Hello Mindenkinek!
Az eredményekrõl:
Azt hiszem egy rakás ... az egész, ugyanis tudom mennyi idõ alatt mentem végig. Két órám van, és a pulzusmérõ stopperra volt állítva. A másik meg, hogy olyan eredmény született egy-két embernél, akikrõl tudom, hogy megállt a 2. kör végén, de az eredménylistában benne van méghozzá eléggé elõkelõ helyen, mint 3. kört is teljesített emberke.
Szóval?
Tudom, hogy nem az a fontos ki, mikok, hányadik de jó tudni, hogy hány ember elõtt sikerül beérni egy-egy maratonon. Ez pedig eléggé lehangoló...
Valaki tud nekem infót mondani a Duna-maraton 100km-es távjáról. Azt hiszem idén megpróbálom, de a kétszeres Dobogókõ kicsit aggaszt. Mennyire kiborító?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

CrossKovácsi Maraton
Started by
szammer
, 2004. May 12. 20:48
Posted 2004. June 16. - 11:15

Posted 2004. June 15. - 22:01

Halihó
Szammer:tök igazad van,sajna az idõeredményekkel másoknak is baja van.
Az itatóknál nagyon aranyos és korrekt csapat volt mindenhol.Ha megálltam,mert volt ahol megálltam még egy pár jó szót is kapott az emberke az energia mellé ami olykor többet ér mindennél.
Szammer a Duna marcin igazán indulhatnál a hosszún is ennyi maraton után.
Szammer:tök igazad van,sajna az idõeredményekkel másoknak is baja van.
Az itatóknál nagyon aranyos és korrekt csapat volt mindenhol.Ha megálltam,mert volt ahol megálltam még egy pár jó szót is kapott az emberke az energia mellé ami olykor többet ér mindennél.
Szammer a Duna marcin igazán indulhatnál a hosszún is ennyi maraton után.
Posted 2004. June 15. - 20:59

Zerge azért kért elnézést ahogy feladta a verseny.Nem egy rendezöt kell szidni mert nem tudja ilyen sebesség mellett a kezébe adni a poharat.Elhiszem hogy nagyon fáradt volt de nyugodtan megállhatott volna a célnál is az elsõ kör végén, nem hinném hogy valaki is a szemére vetette volna bármit is.
Posted 2004. June 15. - 20:23

bocs nem feszültséget szítani de pl . azt hallottam hogy nagy az ellentét az olimpiára ácsingozo bringások közt.
szal akkor nem értem hogy a Zerge+Vizdák Jani együtt ment Olszba .
mert pl. csütörtökön reggel összefutottam velük budaörsön bevásárlás közben.
Na nem beszéltem velük(nem ismerem õket csak látásból) de gondolom akkor mentek az Olasz versenyre...
namost pl. Vizdák Jani nem Merida team-es HA YOL TUDOM..SZOVAL HA ÕK együtt mentek, akkor nem tom Szilárdal is meglehettet volna csinálni...
na arra akarok kiyukadni hogy ha már eygmással kell küzdeni akkor lehetne összefogva is csinálni.
pl. az 4-5 vagy mennyi ember aki ki akart yutni az olimpiára az mehetett volna közösen pl. ezekre az E1es versenyekre. és igy biztos kisebb ill. nem lenne feszültség. (muszáy beszélniük egymással..)
persze lehet el vagyok tévedve mert én csak inen netröl hallottam/olvastam dolgokat. szoval aki okosabb , pártatlanabb az leirhatna hogy akkor most hogyis állunk.
Szoval Zerge megy az olimpiára ezek szerint? mivel Zsiszi feladta az olasz versenyt?
ON:
szerintem azért nem kell egy versenyzõnek elnézést kérnie a rendezõktöl hogy feladta a versenyt...legfeyebb a szponzoroktol..de õk meg ugyis elnézik neki, iyen telyesítmény mellett.
szal akkor nem értem hogy a Zerge+Vizdák Jani együtt ment Olszba .
mert pl. csütörtökön reggel összefutottam velük budaörsön bevásárlás közben.
Na nem beszéltem velük(nem ismerem õket csak látásból) de gondolom akkor mentek az Olasz versenyre...
namost pl. Vizdák Jani nem Merida team-es HA YOL TUDOM..SZOVAL HA ÕK együtt mentek, akkor nem tom Szilárdal is meglehettet volna csinálni...
na arra akarok kiyukadni hogy ha már eygmással kell küzdeni akkor lehetne összefogva is csinálni.
pl. az 4-5 vagy mennyi ember aki ki akart yutni az olimpiára az mehetett volna közösen pl. ezekre az E1es versenyekre. és igy biztos kisebb ill. nem lenne feszültség. (muszáy beszélniük egymással..)
persze lehet el vagyok tévedve mert én csak inen netröl hallottam/olvastam dolgokat. szoval aki okosabb , pártatlanabb az leirhatna hogy akkor most hogyis állunk.
Szoval Zerge megy az olimpiára ezek szerint? mivel Zsiszi feladta az olasz versenyt?
ON:
szerintem azért nem kell egy versenyzõnek elnézést kérnie a rendezõktöl hogy feladta a versenyt...legfeyebb a szponzoroktol..de õk meg ugyis elnézik neki, iyen telyesítmény mellett.
Posted 2004. June 15. - 19:53

