep volt beiktatva melegítésnek, majd a hegy lábánál lévõ kapuktól kezdõdött a komoly mászás. Óvatosan mentem, mert jóelõre figyelmeztettek, hogy ne lõjem el a puskaport az elején; 2000 fölött könnyen bekapál az ember. Fölfelé haladva alig bírtam az állámat visszarakni, olyan kilátás volt a völgyre, amíg bele nem értünk a felhõbe. Érdekes volt végighaladni a különbözõ növényöveken, a lenti erdõtõl a csrjésen át a sziklákig és a hóig. Kb a táv felénél volt egy frissítõpont ahol azonban csak vizet meg redbullt lehetett inni, pedig bekaptam volna egy banánt vagy valami. Sikerült a kajálást jól idõzítenem, három zselé fogyott a végéig. Ki volt írva táblákra, hogy mennyi van még hátra, ami becsapós volt, mert a 4km-es táblától volt még hátra a legjava. A legmeredekebb itt az út ráadásul az esõ is átváltott hódarába. Végül is annyira vigyáztam magamra, hogy különösebb nehézség nélkül felértem. Nem gondoltam, hogy innen jön a java... Még lent egy a rajtszámommal ellátott zacsib belepakoltam egy pár cuccot amit felhoztak elõre egy teherautóval. Fönt gyorsan átöltöztem, majd némi fázás és ácsorgás után (egy óra) megérkezett a barátom is. Külnben készült "célfotó" is. Két fotós ült két külön helyen az utolsó kanyarokban és kattnintgatott ezerrel, hogy mindenki meglegyen. Kaptam még egy Glockneres érmet is, a lent kapott Glockneres buff mellé. Akkor most valahogy le kéne jutni! Megkérdeztem az egyik szervezõt, hogy a fönt álló buszokkal lemehet e. Monta, hogy persze, de hogy a bicóval mit csinálok azt találjam ki, mert még nem tudják, hogyan fogják lehozni õket. Maradt a legurulás. Mondanom sem kelll, hogy az egyre romló idõben nem volt egy leányállom 30km-et legurulni. A szálláson forró zuhan és minden rendben is volt.
Ja a versenyt valami olasz arc nyerte 1:15-ös idõvel. NC. Én a 2 órát 153as átlagpulzussal mentem, szóval sok bennem maradt, de majd jövõre egy outival belecsapunk a lecsóba!
Hát ennyi, bocs ha kicst zavaros, de nem vagyok egy jó fogalmazó.

Gábor, Atisch: Volt szombati edzés?
Esetleg valki holnap? Ráérek egész nap hétig.
One planet, one tribe...

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Marci errõl mesélhetnél még!! Csak fölfelé ment és végig beton??? és mindenki montival nyomta?? ja és tényleg király az eredményed jó azt látni hogy az elsõ oldalon a legjobbak közt ott lapul egy magyar a sok "deutschsprachige" között!! :):)
csak így tovább
join your life, join your bike

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
gratula!!!!!!!!!
te de ez a végig az aszfalt szerpentinen ment...
áh semmmi terep..:(
én is voltam arra saynos kocsival.

1600-ból a 682 hely szép!
és 24. a korosztályban!! méginkább!!! :clap:
fõleg hophy oyan qrva sokan voltak..meg gondolom rendesen ment már az eleye mire elraytoltál...
meg ahogy emlékszem meg képekbõl is elég keskeny az út.

le volt zárva a forgalom?? gondolom igen.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Szevasztok,
épségesen visszaértem a GlocknerKönig-rõl. 2h9percet mentem :). Lent az esõ, 2000 felett pedig a hó esett, de így is hihetetlenül jó volt!
Aki nem ismerné: Osztrák veseny a Grossglockneren. 600-ról fel kell menni 2500-ra egy gyönyörû szerpentinen. Lent fenyõerdõ, fönt hófalak ;) Küzdés a hegy, saját magad és az elemek ellen.
site: www.glocknerkoenig.com
One planet, one tribe...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Gondolom megelégelték, hogy mindenki kinntrõl hoz/rendel magának órát.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
jaja én is most hoztam tõlük árlistát és már az 520-as is tuti áron van!! Habár azért még lehet hogy esik egykicsit de ez már tényleg korrekt ár!!
join your life, join your bike

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Emberek,iszonyat modon lementek a polarnal az arak,most nezem az arlistajukat,ha valaki akar venni akkor most vegyen!!!
http://www.pulzusmer...un/arlista.html

Atec

Atec

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Csak arra szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy a holnapi(06.05.) kisnánai versenyen NEM LESZ hobbi futam. Csak azért szóltam mert ma is három srác leutazott pestrõl és nevezni akartak a hobby versenyre.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Szombaton DM pályabejárás. Jöjjön mindenki aki ráér.
L. a "Duna Maraton" topicot...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ha érdekelne benneteket, olvassátok a BMFT/Csapatmez topikot!