Jelentkezz be Regisztrálj

CrossKovácsi Maraton
Írta 2005. június 09. - 13:11

Írta 2005. június 09. - 13:10

Max ha roma gyerekek potyognak az égbõl, vagy inkább akkor sem :chin: .
De én nem bánom hogy esik most, csak közbe ne essen mert azt úúúúúútálom.
Ahogy az idõ kinéz, szerintem még holnap is esik.
csõõváz
Írta 2005. június 09. - 13:03

Írta 2005. június 09. - 13:02

Szerencsénk lesz, ha vasárnapra felszárad.
De nekem a tévé azt mondta, hogy vasárnap már nem fog esni.

A Freeride versenyrõl sajnos nem tudok semmit, mert ugyan van egy link a Crosskovácsi oldalán, de a munkahelyemen nem engedik azt az oldalt megnézni. Nektek remélhetõleg sikerül megnézni. Annyit hallottam, hogy Gizm rendezi.
Írta 2005. június 09. - 11:24

Írta 2005. június 09. - 09:17

sz.
Írta 2005. június 09. - 09:16

Tudna valaki valamit mondani hogy milyen az idõ Nagykovácsi környékén és hogy milyen a pálya állaga?
Kösz
Írta 2005. június 09. - 08:59

Folyamatos pályaállag jelentést szeretnénk tõled!
Gondolom ott is szakad?!
: ))
Írta 2005. június 08. - 22:18

Errõl a freeride versenyrõl tudnátok valami bõvebb információt mondani, mert nagyon el van sumákolva ez az egész.. Nem tudom, hogy most mi van, mert se nekünk szombathelyieknek, sem a soproniaknak nem szólt senki, pedig...
Írta 2005. június 08. - 22:05

Szombaton én is kimegyek nevezni, + +kukkolni a pályát.
Hááát, ma volt 1 "kis" esõ, nem hinném, hogy Nagykovácsi kimaradt...???? Tavaly elég gázos volt sárban, remélem idén más lesz!!!!
Írta 2005. június 08. - 15:29

Ezer köszönet. Szombaton megyünk nézni, ámulni...Ahogy beérsz Nagykovácsiba egybõl balra megtalálod. Már megvannak a szép nagy ugratók...
Stílusos lesz az tuti...
Írta 2005. június 08. - 10:50

Látom helyi erõ vagy. A Kápolna lejtõ (ahol a freeride és dirt jump lesz) a település melyik részére esik, mert Nagykovácsit nem igazán ismerem.
Ahogy beérsz Nagykovácsiba egybõl balra megtalálod. Már megvannak a szép nagy ugratók...

Stílusos lesz az tuti...

Írta 2005. június 08. - 08:28

SZIAPaul67: ugye te végigjártad az egész pályát? Mennyire nehéz/tecnikás lesz? Csomagoljak hidrogénperoxidot és kötszert a zsebbe?
Gyökeres-köves durva lefelelék vannak (mennyi)?
Indulni akarok mindenképp, csak nemtom, hogy 1 v.2 kör legyen...
Köszi az infot elõre is!
A pálya nem durva de körültekintéssel kell menni.Több helyen az ut elég rossz,bakháton kell menni,plusz sokszor lecsuszol a keréknyomba.Sok veszélyes lejtõ nincs benne de olyan sok van hogy a köves út hirtelen homokos lesz és nagyon nehéz kormányozni.A pályára jellemzõ az hogy ez egy CC-s maratoni lesz,állandoan váltani,kanyarodni,fékezni kell,valami mindig megtöri a lendületet.Szerintem az elsö két kör a nehezebb.
Írta 2005. június 08. - 08:24

Kösz paul67, bár úgy hallottam hogy esõ szempontjából a mai és a holnapi nap lesz a kritikus. Remélem kisebb záporokon kívül nem lesz más...Sziasztok
Gyakorlatilag teljesen száraz a pálya(eltekintve néhány sárfolttól ami mindig sáros marad még száraz idõben is),az utak kivannak tísztitva nagyon jól járható a pálya.
Írta 2005. június 08. - 08:07

Látom helyi erõ vagy. A Kápolna lejtõ (ahol a freeride és dirt jump lesz) a település melyik részére esik, mert Nagykovácsit nem igazán ismerem.Én itt lakom Nagykovácsiban. Garantálom, hogy a pálya elsõrangú lesz, a szervezést szerintem nem kell bemutatni a 7-8 éves múlt után. A pálya nyomvonalaáról csak annyit, hogy lesz benne minden kivéve tolós szakasz (nincs nagyon ilyen a környéken) Elméletileg sárban is járható minden, de a gyakorlatban ez nagyban függ a technikai tudástól
![]()
Mindenkinek szép napot és jó tekerést.
TB
Írta 2005. június 07. - 23:47

Mindenkinek szép napot és jó tekerést.
TB
Írta 2005. június 07. - 22:40

Sziasztok
Gyakorlatilag teljesen száraz a pálya(eltekintve néhány sárfolttól ami mindig sáros marad még száraz idõben is),az utak kivannak tísztitva nagyon jól járható a pálya.
Paul67: ugye te végigjártad az egész pályát? Mennyire nehéz/tecnikás lesz? Csomagoljak hidrogénperoxidot és kötszert a zsebbe?

Indulni akarok mindenképp, csak nemtom, hogy 1 v.2 kör legyen...
Köszi az infot elõre is!

vendég_rvilike_*
Írta 2005. június 07. - 21:29

Írta 2005. június 07. - 15:50

Írta 2005. június 07. - 15:18

Hétvégén én is szeretnék indulni Nagykovácsiban, de csak akkor akarok elmenni ha nem lesz nagy sár. Eléggé messze lakom és nem akarok potyára odautazni. Esetleg nem tudna valaki -aki a környéken lakik- beírni ide hogy milyen az erdei ösvények állapota?