Zerge hétfõn elnézést kért a rendezöktõl.Egyébként teljesen megértem hogy nyügõs,fáradt volt de örülök hogy egyáltalán ott volt a rajtnál.
Posted 2004. June 15. - 16:25

Fasza az eredménylista! 
Furcsának tartom, hogy a listán az 1 kört teljesítettek közé raktak be, annak ellenére, hogy a rajtszámomon mindkét checkpont jelzése rajta van!!
Egyébként az idõvel se nagyon vagyok kibékülve, nem hiszem, hogy 20 percet toltam úgy a bicót, hogy nem forogtak a kerekek és a frissítõknél is szunyáltam volna hosszú perceket!
FUCK!!!
Szammer
(ha esetleg szervezõ olvassa akkor Hornyák Balázs-1720)

Furcsának tartom, hogy a listán az 1 kört teljesítettek közé raktak be, annak ellenére, hogy a rajtszámomon mindkét checkpont jelzése rajta van!!
Egyébként az idõvel se nagyon vagyok kibékülve, nem hiszem, hogy 20 percet toltam úgy a bicót, hogy nem forogtak a kerekek és a frissítõknél is szunyáltam volna hosszú perceket!
FUCK!!!

Szammer
(ha esetleg szervezõ olvassa akkor Hornyák Balázs-1720)
Posted 2004. June 15. - 15:01

Hello
Mint Zerge szponzorai, az õ védelmében :
Korán regel 6-ra értek haza Olaszországi 4. olimpiai válogató futamról ( kb 900 km ).
Kicsit fáradt volt és nyûgös, ezért kiállt 1 kör után.
Viszont az Olimpiai kiválasztásban egyedül több pontot szerzett, mint a többi versenyzõ együtt.......
HKT
Mint Zerge szponzorai, az õ védelmében :
Korán regel 6-ra értek haza Olaszországi 4. olimpiai válogató futamról ( kb 900 km ).
Kicsit fáradt volt és nyûgös, ezért kiállt 1 kör után.
Viszont az Olimpiai kiválasztásban egyedül több pontot szerzett, mint a többi versenyzõ együtt.......
HKT
Posted 2004. June 15. - 12:39

Ez az eredménylista ugye nem végleges? Mert pl. Szamóca tuti elõttem ért be, de jóval mögöttem lett feltûntetve... :/ Engem meg átkereszteltek Zoltánra, de egye fene... Az idõ meg relatív, mint tundjuk, de az órám nekem sem ennyit mért...
Posted 2004. June 14. - 23:09

Posted 2004. June 14. - 22:54

Halihó
Az idõeredmények szerintem sem stimmelnek,ugyanis a barátom a 8 órájával nem tudott egyszerre a pályán és a kocsiban is lenni.
Képek vkinek???
Az idõeredmények szerintem sem stimmelnek,ugyanis a barátom a 8 órájával nem tudott egyszerre a pályán és a kocsiban is lenni.
Képek vkinek???
Posted 2004. June 14. - 22:35

