Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

CrossKovácsi Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
417 hozzászólás a témában

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Én tavaly-életemben elõször- a hosszú távon indultam.Az elsõ kör még kicsit gázosan ment,kicsit nehezen vettem fel a rimust,viszont a második kör az nagyon tetszett,terep,táj,minden...de jött a harmadik kör...szal..az volt a szar hogy már az elsõ emelkedõjén elment a kedvem az egésztõl...és akkor még ott volt az a nagy tisztás ahol a túlondalon már láttam hogy másznak nagyon lassan felfelé a többiek...utána jött egy kis eléhezés és piknikezés az utolsó itatónál...de legalább végigmentem...

zolimester

zolimester

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Üdv!

Látom vagytok páran, akik azt tervezitek, hogy kitekertek majd a helyszínre. Csapódhatnék valaki(k)hez, aki(k) ismeri(k) az utat arrafelé? Én mindig eltévedek... Még az olyan jól kijelölt pályákon is, mint a bükkmarci... És csak halvány sejtéseim vannak arról, hogy merre lehet ez a N-Kovácsi. Elõre is kösz .

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Sziasztok
Ha valakit érdekel vasárnapra szervezek egy pályabejárást az elsõ két körre.Ha valakit érdekel akkor a tervek szerint 10-órakor találkoznánk Nagykovácsiban a kápolna elött(ott ahol a dirt pálya épült).A tempo nem túrázos lesz hanem egy közepes tekerés.

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Szvsz tavaly az egyik legjobb maraton volt.

A pálya szerintem is elég technikás, de hát így izgalmas a játék! :)
Tavaly a sár miatt ez is rémálom volt (csakúgy mint a többi marci).
Én biztos megyek!

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
köszi Szammer, közben rájöttem, h hülyeséget kérdeztem...:) 56-os vilire nem nagyon engedik fel a bringát, se a buszra... szal' megoldom máshogy. Most akkor 1 kör vagy 2 kör? :-) hmm, benevezek 1-re és ha bírom, elindulok a másodikon is :-)

Balázs

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
77 km csupa rázató sziklás lejtõ, sodrós murvás dózerút, vízelvezetõ árkokkal és tolós emelkedõ. Nagyon elfáradtam.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

Szvsz: nem lesz egyszerû a pálya. Az egykör az sem kezdõknek való. Szint van benne és technikás lejtõk. Szóval kapaszkodhatok majd a kormányba.

Szia Era!

Én majd szurkolok Neked innen távolból is :) Valszínû ezt még kihagyom, addig is tekerek aszfalton a környéken. Majd DM-en visszaszállok a mezõnybe.

Szilvásvárad hogy sikerült?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szvsz: nem lesz egyszerû a pálya. Az egykör az sem kezdõknek való. Szint van benne és technikás lejtõk. Szóval kapaszkodhatok majd a kormányba.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Közlekedést meg lehet oldani valahogy Pestrõl? Vonat/busz, akármi... Nem biztos, hogy jó ötlet lenne egy harmincast kerekezni verseny elõtt, reggel.

Balázs

Moszkva térrõl az 56-os autóbusz vagy villamos végállomásáig, onnan a 63-as busszal Nagykovácsiban a Kastély megállóhelyig.

Balázs-szammer

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

üdv

Lassan átnevezhetnénk ezt a topicot Rekreációnak... :-) mindenesetre mihamarabbi teljes gyógyulást kívánok 73Kacsának!
A versennyel kapcsolatban: a 2 körben gondolkodom, az ugye 54 km, nem vészes, kérdés hogy milyen 54 km? Nem jártam még arra, nem tudom mire kell számítani...?
Hány induló várható egyébként? Tavaly sokan voltak?
Közlekedést meg lehet oldani valahogy Pestrõl? Vonat/busz, akármi... Nem biztos, hogy jó ötlet lenne egy harmincast kerekezni verseny elõtt, reggel.

