múlthéten vagy mikor a vasárnapi színes mai lapban volt egy felhívás, hogy fényképezzenek az emberek szabálytalan rendõrõket....
volt kb 6 kép
ebbõl 4 basszot õvet használni khhmm mennyi is í bírság?
1 nem indexelt (erre én nagyon harapok)
1 pedig már nemis tudom.....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kerékpárral a járdán ?!
Indította
Nemfáj
, 2004. május 16. 13:32
Írta 2004. szeptember 20. - 11:44

Írta 2004. szeptember 20. - 09:26

én meg a sasadinál, vagyis a Budaörsi úton mentem a BAH csomopont felé, a Dayka Gábor u. után a sárga kollégium elötti járdán, lent, ahol a Nagyszõlõsi út elkanyarodik a Kosztolányi tér felé. megyek-megyek, erre nézem zöld favorit szembe a járdán. gondolom lekurvaanyázom onnan, meg jól be is mutatok, de szerencsére észrevettem a kamerát idõben a szélvédõ mögött... még sztárfotót is csináltak volna rólam, és anyám hátán... nekik ugylátszik mindent szabad :-X >
meg a Hüvösvölgyben is folyton ott jaszkariznak ezek a majmok a járdán egyszer astra-val, egyszer egy vitarával... ki mivel. jaaa, de ööök a szerv, nekik szabad...... :-X :

Írta 2004. szeptember 20. - 09:22

Velem már az is elõfordult, hogy Tecsó körfogalomnál járdán!!! mentem, és jött velem szembe egy Lada. Csöppet magam alá kakzistam, és gyorsan letértem a saját utamról! Tudom, hogy ez off, de azért figyeljetek oda, mert egyes emberek képesek ilyenekre, bármennyire meglepõ!
Írta 2004. szeptember 19. - 22:59

A köv projekt kivitelezés alatt.
Állítólag az összetört gyújtógyertya kerámia nem szereti az autóüveget, és befonja:) (pókhálós lesz).
Vagy van még egy alattomos megoldás...gumis ismerõstõl kell kérni súlyokat, amiket a felnire raknak centírozáskor. 90g-os jó lesz:) ezt felütöd éjszaka egy kalapáccsal a felnire belülre, oszt meg majd viszi futómûállításra, hogy miért ráz az autó minden felé
de elõtt tutira meghúzza az összes kerékcsavart:)
Üdv:Thy
Állítólag az összetört gyújtógyertya kerámia nem szereti az autóüveget, és befonja:) (pókhálós lesz).
Vagy van még egy alattomos megoldás...gumis ismerõstõl kell kérni súlyokat, amiket a felnire raknak centírozáskor. 90g-os jó lesz:) ezt felütöd éjszaka egy kalapáccsal a felnire belülre, oszt meg majd viszi futómûállításra, hogy miért ráz az autó minden felé

Írta 2004. szeptember 19. - 21:58

Írta 2004. szeptember 19. - 21:44

Szelep.... ahhhhhh
Hogy erre nem gondoltam!!!!
Rock 'n' roll, bébi, rock 'n' roll!!
Szögeld meg a gumiját! Igaz, hogy költséges, de kerekenként két szög, elõre is hátra is, vagyis a kereket, mintegy támasztékként megtámogatod a szöggel (nagy szöggel), kissé beékelve a gumi és az útfelszín közé. Így van neked is esélyed, a tagnak is (bár nem sok). És gyorsabb, meg halkkabb is. Nem látszik elsõre...
És BANZAI!!!!!!!
Maradtam, mert jó az, ha:
Nemfáj
Hogy erre nem gondoltam!!!!
Rock 'n' roll, bébi, rock 'n' roll!!
Szögeld meg a gumiját! Igaz, hogy költséges, de kerekenként két szög, elõre is hátra is, vagyis a kereket, mintegy támasztékként megtámogatod a szöggel (nagy szöggel), kissé beékelve a gumi és az útfelszín közé. Így van neked is esélyed, a tagnak is (bár nem sok). És gyorsabb, meg halkkabb is. Nem látszik elsõre...
És BANZAI!!!!!!!
Maradtam, mert jó az, ha:
Nemfáj
Írta 2004. szeptember 18. - 17:05

Ismersz olyat aki 2db pótkerékkel jár?
vagyis elég a 2is...
és bátyám bizony egy szegény swiftnek kicsavarta mind a 4et...
Pesten valami vámmal szemben, az út közepén lévõ villamos parkolóban(?)
csak arra vigyázz, hogy általában szép síííííííííívíító (fütyülõ) hangja van ;D
vagyis elég a 2is...
és bátyám bizony egy szegény swiftnek kicsavarta mind a 4et...