Zerge azért állt ki a az elsõ körböl mert a frissitön a lányok pohárból adták neki az innivalót és nem tudta megfogni kb. 30 km/h sebességgel...
Szerintem ha valaki ennyire profi akkor gondoskodjon róla hogy a csapatvezetöje,edzöje,barátja adja oda neki a frissitõt úgy ahogy neki megfelel.Egyébként ha szomjas vagyok akkor lehetne egy kicsit lassitani is hogy elvegyem a poharat,csokit,banánt.
Szerintem ha valaki ennyire profi akkor gondoskodjon róla hogy a csapatvezetöje,edzöje,barátja adja oda neki a frissitõt úgy ahogy neki megfelel.Egyébként ha szomjas vagyok akkor lehetne egy kicsit lassitani is hogy elvegyem a poharat,csokit,banánt.
Posted 2004. June 14. - 22:18

Váúú, köszi cd-t elõre is!
Igen, itt 1x1 K.E. voltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na mennem kell alukálni, 6-tól edzés.
Igen, itt 1x1 K.E. voltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na mennem kell alukálni, 6-tól edzés.
Posted 2004. June 14. - 22:03

Posted 2004. June 14. - 22:03

Az idõrõl én csak a netes lista alapján tudok vélekedni, mert amúgy se órám, se telóm, se váltóm...
Ezúton is köszi mindenkinek minden bíztatást, tényleg kezdünk "versenyzõk" (is) korrektek lenni egymással (is), a pályán (is) ezt tapasztaltam, nagyon király volt végre! Juhéj...
Ezúton is köszi mindenkinek minden bíztatást, tényleg kezdünk "versenyzõk" (is) korrektek lenni egymással (is), a pályán (is) ezt tapasztaltam, nagyon király volt végre! Juhéj...
Posted 2004. June 14. - 21:57

Any comments?
ööö, izé! gratulálok! ;D legközelebb többen leszünk!!
King Kahuna bizony a Meditech-esek vezetõje,direktorja,istene...........................
És az Egyszeregy KE oszlopos tagja is

Posted 2004. June 14. - 21:55

Posted 2004. June 14. - 21:55

Posted 2004. June 14. - 21:51

Igen Thommey yol sejted ;D ;D ;D
King Kahuna bizony a Meditech-esek vezetõje,direktorja,istene...........................vagy hogy is nevezzem???????????? ;D ;D ;D ;D ;D
Király vagy Dénes, vazzeeeeg ehez is kell egy fajta elszántság!!!!!!!!
Üdv: ÁDÁM 8)
King Kahuna bizony a Meditech-esek vezetõje,direktorja,istene...........................vagy hogy is nevezzem???????????? ;D ;D ;D ;D ;D
Király vagy Dénes, vazzeeeeg ehez is kell egy fajta elszántság!!!!!!!!

Üdv: ÁDÁM 8)
Posted 2004. June 14. - 21:39

Posted 2004. June 14. - 21:32

Hahó minden rendezõ bácsi, néni!
Igazán remek rendezvényen vehettem részt, ezer köszönet érte Nektek!
Idõeredményeknél nem lehet, hogy történt egy 1 órás elgépelés 5:37 után, mert, hogy majd 1,5 órával késõbb(6:59) jön a következõ a hosszú távon?
Persze ez nem von le semmit az egész értékébõl.
Jah, 20. lettem a hosszún single-speed bicajjal.
Any comments?
Igazán remek rendezvényen vehettem részt, ezer köszönet érte Nektek!
Idõeredményeknél nem lehet, hogy történt egy 1 órás elgépelés 5:37 után, mert, hogy majd 1,5 órával késõbb(6:59) jön a következõ a hosszú távon?
Persze ez nem von le semmit az egész értékébõl.
Jah, 20. lettem a hosszún single-speed bicajjal.
Any comments?