Balázs

Köszi :)

Azt mondta paul67, hogy az elsõ két kör a húzósabb. Körök elõrehaladtával könnyebbedik a táv is. Jómagam még gondolkodom az 1 körben [Találtam 1 jó térképet Bp-Szentendre-Bp útvonalra 86 km...bemelegítésnek jó lenne]
Szerintem jó szervezés lesz, lesznek is sokan. 12 km Óbudárol Nagykovácsi. Annyi meg belefér. De villamossal, Busszal közel lehet jutni Nagykovácsihoz.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
üdv

Lassan átnevezhetnénk ezt a topicot Rekreációnak... :-) mindenesetre mihamarabbi teljes gyógyulást kívánok 73Kacsának!
A versennyel kapcsolatban: a 2 körben gondolkodom, az ugye 54 km, nem vészes, kérdés hogy milyen 54 km? Nem jártam még arra, nem tudom mire kell számítani...?
Hány induló várható egyébként? Tavaly sokan voltak?

Balázs

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ilyenkor az a fõ baj, hogy teljesen legyengülnek a vállizmok, mert nem mozgattad 2 hétig. A váll az egyik legbonyolutltabb része az embernek izmok szempontjából. Nekem az jött be, hogy sokféle különbözõ mozgás, erõltetés nélkül. (úszás, evezés, sarlózás!, gyógytorna.)
Hajrá.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

73Kacsa:

Talán az aszfalt nem árt. Mennyire tudod mozgatni?

Váll fölötti gyakorlatoknál pár perc után fáj vállam [nem a felkar, ahol el volt/van törve]. De holnap egy 50-60 km-t akarok tekerni kora reggel. Csaak nagyon nem akarok ratámaszkodni még vállból a bal kézre, ezért a bal csuklón van inkább a terhelés....de gyorsan gyógyul a kezem.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
73Kacsa:

Talán az aszfalt nem árt. Mennyire tudod mozgatni?

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás
Szia Paul67!

Ha jól láttam, akkor tegnap Te is ott voltál a szigeten és köröztél [vagy csak áthaladtál a szigeten] ? Mennyit szoktál menni ilyenkor?

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

Itt az ideje elkezdeni úszni egy kicsit vele.
Türelem.

Már elkezdtem azsfalton bringázgatni. Egyenlõre csak 20-30 kmt, mert nem akarom agyonterhelni [lehet már ezzel is azt teszem?].

Úszás projekt indul jövõ héten.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

...
3 hete lakásba bezárva annak aki imád mozogni, kész gyötrelem..

Itt az ideje elkezdeni úszni egy kicsit vele.
Türelem.

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Hallottam a freeride pályárol 1-2 pikáns dolgot!:D
Esetleg fotókkal is alá tudnátok támasztani a híreket?
Kiváncsi lennék a pályára. :D
Köszi!

Paccsi mindenkinek!

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

Szerintem inkább pihentesd a kezedet illetve erõsítsed mintsem hogy újra eltörd.Az elsõ két kör a legnehezebb.

Én 1 körön terveztem az indulást. Az eszem nekem is a pihenést mondatja velem, de az adrenalin meg hív ki a természetbe..

3 hete lakásba bezárva annak aki imád mozogni, kész gyötrelem..
Csak jó lett volna nyeregbe szállni minél elõbb. A köv maraton meg túl messze van, amin indulhatnék. Július 3 DM[?] után már csak Júl 31 Kapolcs és Aug 14 van Bükk. Nagykovácsi meg itt van :) Hmm ha mást nem, kimegyek verseny nézni :)
Na eddig 3:1 a pihentetés javára a hozzászólások száma.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Kacsa: Sztem nyugodtan indúlhatsz a versenyen,
legfeljebb reponálni kell ha probléma van, ami ilyenkor iszonyú fájdalmas, és rosszabb lesz a másodlagos gyógyulás. Dehát ami nem öl meg az erõsebbé tesz, és tapasztaltabb is leszel.
Úgyhogy hajrá.
ps: felelõsséget nem vállalok, mindent letagadok utólag,

ez az üzenet 10 másodpercen belûl megsemmisíti magát