Vettem a hetvegen egy csengot a bringamra!:)
Eloszor azon filoztam, hogy hova is teszem. Aztan azon, hogy milyet vegyek. Mindenfele volt, es vegul egy teljesen hagyomanyos mellett dontottem abbol kiindulva, hogy a gyalogok annak a hangjat talan felismerik, es nehany masodperc alatt talan kapcsoljak a ketkereku jarmuhoz, es annak kozeledesehez.
Ma volt vele az elso utam. Hamar rajottem, hogy nincs annyi kezem, ahannyal a sok izet a kormanyon mukodtetni kell egy hitrelen fekezes, sebvaltas es anyazas kozbeni tovabbhaladas es esetleges csengetes soran. Mar majdnem abban maradtam magammal, hogy fekezek, es kozben a szam jar. De aztan rajottem, hogy nem fekezek;> Es igy mindjart lett szabad ujjam csengetni. Hat hazafele mar vegigcsengettem az utat, es egyaltalan nem allitom, hogy megerte a beruhazas.. Elobb utobb igyis fekezni kellett, akarhany kilometerre kezdtem a csongetest a bringautat elzaro csooportosulastol.
A legujabb elmeny a pesti rakparton a plazs. Hat amugyis egy oltari iszonyatos baromsagnak tartom, de hogy most meg tobben andalognak a bringauton..atkoztam magam, h nem a szigeten tekertem vegig.
Bar igy utkozben legalabb sikerult /erosen remelem/ megertetnem egy furcsa nyelven vartyogo csajjal a "bicikliut" hangalak, es az utra festett sarga bicikli-piktogram kozotti osszefuggest. Mas nyelven is probalkoztam, de azt a fajtat nemismertem, amin o makogott.
Es szeretem a hazambol egy kulfoldinek azt megmutatni, ami jo benne, de konyorgom, ha megy a bringaut kozepen ugy, hogy semerre nem tudom kikerulni, farkasszemet nezunk fel perce, es en 30al kozeledek, es mikor satufekkel beleszallok, mer annyira sem kepes, hogy kilepjen egy felet jobbra a masik savba, meg o magyaraz, akkor felmegy a pumpa.
Viszont legalabb mentem hazaig 30al, hogy minden okom meglegyen anyazni, es elveztem, hogy igazam van, es hogy erosodnek az izmaim;)