Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ketten egy bringán - tandemekrõl mindent

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1322 hozzászólás a témában

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
ezzel most teljes tanácstalanságba és döntésképtelenségbe taszítottál :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Zaki: ezüst szinü mindkettö.

--Trifo

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Sala (meg úgy mindenki)
tandem ma L
:cry:
de az vígasztal,h yó kezekbe került...ritka szimpatikus pár vette meg,gyerekek,etc
és szerintem hamarosan jön majd az elsõ élménybeszámolójuk ide
aztán,ha úgy alakul (és miért ne alakulna úgy?) akkor épül a következõ

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
a gebhardt arany, az RSX meg ezüst színû ugye?
akkor RSX :)

viszont egy kis türelmet kérnék mert éppen nagyon negatív összegekbõl gazdálkodom. Mennyire gondoltál?

52-es nekem is van most egy shimano105 elfekvõben (múlt héten szereltem le :))szóval az sajnos nem kell.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

1. Hány karos az a 39-es hajtómû? Esetleg 5, outi lyukkörös? Akkor lehet kéne a singlespeedre! :)

Igenigenigeeeeeen! Pontosan olyan. Az egyik egy Gebhardt a másik pedig Shimano RSX. Melyiket óhajtod?

Van még 2 db 52-es tányér is, ugyanolyan lyukkörrel. Az nem kell? Az egyik RSX, a másik Sora. De mindkettõ Shimano.

Ha látom a fél láncszemet, akkor szólok. De láncot is kell vegyél hozzá, ha nem olyan BMX-es féle láncod van, mert az szélesebb.

--Trifo

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
Trifo!

1. Hány karos az a 39-es hajtómû? Esetleg 5, outi lyukkörös? Akkor lehet kéne a singlespeedre! :)

2. ha kapni végre fél láncszemet a velvártban beszólnál ide kérlek? szintén az SS-hez kell :)

3. KMC lánc nagyon jól mûködik, azért a pénzért pláne. Mellesleg shimanonak is õ gyártja a láncait. (Singlespeedemen van KMC :D)

----

megszerelte egy esztergályos szaki az airwingset, kifúrta a csavart és befúrt egy új menetet, 5-ös helyett 6-os imbusszal megy a rögzítés ezentúl, de nagyon gyári lett. Hogy ne legyen felhõtlen az öröm, a saját hülyeségembõl sikerült kiütni a golyók egy részét a csapágyból, amit nem tudok visszarakni. Szóval most így marad, mozog szépen, kotyogás nélkül, az a pár mm csökkenés a gördülõfelületen remélem nem számít (össz amúgy 25mm-es, maradt kb 20, lényeg hogy menetkész a tandem végre megint :)

Zaki

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Yola: ne gondolkozz, vásárolj! Nõ van hozzá? :)

Voltam ma a Velvárt boltban, még mindig fél láncszem ügyben. Most már nem zavartak el. Aszondták, lesz 2 hét múlva olyan bigyó. Ellenben az nem jó a montis lánchoz. Viszont:
2 db KMC lánc összesen 2000 forint, ami még a legyegyszerûbb montis lánc árát is messze alulmúlja. Ehhez jön a fél láncszem a maga 450Ft-os árával, oszt hajrá.

Ehhez az egészhez van most 2 db 39 fogú lánckerekem eladó. Vegyétek má meg...

--Trifo

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Szombat miondjuk 11 körül?
9re vagyok fent elugrunk Évával Hugoba haza, oszt átöltözés és már mehetünk is.
Nem fogjuk lezuzni nyugi ;)
Te vezetsz majd!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hol merre?
Attól függ,h vagyunk-e vidéken vagy itt.Ha itt,nekem nagyon tetszik az 5let,csak ne most zúzzuk le,amikor még por sincs rajta és érted:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Kala: szombat egy közös terep tandemezés?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
gondolkodós a dolog !!! :)
(különben télleg szép)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ezittareklámhelye

Tíz topiclakóból kilenc ezt ajánlja. :)

ezittareklámhelyevolt

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nálam Feltöltött kép
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=20645
sokkal olcsóbbat nem találsz,már,ha olyat szeretnél,amit terepre is le7 vinni

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
olcsóbb tandem brinyót szeretnék venni max 150k ért !
segítségeteket kérem hol milyent,mennyiért lehet kapni???
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hmm,ott van még az is,h épp öljük 1mást Lorkával,és fene tudja,mi lesz a vége :x
csak ezt nem akartam így elsõre beleírni
mást meg nem ültetnék fel rá semmi pénzért sem :-x
(illetve 1 barátomat esetleg,de õt meg az 1kerekûrõl nem le7 levakarni:-) )
meglássuk mi lesz...

az a titánváz az nem kicsit le7 rugalmas:)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Kala: komolyan feladnátok a tandemezést szimpla bringa kedvéért?

--Trifo

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kell a cash,izibe,mert itt a szezon,és 1 szál outin kívül gyakorlatilag nincs gépem,pedig itt a Gemini váza,a Jamis váza,a Sherman,a Psylo,a Judy meg 1 Z1.Csak alkatrész nincs semmi,és csak azért,mert éppen erre van keret,nem akarom fullkompromisszum cuccokkal felszerelni a gépeket.
Pl. a Jamisra 1 teljes X0 szett van kinézve RF Deussal + Candy C pedál + Avid Ti fékszett + Chris King fejcsapi + egyéb.A cuccok 1 része már itt van,ha az ég is úgy akarja,akkor ma estétõl az X0 szett és az RF is lassan Lkezd hozzám vándorolni (90e a pakk,és tök új! - vétek kihagyni,mert itt Mo-n ugyanennyibõl 1 X9 + Truva szett jönne csak ki)A kerékszettek lesznek a tandem árából :-/
De ha a felvonulásig nem megy L,akkor ott még 1 kört fut,az tuti! :-D

Hmm,gondoltam editálok,mert az a fullkompromisszum szöveg kissé sznob.Idáig LX/XT ill. Sram7 ill. 105-ös szettet használtam leginkább,és sose volt velük gond,de ha ugyanilyen árban megszerezhetõek ilyen komoly cuccok,gondoltam,inkább szerencsét próbálok azokkal:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Titánváz - fincsi mi?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Egy RockShox Q21 villát tudok adni, és is azon teszteltem elõször Meg lehet, hogy stucnit is fogok tudni adni valamit. Hagyományos diós stucniból van egy felesleges, de az nem megy bele a neki szánt lyukba a vázon (kazánfûtõ kapaszkodója).

Az imbuszkulcsos kelés-fekvés arra vonatkozott, hogy mindig készenlétben van, bármelyik pillanatban tudjak szerelni.

--Trifo

Köszönettel veszem õket. :) Privátban küldheted: hol-merre laktok, meg mikor menjek. Elvileg a holnapi napom teljesen szabad, és bringával bárhova eljutok.

Imbusz: tudom... értem.... ott volt a kacsintós szmájler.

Kala: Hát eladjátok a tandemet????

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Egy RockShox Q21 villát tudok adni, és is azon teszteltem elõször :) Meg lehet, hogy stucnit is fogok tudni adni valamit. Hagyományos diós stucniból van egy felesleges, de az nem megy bele a neki szánt lyukba a vázon (kazánfûtõ kapaszkodója).

Az imbuszkulcsos kelés-fekvés arra vonatkozott, hogy mindig készenlétben van, bármelyik pillanatban tudjak szerelni.

--Trifo