Pesten valami vámmal szemben, az út közepén lévõ villamos parkolóban(?)
csak arra vigyázz, hogy általában szép síííííííííívíító (fütyülõ) hangja van ;D
Írta 2004. szeptember 18. - 17:02

Na ez igen! Erre még nem is gondoltam! Ez igen édes bosszú!!
Csak az a bibi, hogy nem hinném, hogy van elég idõ mind a 4 kerék leeresztésére, anélkül, hogy fülön ne csípnének. Vagy esetleg lehetne kreálni ilyen áll mikuláscsomagokat, amelyeket gyorsan be lehet tenni az ablaktörlõ alá. Megérdemli az inkfartust, amit kap, amikor meglátja!

Írta 2004. szeptember 18. - 16:48

humánusabb megoldás és sokkal nagyobb szívás az autósnak, ha kitekered a kerekének a szelepét...
egy erre megfelelõ icipici eszközzel (simán befér a zsebedbe)...
persze a vitamin abban van, ha mind a 4 szelepbelsõ a bokor mögött végzi, te meg szépen visszacsavarod a szelepsapkákat....
egy erre megfelelõ icipici eszközzel (simán befér a zsebedbe)...
persze a vitamin abban van, ha mind a 4 szelepbelsõ a bokor mögött végzi, te meg szépen visszacsavarod a szelepsapkákat....

Írta 2004. szeptember 18. - 16:25

Hali és hó! Itt Sezlony a rugó! 
Hát srácok, minden elismerésem. Bátrak vagytok visszapillantóletörésben!
"a szó jó értelmében, semmi félreértés" 
Én nem merek ilyet csinálni, annál beszaribb vagyok, annak ellenére, hogy néha én is eljátszom a gondolattal, hogy le tudnám csavarni egypár agrárteenager fejét, amikor a bringaútra rakja le a roncsát. De azóta, amióta megkergetett egy furgon Szentendrén, és miután sarokba szorítottak, majdnem szétverték a tudományt a fejembe, ez a kis gondolatfoszlány megmaradt az elmélkedés mezején, és sosem öltött testet. Én inkább maradok a jólbevállt ANYÁZÁS mellett. Azzal anyagi kárt nem okozok, ellenben simán keresztûl tudok gyalogolni a felfuvalkodott sofõrök amúgy is égbeképzelt lelkén. Nem utolsó sorban számomra is hatalmas fegyverténykényként könyvelõdik el a tudat, hogy úgy küldtem el valakit a pi......b@, hogy az illetõ alíg várta, hogy indulhasson. Egyébként annak ellenére, hogy egy kicsit "sõt mit kicsit, nagyon is" dúrva dolognak tartom a kormányszarv segítségével való visszapillantómegsemmisítést, mélységesen egyet tudok érteni az elkövetõkkel, mert ugye ebben a nyomi országban sajnos nincs olyan megoldás, amivel vissza lehetne szorítani ezen "humanoidnak éppen nem nevezhetõ" egyedek számát. Én majdhogynem nap mint nap találkozok ilyen emberekkel a szentendrei úton épült AUCHAN bevásárlóközpont elõtt futó bringaúton. Ott annyi ilyen gyökér parkol, hogy az csak na.
maradok tisztelettel: Sezlony a rugó!!

Hát srácok, minden elismerésem. Bátrak vagytok visszapillantóletörésben!

