Lens mondtam hogy nem elrettentés...csakÉn a múltkor lefotóztam 6-7 quadost a Börzsönyben és egyiknek sem volt rendszáma. Annak se volt, aki az UVH-n jött velem szemben. Errõl ennyit.
De te nem bringás vagy?? Vagy azon a helyen csak gyalog szoktál járni? Nézd, néha én is megfordulok elég érdekes helyeken bringával és utálnám, ha fel kéne tûzõdnöm valamire.
Egyébként szerintem simán mennek hasonló jellegû dumák gyalogos fórumokon bringásokról is. És ugye már ti is hallottatok olyan sztorikról, hogy ember gyanútlanul tekert a sötétben, majd hirtelen lesöpörte a bringájáról egy keresztbefeszített drót! Zed egyszer az uccsó pillanatban fékezett le 30-ról egy ilyen elõtt. Igaz, ezek a sztorik a városokban történnek, még nem hallottam, hogy hegyen valaki elkövette volna. Ám ami késik, nem múlik...
Továbbá biztos, hogy néhány tönkrement quados vagy cm-es gumi nem fog senkit sem elrettenteni egy bizonyos útvonaltól. Ezzel a módszerrel sajna csak az indulatokat lehet felfokozni. Ráadásul ha látják, hogy a bringások ellenségesen viszonyulnak hozzájuk, akkor õk is hasonlóan fognak cselekedni. És õk az erõsebbek, mivel az õ gépeik erõsebbek.
Elég ha mellettünk elhaladva nagy gázt húznak egy sziklás vagy mocskos helyen.
"és elriasztani se fogom meg megtisztítani se a pilist , de jólesne hogy legalább én is tudok egy kis kárt meg bosszúságot okozni nekik...ennyi..."
mondtam hogy nem hagyom ott õrizetlenül.....valamint névjegykártyát sem hagyok hogy "Köcsögök ezt a bringások üzenik nektek"....
a fotózás jó, csak az a baj ha van is rendszám, ha nem pont a Tájv.körz. táblánál fotózod le akkor nem sokra mész vele, mert akárhol is lehet..3 erdészen meg rajtad kívûl senki nem ismeri fel a helyszínt...
tömegmédiába ha még be is tudnád rakni, kb a lakosság 1%-át érdekli mi történik az erdõben, a többi szarik rá ....illetve az egésszel egy jó reklámot csinálnál a quad, meg cm eladások fellendítése érdekében- mert sok okos ettõl döbbene rá hogy húú de király, fater vegyünk qudot"....
hatóságokról meg : volt egy idõszak mikor az erdõrendészet megpróbált rászállni a témára, 3 "tettenérés" volt ...2 x kijöttek a rendörök, harmadszorra az volt a válasz, hogy ha nem folyik vér, nincs ott ezer lopott cucc akkor nekik erre se emberük, se üzemanyaguk, és játszanak az erdészek hatóságot otthon...a 2 esetbõl meg az egyikbõl lett feljelentés , kaptak max 10 ropi szab.sértési büntetést ha egyáltalán erljutott a papír odáig...másik meg szépen kimagyarázta hogy Õ csak eltévedt, és még jogosan is mondta mert simán van olyan hely ahol sorompó és tábla nélkül be tud menni erdészeti útra, ha meg egyre bement onnan akárhova megy...ez mondjuk az erdészet meg az önkormányzat hibája....
szemétlerakás is jellemzö példa ha már szóba jött...volt itt olyan valahol a hegyen,
q. nagy szeméthalmok "keletkeztek", polgárörõk szerveztek megfigyelõ szolgálat, levideózták az elkövetõket többször, rájuk hívták a yardot, ...következmény.ügy elsimítva, polgárörök megfigyelõcsapata feloszlatva, és kiadták nekik hogy többet ilyennel ne nagyon próbálkozzanak...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére