Hát a bringa nem talált, mert a versenyen egy Scott Scale Limited volt alattam, itthon meg általában az edzõ gépel szoktam menni az meg egy Kona Blast.
Jelentkezz be Regisztrálj
CrossKovácsi Maraton
Írta 2005. június 14. - 13:53
Hát a bringa nem talált, mert a versenyen egy Scott Scale Limited volt alattam, itthon meg általában az edzõ gépel szoktam menni az meg egy Kona Blast.
Írta 2005. június 14. - 13:50
Írta 2005. június 14. - 13:50
Gábor te is majd átnyomod nekem a tieid??
Találtál magadról képet?? na üdv
Írta 2005. június 14. - 13:48
meg szerintem a rövidtávon inkább az amatõrök/kezdõk indulnak, õket kell bátorítani, motiválni, hogy legközelebb is eljöjjenek...aki rendestávon megy, úgyis elmegy a legközelebbi versenyre is...valószínûleg..
van benne valami. de a Vizdak Jani, Sinka Akos duo is mostanaban rovidtavon megy es szerintem nem azert, mert kezdok, hanem reszben mert XC-re gyurnak, reszben mert nem tudom.
Írta 2005. június 14. - 13:46
Miért te is esetleg veszprém közeli vagy?
Írta 2005. június 14. - 13:44
Wannaride: Nagyon jók lettek a képek, gratula!
egyetertek
XCracer te Veszpremi vagy vagy csak ott tartozkodsz/tanulsz?
Írta 2005. június 14. - 13:33
Írta 2005. június 14. - 12:30
Gratulálok a Szervezõknek! A verseny gördülékenyen zajlott az elejétõl a végeig. Most indultam elöször, ezen a versenyen, és nekem tetszett a pálya.
Egy kis banánt én is megettem volna a frissítõponton!
Lehet, hogy kinevettek,és Miss Higiéniának fogtok hívni, de szerintem nagyon klassz, hogy volt lehetõség tusolásra!
Gratulálok minden versenyzõtársamnak!
Írta 2005. június 14. - 12:18
http://pix.bikemag.h...rosskovacsi2005
Írta 2005. június 14. - 11:21
probaltal mar vegignyomni akar 20 km-t is limiten? kb ugy hogy inni se tudj, mert nem fer be a korty ket levegovetel koze? probald meg! erdemes. akik elol mennek ok valahogy igy elik meg azt a husz km-t. szerintem. hangsulyozom, nem rosszindulatu volt a megjegyzesem. es semmifelekeppen nem akarlak megbantani. lehet menni akar 120 km-t ugy, hogy kevesbe faradsz el.
meg szerintem a rövidtávon inkább az amatõrök/kezdõk indulnak, õket kell bátorítani, motiválni, hogy legközelebb is eljöjjenek...aki rendestávon megy, úgyis elmegy a legközelebbi versenyre is...valószínûleg..
Írta 2005. június 14. - 11:16
Írta 2005. június 14. - 09:30
ha valakit véletlenül érdekel, akkor a freeride versenyrõl egy rövidebb videó:
Nekem nem mûxik
Írta 2005. június 13. - 22:46
a maratonnak nem is igazán nevezhetõ 24-en,
probaltal mar vegignyomni akar 20 km-t is limiten? kb ugy hogy inni se tudj, mert nem fer be a korty ket levegovetel koze? probald meg! erdemes. akik elol mennek ok valahogy igy elik meg azt a husz km-t. szerintem. hangsulyozom, nem rosszindulatu volt a megjegyzesem. es semmifelekeppen nem akarlak megbantani. lehet menni akar 120 km-t ugy, hogy kevesbe faradsz el.
Írta 2005. június 13. - 22:36
Írta 2005. június 13. - 22:33
Bocs nem én lettem 43. középtávon?? habár ezen ne veszünk össze!!
Mennyi volt az idõd?
Írta 2005. június 13. - 22:29
Írta 2005. június 13. - 22:27
Írta 2005. június 13. - 22:21
A beharangozott jövõ évi útvonalmódosításról tudhatunk részleteket? miért és hogyan változtattok?"
Elöször is köszönet a rendezök nevében a sok dicséretért.
A rövidtávon azért volt tárgyjutalom mert AUTHOR (külön köszönet nekik)a fiatal (U15,U17)kategóriáknak ajánlotta fel.A többi szponzor pedig inkább a minöségi cuccokra ment rá hogy mindenki kapjon jobb minõségi pólót(Fundango-6000ft),RED BULL és GATORADE legyen a frissítõ korlátlan mennyiségben.
A jövõ évi versenyt pedig a CORRATEC úgy szeretné megcsináltatni velünk hogy a pályák menjenek át a Pilisbe is.Mi pedig öszintén megmondjuk hogy nincs nagy kedvünk ehhez.Túl messze lenne Nagykovácsitól,fõutvonalat keresztezne és csak Piliscsaba,Pilisvörösvár irányában terjeszkedehetne.Ez már nem a Nagykovácsi maraton lenne hanem akkor egy Pilisi maraton.És ott van a Duna maraton,Pilis kupa.Nagykovácsi sajnos csak 80-90 km-es versenyt bír el mert túl sok a természetvédelmi terület van ott(Nagyszénás,Kutyahegy)..Nem akarunk összeveszni a erdészettel,így is sokat köszönhetünk nekik mert õk védenek meg a sok fanatikus természetvédõtõl.
Írta 2005. június 13. - 20:25
Kérem ez volt az egyik legjobban szervezett maraton.....GRAT. (a sárról nem tehettek)
43.hely középtávon.+kulacselhagyás az elején+defkó is belefért+kellemes társalgás közben a pályabírókkal ... : ))
(majd szét robbantam) 2.1 explorer nagyon gáz volt(más nem volt)....a sár csak ragadt-tapadt....Thats all folk's!
Bocs nem én lettem 43. középtávon?? habár ezen ne veszünk össze!!
Írta 2005. június 13. - 17:50
Egy apróság: az eredményhirdetésnél érthetetlen volt számomra, hogy a tárgyjutalmakat csak a rövidtáv helyezettjeinek ítéltétek. Jó, persze a felnõtt elitben volt pénz is, pl. a nõi mezõnyben asszem mind a négy hölgynek aki végigtekerte a távot. De szegény öregek és fiatalok? azért 84 vagy 54 km-en csak többet amortizálódik gép és ember, mint a maratonnak nem is igazán nevezhetõ 24-en, nem? Ha nem sikerül annyi szponzort felhajtani, hogy minden kategóriának jusson, akkor ne a rövidtáv járjon jól.
A beharangozott jövõ évi útvonalmódosításról tudhatunk részleteket? miért és hogyan változtattok?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére