A verseny tetszett,a sárral nem volt bajom,köszönhetõen a szombaton vásárolt sárguminak.A kijelölés állat volt,meg az is h kiírták h hány méteren mennyit emelkedik.A rajt...hát igen az is volt....nem rossz ez a percenkénti indítás,csak sztem nem sok értelme volt,még az aszfalton utolértük az elõzõ táv végét,és amikor fel kellett kanyarodni,akkor csomóan elkezdték tolni,lehetõleg az út egyik és másik oldalán is egymás mellett,hogy véletlenül se lehessen haladni...ezzel nem is lett volna baj,ha egy rövid szakaszról lett volna szó,de sajnos elég sokáig nem szakadozott szét a mezõny...talán egy 15-30perces idítás segítene ezen.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

CrossKovácsi Maraton
Indította
szammer
, 2004. május 12. 20:48
Írta 2005. június 13. - 08:33

Írta 2005. június 13. - 07:52

Írta 2005. június 12. - 20:42

Gábor hogy végeztél???
mi volt a bay?
a többiek kint voltak? Attilának gratula!!!
mi volt a bay?
a többiek kint voltak? Attilának gratula!!!
Írta 2005. június 12. - 20:37

minden tökéletes volt, grat a szervezõknek!
a poló nagyon frankó!
ja csak az a baj, hogy nem volt M-es.

Írta 2005. június 12. - 20:34

vendég_unit_*
Írta 2005. június 12. - 20:22

Írta 2005. június 12. - 20:13

ja, én a fityisz nevü single speed-es fiuval tekertem és ugy ment mint egy viking isten.
minden tiszteletem fizikai erõnlétéhez.
minden tiszteletem fizikai erõnlétéhez.
Sirkövemre:
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!
Írta 2005. június 12. - 20:09

mindenkinek gratula, kivaltkepp az Single Speed-eseknek. nem lehetett konnyu felmenni az emelkedokon. lattam egy par helyen oket es oszinte tiszteletem. reszvet minden serult ridernek es paripanak, mert beloluk is akadt eleg velem az elen. sajnalom hogy ugy odavagtam a terdem, hogy utana alig birtam vegigmenni, de a palya szepsege, meg a feeling karpotolt.
Írta 2005. június 12. - 19:53

Írta 2005. június 12. - 19:16

Írta 2005. június 12. - 19:06

oké várjuk a képeket én is megérkeztem és élveztem a maratont habár a sárból kicsit sok jutott és baromira ragadt dehát ez van. De nagyon örültem hogy technika malõr nélkül végig tudtam menni (kisebb váltóproblémák) és végül közép táv férfi felnõtt 43. lettem szóval elégdett vagyok!! De mit nyomhattak a profik ekkora sárban nem is értem hogy voltak még mindig annyival gyorsabbak??
:) na üdv mindenkinek

join your life, join your bike
Írta 2005. június 12. - 18:07

Nos, én már itthon. Láttam a rajtot, némi lemenetelt, néhány esést a befutó nagy részét.. csináltam közel 500 képet, amik közül mind1iket felrakom majd valahova, hátha megtaláljátok magatokat köztük.
A lánynak (Honvéd SE, xx86), aki azt mondta, hogy hátulról nem elõnyös róla képet csinálni üzenem, hogy egyátalán nem kell szégyenkeznie.. Nagyon is jól néz ki.
Amint fent vannak a képek, írok újra.
A lánynak (Honvéd SE, xx86), aki azt mondta, hogy hátulról nem elõnyös róla képet csinálni üzenem, hogy egyátalán nem kell szégyenkeznie.. Nagyon is jól néz ki.

Amint fent vannak a képek, írok újra.
WaNNaRiDE
Írta 2005. június 11. - 21:17

Én tuti h indulok, az a kérdés h 1ben fogok-e beérni...
![]()
A 84 km-eseket nagyon sajnálom, ehhez kell már õrültség, elszántság... h ilyen idõben ennyit menjenek!
A pályának melyik részén van tapadós, ragadós sár???
Sok sikert mindenkinek!!!
F.Panna
tudod az elszántság meg a pontok miat muszáj menni.Meg háta kihívás:)
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"
Albert Einstein
Írta 2005. június 11. - 17:31

Most jöttünk meg pályabejárásról...az elsõ körön mentünk végig...az eleje nagyon jól járható...van benne egy technikásabb köves felfele...aztán asszem a 15.km-tõl van egy hosszú mászás...az nagyon saras...ha nincs sárgumi sztem ott érdemesebb vállon felvinni...utána szintén egész jó...a kijelölés elsõ osztályú...sehol se lehet eltévedni...és már a bringamosót is leteszteltük
(van sok)

Írta 2005. június 11. - 17:18

A kiírásban az van h a hosszú és középtáv 9:30-kor és a rövid 9:32-kor indul.Ez tényleg így lesz, v pdig mindeki 1xre?????
Írta 2005. június 11. - 17:13

Én tuti h indulok, az a kérdés h 1ben fogok-e beérni...
A 84 km-eseket nagyon sajnálom, ehhez kell már õrültség, elszántság... h ilyen idõben ennyit menjenek!
F.Panna

F.Panna
Írta 2005. június 11. - 16:51

szóval a pályánál most voltam kinn. Freeride meg dirt jumpot nézni...
Háááátt
A pálya az sáros, nem is kicsit...
Elég sok arcot láttam filózni, hogy induljon vagy sem. A baj az, hogy fölszáradni már nincs ideje és ha mégi lenne akkor óránként 2 percre szakad az esõ...
Kicsit necces a dolog sajnos. A pályáról annyit, hogy a sárnk minden formája megtalálható: van ragadós, tapadós, csúszós is biztos ami biztos:)
Hát nem tudom, én holnap reggel majd eldöntöm mi legyen:)
TB
Háááátt
A pálya az sáros, nem is kicsit...
Elég sok arcot láttam filózni, hogy induljon vagy sem. A baj az, hogy fölszáradni már nincs ideje és ha mégi lenne akkor óránként 2 percre szakad az esõ...
Kicsit necces a dolog sajnos. A pályáról annyit, hogy a sárnk minden formája megtalálható: van ragadós, tapadós, csúszós is biztos ami biztos:)
Hát nem tudom, én holnap reggel majd eldöntöm mi legyen:)
TB
www.spring.hu
Írta 2005. június 11. - 16:34

Jajj sok "o"-s boci, de sok bajod van, szedni kell a vitamint!!
Egy verseny ha már saras, akkor hideg is legyen, nehogy már jó legyen a térded meg csak kibírja;)
A térdemet már így is 2x mûtötték, és most se yoo...(orvos már +int kivont a forgalomból, de nyomom!!!!

Jajjj neeee...,már +int zuhog... ;(
Írta 2005. június 11. - 14:55

Tehát akkor javul a pálya!
Ezt majd Paul még megerõsíti....
Csak ne essen,innentõl kezdve.....
Ezt majd Paul még megerõsíti....
Csak ne essen,innentõl kezdve.....
Team Heavy Pedál Szeged
Írta 2005. június 11. - 12:52

Jajj sok "o"-s boci, de sok bajod van, szedni kell a vitamint!!
Egy verseny ha már saras, akkor hideg is legyen, nehogy már jó legyen a térded meg csak kibírja;)