Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

CrossKovácsi Maraton
Indította
szammer
, 2004. május 12. 20:48
Írta 2005. május 23. - 16:14

Kacsa: én a helyedben még pihentetném, mert lehet, hogy semmi bajod nem lesz, de ott van a DE: mi van, ha valahol elesik és ismét eltörik. Gondolj bele, ismét mûtét, s lehet, hogy akkor már nehezebben fog gyógyulni. Szerintem inkább várj egy kicsit, igy a júliusi marcikra is több idõd lesz nyugodtan felkészülni, továbbá a kezedet is tesztelheted addig. Továbbá erõsödik is.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. május 23. - 15:39

73Kacsa: Vagy.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. május 23. - 15:37

Szerintem inkább pihentesd a kezedet illetve erõsítsed mintsem hogy újra eltörd.Az elsõ két kör a legnehezebb.
Írta 2005. május 23. - 15:15

Kérdés
Ma vették le a kezemrõl a kötést. Felkarcsontom még nem forrt össze teljesen, de a héten már tornáztatnom kell a kezem.
Ma május 23 van.
Június 12i Crosskovácsit be merjem vállalni..vagy pihenjek ra a júliusi maratonokra?
Ma vették le a kezemrõl a kötést. Felkarcsontom még nem forrt össze teljesen, de a héten már tornáztatnom kell a kezem.
Ma május 23 van.
Június 12i Crosskovácsit be merjem vállalni..vagy pihenjek ra a júliusi maratonokra?
Írta 2005. május 23. - 08:33

Írta 2005. május 22. - 23:11

Halihó
Elötte való napon csak le bírsz tekerni 35 km-t!
Elötte való napon csak le bírsz tekerni 35 km-t!
Írta 2005. május 22. - 21:40

Írta 2005. május 22. - 21:29

Írta 2005. május 20. - 12:15

2005. junius 11.-én Freeride és Dirt Jump verseny lesz a Crosskovácsi szervezésében. Nagyon ütõs pálya készül, tele ugratókkal, döntöttkanyarral, hippel. Tuti, hogy nagyon látványos és izgalmas verseny lesz, (na meg sörsátor, stb.) Aki tud jöjjön el! Info a www.crosskovacsi.hu -n vagy a www.gportal.hu/nkfreeride -on.
+ maraton is lesz vasárnap!
remélem idén jól fogják a körömet számolni...
Írta 2005. május 20. - 10:01

2005. junius 11.-én Freeride és Dirt Jump verseny lesz a Crosskovácsi szervezésében. Nagyon ütõs pálya készül, tele ugratókkal, döntöttkanyarral, hippel. Tuti, hogy nagyon látványos és izgalmas verseny lesz, (na meg sörsátor, stb.) Aki tud jöjjön el! Info a www.crosskovacsi.hu -n vagy a www.gportal.hu/nkfreeride -on.
Írta 2004. június 25. - 21:03

Írta 2004. június 19. - 19:09

Írta 2004. június 18. - 18:31

Halihó
Ez felvet még egy dolgot:mivel ez a verseny benne van a kupafutamokban akkor az eredmények hogyan lesznek pontosak????
Ez felvet még egy dolgot:mivel ez a verseny benne van a kupafutamokban akkor az eredmények hogyan lesznek pontosak????
Írta 2004. június 18. - 09:01

Hello Mindenki!
Az a borzasztó (bocs, de rohadtul bosszant a dolog!), hogy a crosskovacsi.hu-n azt a szöveget lehet olvasni, hogy: "az eredménylistákban szereplõ idõk a legtöbb esetben nem egyeznek meg az általatok ténylegesen mért idõeredményekkel, mivel a sáros rajtszámok miatt az áthaladáskor és a célban csak sok hibával tudtuk azokat leolvasni és csak utólag rögzítettük a számítógépben".
Ez OK. De akkor miért mondták be minden célbaérkezõnek a rajtszámát, majd utána a nevét?!
Illetve a rajtszámok hátulról kapják a sarat a kerék forgási iránya miatt, tehát elég rossz kifogás, azt hiszem.
Továbbra is fenntartom, hogy tudok olyanról, aki befejezte az elsõ kör végén, de a listban 20-30 között van. Rohadtul bosszant!
Az a borzasztó (bocs, de rohadtul bosszant a dolog!), hogy a crosskovacsi.hu-n azt a szöveget lehet olvasni, hogy: "az eredménylistákban szereplõ idõk a legtöbb esetben nem egyeznek meg az általatok ténylegesen mért idõeredményekkel, mivel a sáros rajtszámok miatt az áthaladáskor és a célban csak sok hibával tudtuk azokat leolvasni és csak utólag rögzítettük a számítógépben".
Ez OK. De akkor miért mondták be minden célbaérkezõnek a rajtszámát, majd utána a nevét?!
Illetve a rajtszámok hátulról kapják a sarat a kerék forgási iránya miatt, tehát elég rossz kifogás, azt hiszem.
Továbbra is fenntartom, hogy tudok olyanról, aki befejezte az elsõ kör végén, de a listban 20-30 között van. Rohadtul bosszant!
Írta 2004. június 18. - 08:18

Írta 2004. június 17. - 22:14

...én full utolsónak fordultam be az aszfaltról az erdõbe, már a motoros is kérdezte, hogy tutira bírni fogom?...

