elfekvõ kormány, stucni, nyereg, nyeregcsõ, és villa, vagy teló valakinek van? Fõleg kölcsönbe, hogy geometriát tudjak nézegetni.
Charon_lejmol

Félig-meddig. Kizárt dolog, hogy minden alkatrészt meg tudjak szerezni ebben a hónapban még, a májust viszont Norvégiában tölti majd Dawn, tehát június 1-re kell készen lennem vele. Közben egy berohadt hátsó agy miatt új kereket is kell fûzetnem a montiba, annak meg magasabb prioritása is van. (szalajt.. asszem)Granulálok a vázhoz! El is kezditek sebtiben összerakni?
Jó is az, ha nem kell tépni a fékeket. És két ember meg elcipeli.Asszem fogok rád hallgatni és mégiscsak a nagyobb tárcsát rendelem meg hátra (is).
Nekem megy még szimplán, szerszám nélkül. Szem kinyit, felül, jobb láb lerak, bal láb lerak.Imbuszkulccsal kele-fekszem,!
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
hát én ehhez csak annyit tudok hozzátenni hogy 1 fiú - 1 lány felállásban (átlagnál talán kicsit erõsebbek vagyunk) 30-35-ös utazósebességet szoktunk tartani kényelmesen, hosszútávon a 17,5kg-os tandemen.
Lefele hamar elfogynak a fokozatok
bukta akkor van ha oktalan gyalogos elénkugrik, máskor még nem volt.
szóval szerintem két edzett ember tud 40-es utazóval túrázgatni megfelelõ áttételezéssel.
Na mi lett a festéssel?
--Trifo
Csak az ebike nem hozta meg a fékeket, mert nem lehet kapni Avid mech tárcsát.
Konkrét tech kérdésekre szívesen válaszolok.
...a montis hajtókaroknál egyre távolabb helyezik el a nagytányért a kartól: kint pont elfér a 4. tányér...és a Tracer hajtómûveken van hosszú lánckerékcsavar...