Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

CrossKovácsi Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
417 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
No para, tavaly is tocsogtunk, nem emlékeztek? Azt is túléltük, biztos sikerül idén is! ;)
When the day is through, all I want to do is slow down...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Vasárnapra felszárad?

Max ha roma gyerekek potyognak az égbõl, vagy inkább akkor sem :chin: .
De én nem bánom hogy esik most, csak közbe ne essen mert azt úúúúúútálom.

Ahogy az idõ kinéz, szerintem még holnap is esik.

csõõváz

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Szerencsénk lesz, ha vasárnapra felszárad.

???

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nagykovácsiból Paul mondta, hogy takarítják a pályát, lombseprûvel söprik és végig futnak rajta, hogy az ágakat összeszedjék. (Mellesleg reggel óta véget nem érõen szitál az esõ.)
Szerencsénk lesz, ha vasárnapra felszárad.

De nekem a tévé azt mondta, hogy vasárnap már nem fog esni. ;)

A Freeride versenyrõl sajnos nem tudok semmit, mert ugyan van egy link a Crosskovácsi oldalán, de a munkahelyemen nem engedik azt az oldalt megnézni. Nektek remélhetõleg sikerül megnézni. Annyit hallottam, hogy Gizm rendezi.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Szombatra és vasérnapra is záporok....
http://www.met.hu/

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Ilyen hûvös idõben -ha ma du. eláll az esõ akkor is -sár lesz az tutu :cry:.
sz.

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Üdv!

Tudna valaki valamit mondani hogy milyen az idõ Nagykovácsi környékén és hogy milyen a pálya állaga?

Kösz

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Hallo Paul67!
Folyamatos pályaállag jelentést szeretnénk tõled!
Gondolom ott is szakad?!
: ))
Team Heavy Pedál Szeged

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hello!

Errõl a freeride versenyrõl tudnátok valami bõvebb információt mondani, mert nagyon el van sumákolva ez az egész.. Nem tudom, hogy most mi van, mert se nekünk szombathelyieknek, sem a soproniaknak nem szólt senki, pedig...

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Sziasztok!

Szombaton én is kimegyek nevezni, + +kukkolni a pályát.
Hááát, ma volt 1 "kis" esõ, nem hinném, hogy Nagykovácsi kimaradt...???? Tavaly elég gázos volt sárban, remélem idén más lesz!!!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ahogy beérsz Nagykovácsiba egybõl balra megtalálod. Már megvannak a szép nagy ugratók...:)
Stílusos lesz az tuti...:)

Ezer köszönet. Szombaton megyünk nézni, ámulni...

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Látom helyi erõ vagy. A Kápolna lejtõ (ahol a freeride és dirt jump lesz) a település melyik részére esik, mert Nagykovácsit nem igazán ismerem.

Ahogy beérsz Nagykovácsiba egybõl balra megtalálod. Már megvannak a szép nagy ugratók...:)
Stílusos lesz az tuti...:)
www.spring.hu

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Paul67: ugye te végigjártad az egész pályát? Mennyire nehéz/tecnikás lesz? Csomagoljak hidrogénperoxidot és kötszert a zsebbe? :) Gyökeres-köves durva lefelelék vannak (mennyi)?
Indulni akarok mindenképp, csak nemtom, hogy 1 v.2 kör legyen...

Köszi az infot elõre is! ;)

SZIA
A pálya nem durva de körültekintéssel kell menni.Több helyen az ut elég rossz,bakháton kell menni,plusz sokszor lecsuszol a keréknyomba.Sok veszélyes lejtõ nincs benne de olyan sok van hogy a köves út hirtelen homokos lesz és nagyon nehéz kormányozni.A pályára jellemzõ az hogy ez egy CC-s maratoni lesz,állandoan váltani,kanyarodni,fékezni kell,valami mindig megtöri a lendületet.Szerintem az elsö két kör a nehezebb.

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Sziasztok
Gyakorlatilag teljesen száraz a pálya(eltekintve néhány sárfolttól ami mindig sáros marad még száraz idõben is),az utak kivannak tísztitva nagyon jól járható a pálya.

Kösz paul67, bár úgy hallottam hogy esõ szempontjából a mai és a holnapi nap lesz a kritikus. Remélem kisebb záporokon kívül nem lesz más...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Én itt lakom Nagykovácsiban. Garantálom, hogy a pálya elsõrangú lesz, a szervezést szerintem nem kell bemutatni a 7-8 éves múlt után. A pálya nyomvonalaáról csak annyit, hogy lesz benne minden kivéve tolós szakasz (nincs nagyon ilyen a környéken) Elméletileg sárban is járható minden, de a gyakorlatban ez nagyban függ a technikai tudástól :)
Mindenkinek szép napot és jó tekerést.

TB

Látom helyi erõ vagy. A Kápolna lejtõ (ahol a freeride és dirt jump lesz) a település melyik részére esik, mert Nagykovácsit nem igazán ismerem.

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Én itt lakom Nagykovácsiban. Garantálom, hogy a pálya elsõrangú lesz, a szervezést szerintem nem kell bemutatni a 7-8 éves múlt után. A pálya nyomvonalaáról csak annyit, hogy lesz benne minden kivéve tolós szakasz (nincs nagyon ilyen a környéken) Elméletileg sárban is járható minden, de a gyakorlatban ez nagyban függ a technikai tudástól :)
Mindenkinek szép napot és jó tekerést.

TB
www.spring.hu

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Sziasztok
Gyakorlatilag teljesen száraz a pálya(eltekintve néhány sárfolttól ami mindig sáros marad még száraz idõben is),az utak kivannak tísztitva nagyon jól járható a pálya.

Paul67: ugye te végigjártad az egész pályát? Mennyire nehéz/tecnikás lesz? Csomagoljak hidrogénperoxidot és kötszert a zsebbe? :) Gyökeres-köves durva lefelelék vannak (mennyi)?
Indulni akarok mindenképp, csak nemtom, hogy 1 v.2 kör legyen...

Köszi az infot elõre is! ;)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hm ugy nezem iden is nagyon jo palyara szamithatunk :)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Sziasztok

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Szevasztok!

Hétvégén én is szeretnék indulni Nagykovácsiban, de csak akkor akarok elmenni ha nem lesz nagy sár. Eléggé messze lakom és nem akarok potyára odautazni. Esetleg nem tudna valaki -aki a környéken lakik- beírni ide hogy milyen az erdei ösvények állapota?