Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Please log in to reply
1607 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Mert az XCsnek nek nincs 180at mozgó villája elöl,bitangvastag és bivalyerõs váza,203as nagypizzái és legtöbb esetben hátul merev far található és mert az se nem frí, se nem dávn...szerintem az XC a bringázás legjobb része..láttátok már a jövõ évi versenynaptárat? (klikk a linkre!)

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts

Miért van az, hogy néhányan (sokan) úgy szól nak be:
"Te kis XC-s (cenzúra)........."
A cross-country ennyire lenézett ága a bicózásnak?
Ilyenkor majdnem ütök....

Miért csak majdnem?Üsd meg nyugodtan az ilyet.Amúgy aki bármelyik ágát is lenézi a bicajozásnak az olyan értelmi szinten is áll.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Miért van az, hogy néhányan (sokan) úgy szól nak be:
"Te kis XC-s (cenzúra)........."
A cross-country ennyire lenézett ága a bicózásnak?
Ilyenkor majdnem ütök....
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Nem probléma, nagyrészt a dugóban álló kocsik között megyek. A sok hülye! :)

Tegnap a Nagyszõlõsi út elejétõl befelé -gondolom- a Nyugatiig állt a sor. Ha ennyi "emberbõl" csak a fele járna bringával...

Ciklokrossz bicajjal pörgetek.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Megnéztem a hamburgeres mami oldalát! Kilenckerben van, amibõl gondolom, hogy a körúton is toljátok. Nem féltek én pl. egy-kétszer mentem a körúton bicajjal, de elég is volt, mert röpke fél óra alatt hatszor dudáltak/üvöltöttek/toltak le.

Henger: Conti SportContact nekem egész jól bevált, rendesen felfújva elég felütés biztos, bár ezeken az utakon...

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
Henger

de azert nem bay ha 4 lettünk??. mi (Bandival) ugyis kettenteszünk ki egy egészet mayd...
irtam privit mayd nezd meg!!!
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Kemény dolog az a futárkodás... jó alapozás lesz.

Sztem nem a leghatékonyabb módszer. Rövid menetek, nagy intenzitással. De tekerni kell, itt van lehetõség.
Kemény dolog, bizony. Eddig 1 küllõm, és 1 felnim nyekkent meg a bp-i szupersztrádákon. :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Sziasztok!

Hetvegen valamelyik nap Pilisi csavargashoz nem lenne kedvetek? Szentendreig hevvel lehetne menni, es az erdeszeti utakat bejarni.

Egy - nekem az elmult hetvegeken bevalt - lehetseges terv:

Szentendre -> Pap ret -> P. Szentlaszlo elottig: ez szinte vegig emelkedik, 0 fokban sincs fazas, se nagy menetszel :-)

Sz.Laszlo -> Sikaros: lankasabb lejtok, jol fel kell oltozni.

Sikaros -> kakashegy (itt van egy rovid ereszkedes sajnos) -> Pilis teto: nincs tobb fazas, boldog aki maszik :-)

Pilis teto -> Pilismarot: ez kemeny, jol fel kell oltozni, nekem nagyon bejott multkor a thermonadrag kitomese ujsagpapirral (hajtani ugyse igen kell).

Pilismarot -> si felvono alja: ismet maszas no problemo.

felvono -> Szentendre: ujsag rulez

ha holnap nem lesz jelentõs csapadék, mehettek még terepre is nyugodtan, nem vészes a dagonya....bár azért sikerült 3 métert csúsznom az oldalamon....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Kemény dolog az a futárkodás... jó alapozás lesz.
Fogadjunk nem mentetek fel Dobogókõre :P
One planet, one tribe...

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
nem félnek a zsemlék?

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts

Hol futárkodsz?

Marika néni kávézójában..ott hoirdok hamburgereket..
amugy
www.hamburger.hu

Hengerel együtt. Bár eddig egy napot voltam a de a yövõ hettel már látástol megszakdásig :)
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Kedv van. Bicaj nincs :( Szerelõnél lesz hétvégén.

Odysseus

Odysseus

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Sziasztok!

Hetvegen valamelyik nap Pilisi csavargashoz nem lenne kedvetek? Szentendreig hevvel lehetne menni, es az erdeszeti utakat bejarni.

Egy - nekem az elmult hetvegeken bevalt - lehetseges terv:

Szentendre -> Pap ret -> P. Szentlaszlo elottig: ez szinte vegig emelkedik, 0 fokban sincs fazas, se nagy menetszel :-)

Sz.Laszlo -> Sikaros: lankasabb lejtok, jol fel kell oltozni.

Sikaros -> kakashegy (itt van egy rovid ereszkedes sajnos) -> Pilis teto: nincs tobb fazas, boldog aki maszik :-)

Pilis teto -> Pilismarot: ez kemeny, jol fel kell oltozni, nekem nagyon bejott multkor a thermonadrag kitomese ujsagpapirral (hajtani ugyse igen kell).

Pilismarot -> si felvono alja: ismet maszas no problemo.

felvono -> Szentendre: ujsag rulez

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Hhö, pára? Legalább nem ijedek meg, milyen meredek a hegy. :)

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Szemcsi. De azt vedd le ha megállsz pihenni vagy lassan mászol, mert akkor a szél nem szárítja és az izzadságból lecsapódó párától nem fogsz látni semmit.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Pontosan.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Pl szemüveg:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
hát szerintem vegyél fel egy szemüveget, mást nem tudok ajánlani...esetleg símaszk...a lépcsõzést ugy értitek mint felfutok valahova aztán le??

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
A lépcsõzés istenien erõsíti a lábizmokat (fõleg a farizmot, így formálhatjuk ülõkénket szép kerekre :) ). Nyáron egy táborban büntetésbõl éjfélkor 12percet lépcsõztem 3 emelet magasságig. Na az ütött :)
Más: Mit csináltok, hogy ne fagyjon be a szemetek tempónál? Van amikor úgy könnyezek, hogy ablaktörlõ kéne.
White Horse

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Hát...görgõzni én sem szeretnék, de lehet nem lesz más választásom, mert ugye este hat után már nincs túl világos... Egyik barátom egyébként lépcsõzést meg szökellést ajánl az alapozás kiegészítéseként. Errõl mit gondoltok?