képma összeállt a hajtás, és gányoltam kicsit a nyeregcsövekkel, hogy ki lehessen végre próbálni.
mentünk vele kb 2 km-t, n a a a a g y o n l a s s s a a a a n , és kevés kanyarral

húgom elöl is, hátul is rendesen parázott, meg rángatta a kormányt, de nekem se ment még túl jól a nyugtonmaradás, fõleg hátul.
úgy kanyarodik vazze, mint egy busz.
az 500 g-os terepkülsõket el lehet felejteni, jól felfújva is lapultak alattunk mint állat, majd keresek valami vastagabb oldalfalút... direkt jó, hogy egyelõre nem vettem, még gyûjtök tapasztalatokat.
V fékekkel van szerelve, igazából a fékrendszer igencsak alsóközép cucc, de a hátsó egész jó így is, az elsõ kevésbé meggyõzõ. az Author dirtvilla szemmel láthatóan hajlott még kis sebesség és szerény fékhatás ellenére is, lehet hogy túlzás lesz rá a 185-ös tárcsa... vagy finomabban kell húzi. de hátul így is eléggé oké a fékerõ.
a hajtás viszonylag könnyedén, és szépen összeállt, a váltók beállítása nem sikerült elsõre, de pár utánállítás után már a hosszú (és toldott - az elektromos sorkapocs ötletet innen loptam ,csak pluszban meg is forrasztottam) bowdenek ellenére is rendben mûködött a váltás.
Az összekötõ lánchoz 42-es tányérokat használtam, így fenthagyhattam a gatyavédõt, és beraktam mindegyiket a középsõ helyére, az elsõt megfordítva a lánc húzásának megfelelõen. az excenterrel simán ment a feszesség-beállítás.
úgy érzem, még sok kilométer kell az összeszokáshoz, de részemrõl ez nem lesz probléma