újabb tapasztalatok egész sora...
a beragasztott pedál jól van, de a bal hátsó kétszer is elszállt, pedig másodszorra már az is ragasztott volt. csakhát valszeg túlságosan megrongáldott a menet

most megint tart, be van húzva mint állat, pillanatragasztó egy tonna, de lehet hogy perselyezni kell (nincs kedvem kukázni egy hajtómûvet 500 km után).
Nna, egyébként a héten a párommal mentünk vele 350 km-t, és állat volt!
ma visszaültem a nagybicóra, és az elsõ 20 méteren nem bírtam egyenesen menni! nyilván sokkal érzékenyebb a kormányzásra, fejcsõszög, stb... nem úgy, mint azt a monstrumot terelgetni a balatoni bicikliúton

A Big Apple-ket továbbra is csak dícsérni tudom, aszfalton király, még erdõben is voltunk vele, sõt, vacak köves úton sem csúszott ki, bár ott már tényleg nagyon óvatosan mentem.
Örülök, hogy ezt választottam, mert a mi felhasználásunknak úgy látom, meg fog felelni. Ja, és a páromnak lehet hogy más a véleménye

de szerintem baromi kényelmes rugózást nyújtanak, már a nagybicóra is ilyet akarok....
a V-fékek bírják a strapát, mióta kicseréltem BBB háromszínû betétre az eredetieket, már a fékerõ is úgy-ahogy megteszi. nagyobb erõt kell kifejtenem, mint kellemes lenne, de ha kell, komoly fékhatást produkál. a fékkarok helyére viszont veszek majd jobbat.
a 350 km alatt az összekötõ lánc meglepõ módon megnyúlt, mindenképpen kell rajt állítanom, csak lusta voltam (és õszintén szólva egy tizes kulcs még kellett volna hozzá, de nem vittem. a másik tanulság a 15-ös kulcs mellé...)
az összekötõ amúgy egy olcsó Sram, asszem PC48. ide jobb lenne esetleg BMX lánc, vagy valami böszmeség?