Én nem merek ilyet csinálni, annál beszaribb vagyok, annak ellenére, hogy néha én is eljátszom a gondolattal, hogy le tudnám csavarni egypár agrárteenager fejét, amikor a bringaútra rakja le a roncsát. De azóta, amióta megkergetett egy furgon Szentendrén, és miután sarokba szorítottak, majdnem szétverték a tudományt a fejembe, ez a kis gondolatfoszlány megmaradt az elmélkedés mezején, és sosem öltött testet. Én inkább maradok a jólbevállt ANYÁZÁS mellett. Azzal anyagi kárt nem okozok, ellenben simán keresztûl tudok gyalogolni a felfuvalkodott sofõrök amúgy is égbeképzelt lelkén. Nem utolsó sorban számomra is hatalmas fegyverténykényként könyvelõdik el a tudat, hogy úgy küldtem el valakit a pi......b@, hogy az illetõ alíg várta, hogy indulhasson. Egyébként annak ellenére, hogy egy kicsit "sõt mit kicsit, nagyon is" dúrva dolognak tartom a kormányszarv segítségével való visszapillantómegsemmisítést, mélységesen egyet tudok érteni az elkövetõkkel, mert ugye ebben a nyomi országban sajnos nincs olyan megoldás, amivel vissza lehetne szorítani ezen "humanoidnak éppen nem nevezhetõ" egyedek számát. Én majdhogynem nap mint nap találkozok ilyen emberekkel a szentendrei úton épült AUCHAN bevásárlóközpont elõtt futó bringaúton. Ott annyi ilyen gyökér parkol, hogy az csak na.

maradok tisztelettel: Sezlony a rugó!!
Írta 2004. szeptember 17. - 00:02

egy pulóver letöri a tükröt LOL.
jólmegvannakezekazautóktervezve, ez a lényeg ;D
most láttam egy reklámot....
" Ignis, tûzön, vízen..." :

Írta 2004. szeptember 15. - 13:04

Írta 2004. szeptember 15. - 09:23

;D
megindúltak a fantáziák
na mind1, abbafejezem
megindúltak a fantáziák

Egy orgazmus,mikor csörög a betonon.
ma azon kaptam magam, hoyg az út szélén parkoló autók tükrét figyeltem..
na mind1, abbafejezem

Írta 2004. szeptember 14. - 23:18

Írta 2004. szeptember 14. - 22:56

Sztem lehetne olyat csinálni, mint a csillagok a hozzászólások után:)
csak tükrökbõl
1*=4 SUZUKI,vagy 3 GOLF, vagy 1 MERCI tükör
2*=10 SUZUKI,vagy 7 GOLF, vagy 4 BMW tükör
és így tovább
duplázni akkor lehet,ha a kocsiban ült egy kopasz állat is.triplázni,ha 8 napon belül gyógyul
egy tükörrel csak akkor lehet szintet ugrani, ha az autó,amin volt legalább 2.5-ös kg/LE aránnyal rendelkezik
Admin jogot csak az kaphat,aki az összes európai autótípusból föl tud mutatni márkánként egyet. Nem lesz egyszerû.
Évente lenne King Of Mirror választás:)
na megyek inkább dolgozni:)
csak tükrökbõl
1*=4 SUZUKI,vagy 3 GOLF, vagy 1 MERCI tükör
2*=10 SUZUKI,vagy 7 GOLF, vagy 4 BMW tükör
és így tovább
duplázni akkor lehet,ha a kocsiban ült egy kopasz állat is.triplázni,ha 8 napon belül gyógyul
egy tükörrel csak akkor lehet szintet ugrani, ha az autó,amin volt legalább 2.5-ös kg/LE aránnyal rendelkezik
Admin jogot csak az kaphat,aki az összes európai autótípusból föl tud mutatni márkánként egyet. Nem lesz egyszerû.
Évente lenne King Of Mirror választás:)
na megyek inkább dolgozni:)
Írta 2004. szeptember 14. - 20:23

Írta 2004. szeptember 14. - 19:50

Thy szép zamtos leírása után ma azon kaptam magam, hoyg az út szélén parkoló autók tükrét figyeltem.. :

Írta 2004. szeptember 14. - 19:39

ennél sokkal rosszabb már nem lehet.
meg nem hiszem h van egy média, ahol folyton sírnak az autósok h "jajj nekem is letörték a tükrömet"
lenyelik csendben, lévén nem is látják h ki teszi :

de azért csak óvatosan

Írta 2004. szeptember 14. - 10:35

jajj, ez nagyon jó móka...egyszer Beg-el alakítottuk ott a kocsikat, nagyon élveztem....
bár biztos, hogy nem járultunk hozzá, hogy a biciklisekrõl egy normális kép lakuljon ki... :-X
bár biztos, hogy nem járultunk hozzá, hogy a biciklisekrõl egy normális kép lakuljon ki... :-X
Írta 2004. szeptember 14. - 01:07

spiccel:) kell lerúgni.Egy orgazmus,mikor csörög a betonon.
ejjjjj ez annyira jól meglett fogalmazva, hogy magam elõtt látom ;D