csak a felfelét...Lassan megörülök ettõl a szintszámitosditól. Mondja már meg valaki mit szoktak megadni.
Például voltam most a Piliskupán azt irják szintemelkedésre hogy 560 m 1 kör. Én végigmentem a GPS-embõl nyert adat szerint a szintemelkedés 270 méter volt értelemszerüen a szint csökkenés is 270 méter tehát a szintemelkedés a felfelék lefelék összege ? Én azt gondoltam csak a felfeléket kéne számolni ha szintemelkedésrõl beszélünk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

CrossKovácsi Maraton
Indította
szammer
, 2004. május 12. 20:48
Írta 2007. április 30. - 21:31

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 30. - 21:27

Sziasztok!
Végre sikerült a pályákat kiszámolnom.
A pályák pontos adatai:
kis kör(gyerekverseny): 6km/160m
rövidtáv: 30km/750m
középtáv: 63km/1800m
hosszútáv: 88km/2700m
Lassan megörülök ettõl a szintszámitosditól. Mondja már meg valaki mit szoktak megadni.
Például voltam most a Piliskupán azt irják szintemelkedésre hogy 560 m 1 kör. Én végigmentem a GPS-embõl nyert adat szerint a szintemelkedés 270 méter volt értelemszerüen a szint csökkenés is 270 méter tehát a szintemelkedés a felfelék lefelék összege ? Én azt gondoltam csak a felfeléket kéne számolni ha szintemelkedésrõl beszélünk.
Írta 2007. április 30. - 20:27

Térképet szabad kérni a pályáról?

Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.
Írta 2007. április 30. - 20:11

Helló!
Paul67 légyszi adj több infót a gyerekversenyrõl.
A honlap elég szûkszavú...
Köszi.
Paul67 légyszi adj több infót a gyerekversenyrõl.
A honlap elég szûkszavú...

Köszi.
Írta 2007. április 30. - 19:57

Sziasztok!
A pályák pontos adatai:
A pályák pontos adatai:
Írta 2007. április 23. - 09:46

Szombaton megtörtént az elsõ pályabejárás. (Lesz még.)
Nem akarok nagy butaságot írni, de azt hiszem egy körön, ami 48 km 1350 m szintet mértünk.
Hosszútáv 2 kört megy, a közép meg másfelet.
Megállapítottam, hogy a hazai maratonok közül, az egyik legszebb fekvésû maraton lesz. Aszfalt csak a felvezetésen, aztán dózerutak, erdei ösvények és csodálatos panorámás hegyek várnak ránk.
Nem akarok nagy butaságot írni, de azt hiszem egy körön, ami 48 km 1350 m szintet mértünk.
Hosszútáv 2 kört megy, a közép meg másfelet.
Megállapítottam, hogy a hazai maratonok közül, az egyik legszebb fekvésû maraton lesz. Aszfalt csak a felvezetésen, aztán dózerutak, erdei ösvények és csodálatos panorámás hegyek várnak ránk.
Írta 2007. április 21. - 07:58

Írta 2007. április 20. - 20:42

Hát változott az idõpont,marad valoszinüleg a szombat délután 3 óra
Írta 2007. április 18. - 22:56

Hello
Én vasárnapira valószínû, h beneveznék, ha valamikor reggel indulnánk.
B
Én vasárnapira valószínû, h beneveznék, ha valamikor reggel indulnánk.
B
Nagykovácsiban idén is megrendezik a Crosskovácsi maratont.
A maraton most más útvonalon fog haladni, érdemes megnézni.
Pályabejárás lesz Paul vezetésével most vasárnap (ápr.22.), ha elég érdeklõdõ van.
Paul: 20/9265359
http://www.crosskovacsi.hu/
Írta 2007. április 18. - 19:34

Írta 2007. április 18. - 11:04

Újabb lehetõség is akadt.
Paul egész rugalmas.
A Száguldó Virágok kérésére szombat délután a 45 km-t le tudnánk tekerni, ha 3-kor találkoznánk Nagykovácsiban. Ez természetesen lányos tempóban tervezett túra.
Paul egész rugalmas.

A Száguldó Virágok kérésére szombat délután a 45 km-t le tudnánk tekerni, ha 3-kor találkoznánk Nagykovácsiban. Ez természetesen lányos tempóban tervezett túra.
Írta 2007. április 18. - 10:24

Nagykovácsiban idén is megrendezik a Crosskovácsi maratont.
Pályabejárás lesz Paul vezetésével most vasárnap (ápr.22.), ha elég érdeklõdõ van.
Írta 2005. június 17. - 21:33

Halihó
Nekem is kellene egy szervezõemberke,mert én meg nem tudtam elmenni a maratonra,de befizettem a lét.Át kellene írni jövõre..........
A honlapon csak a pályainfós emilkéje van,de õ nem válaszolt eddig semmit.
Valaki??????????Segítség!!!!!!!!!!
Nekem is kellene egy szervezõemberke,mert én meg nem tudtam elmenni a maratonra,de befizettem a lét.Át kellene írni jövõre..........
A honlapon csak a pályainfós emilkéje van,de õ nem válaszolt eddig semmit.
Valaki??????????Segítség!!!!!!!!!!
Írta 2005. június 17. - 19:45

Jaja...MX...de még top maraton is...szilvás elõtt kb 2 nappal tudtam meg h idén is lesz...hát figy...én pont 2 évvel ezelõtt(15 évesen) még azt se tudtam hogy mi az h emelkedõn bicajjal felmenni...ugyanis nyíregyházi vagyok...najó...van 3 felüljáró...annyi
Írta 2005. június 17. - 17:50

boooci: Aki kiváncsi az hamar célba ér?? ugye így van a mondás!?!?
Szeretnéd, mi?!

Írta 2005. június 17. - 09:55

õõõ ez most neked az mx sorozatba kell?? jah én buktam a top maraton sorozatot is mert szilváson váltópapucs törés után valahogy még sok volt az a hátralevõ kb 50 km!!
szóval idén én már csak poénból megyek meg nagy esélyem nem lenne a férfi felnõttbe!! Apám nem küldött ki versenyezni 6 évesen itt a bökkenõ!! heheeeee

join your life, join your bike
Írta 2005. június 17. - 00:07

Jó...most nézem a leveleimet hogy csapatfõnök már beszélt velük...akkor téma lezárva...
Írta 2005. június 17. - 00:03

Jahh...és szerintetek kinek írjak elõször: a szervezõknek vagy a szövetségnek?
Szervezõkkel hogy tudom felvenni a kapcsolatot,mert weblapon nincs semmi élérhetõség megadva(vagy vak vagyok) vagy írjak a Bringavilágnak-vagy mi a neve a boltnak-amely szervezte a versenyt?(ha jól tom)...lassan már téyleg belekavarodok h ki mit szervezett...
Szervezõkkel hogy tudom felvenni a kapcsolatot,mert weblapon nincs semmi élérhetõség megadva(vagy vak vagyok) vagy írjak a Bringavilágnak-vagy mi a neve a boltnak-amely szervezte a versenyt?(ha jól tom)...lassan már téyleg belekavarodok h ki mit szervezett...
Írta 2005. június 16. - 23:50

Kategóriában szerintem utolsó(ötödik)...de végigmentem...mégegyszer mondom, jól jön az a 96 pont,mert volt már ettõl rosszabb eredményem is ..Sopronban(7.)...szal a végelszámolás szempontjából nem mindegy h melyik esik ki...ki tudja..lehet ezen fog múlni....amugy többen is feladták...szegény Bojkó Balázs is...
Írta 2005. június 16. - 19:15