Írta 2004. június 17. - 08:18

Gondolom azért vannak lukak, mert a listában az az idõ szerepel, amikor berögzítették a számítógépbe. Ez meg talán az eredmény lista gyártásakor, stb. szünetelhetett. Utólag a papirról felvitték sorrendben a beérkezõket, de az idõeredmény így rossz lett.
SZVSZ csak persze...
Amúgy a pályabiztosítás és az itatók valóban sirályak voltak, bár hozzá kell tenni, hogy elég alacsony volt a részvétel, talán az idõjárás miatt.
Ha többen jönnek, az elsõ emelkedõn is jóval nagyobb szívás lett volna, szerintem egy picit rövid volt az aszfaltos felvezetõ.
Persze azokkal akik az aszfalton mennek az elittel, majd az elsõ emelkedõn megállnak meghalni nem lehet mit kezdeni, ezeket soha nem értem meg ??? miért jó ez nekik?
Kiváncsi lennék a pályára szárazon is, biztos sokkal élvezetesebb lett volna úgy.
SZVSZ csak persze...
Amúgy a pályabiztosítás és az itatók valóban sirályak voltak, bár hozzá kell tenni, hogy elég alacsony volt a részvétel, talán az idõjárás miatt.
Ha többen jönnek, az elsõ emelkedõn is jóval nagyobb szívás lett volna, szerintem egy picit rövid volt az aszfaltos felvezetõ.
Persze azokkal akik az aszfalton mennek az elittel, majd az elsõ emelkedõn megállnak meghalni nem lehet mit kezdeni, ezeket soha nem értem meg ??? miért jó ez nekik?
Kiváncsi lennék a pályára szárazon is, biztos sokkal élvezetesebb lett volna úgy.
Írta 2004. június 16. - 22:24

Üdv!
Engem kicsit bosszant ez az eredmény dolog.
ugyanis valóban van másfél órás szünet több listán is.
engem igenis érdekel, hogy másokhoz képest mit teljesítek de igy nem tudom meg.
ha nem leolvasható a rajtszámom beérkezéskor a hangos miért nem szólt? egyébként bemondta a számom.
minden kör végénél amikor kiértem az erdobol a füves rész elején a rendz. hölgy rádion bemondta a számom.
esetleg visszanézni a befutót, pontosítani, vagy legelább megigérni?
ezt
leszámítva példaértékü rendezés, kiszolgálás az itatóknál. 
üdv
Engem kicsit bosszant ez az eredmény dolog.
ugyanis valóban van másfél órás szünet több listán is.
engem igenis érdekel, hogy másokhoz képest mit teljesítek de igy nem tudom meg.
ha nem leolvasható a rajtszámom beérkezéskor a hangos miért nem szólt? egyébként bemondta a számom.
minden kör végénél amikor kiértem az erdobol a füves rész elején a rendz. hölgy rádion bemondta a számom.
esetleg visszanézni a befutót, pontosítani, vagy legelább megigérni?
ezt

üdv
Írta 2004. június 16. - 14:18

auerl
A Dobogókõi (DK) mászásokról:
Az elsõ az egész kellemes, viszonylag kevés nagyon meredek résszel, tolós meg csak egy vízmosásban van.
Utána lefelé sem sétagalopp a menet mert több technikás lejtõ van ami a megszáradt saras részeknek köszönhetõ, aztán újra vízmosásos mászás, újabb tolás, meg singletrack. Kevéske aszfalt jön majd terepen lefelé, patakátkelés, aszfalt majd lent is vagyunk egy itatónál Pilismarótnál. Na innen jön a 2. DK mászás ami durvább! Egyrészt ugye már 60.-ik km után van. Másrészt igen meredek az ösvény, talán most már az esõk miatt vízmosásos is, és elõzni sem könnyû... Ráadásul falépcsõkön is kell tolni vagy 40-50métert... Véleményem szerint a 2. mászás jóval nehezebb. Utána meg a lefelé szintén technikás, szivatós. Ha van rá módod járd be és akkor fejben is ott leszel! :-)))
Üdv: Grig
A Dobogókõi (DK) mászásokról:
Az elsõ az egész kellemes, viszonylag kevés nagyon meredek résszel, tolós meg csak egy vízmosásban van.
Utána lefelé sem sétagalopp a menet mert több technikás lejtõ van ami a megszáradt saras részeknek köszönhetõ, aztán újra vízmosásos mászás, újabb tolás, meg singletrack. Kevéske aszfalt jön majd terepen lefelé, patakátkelés, aszfalt majd lent is vagyunk egy itatónál Pilismarótnál. Na innen jön a 2. DK mászás ami durvább! Egyrészt ugye már 60.-ik km után van. Másrészt igen meredek az ösvény, talán most már az esõk miatt vízmosásos is, és elõzni sem könnyû... Ráadásul falépcsõkön is kell tolni vagy 40-50métert... Véleményem szerint a 2. mászás jóval nehezebb. Utána meg a lefelé szintén technikás, szivatós. Ha van rá módod járd be és akkor fejben is ott leszel! :-)))
Üdv: Grig
Írta 2004. június 16. - 13:57

Képek nincsenek valahol? Jó lenne felidézni a dzsuvát az augusztusi aszályban,... :
(ha lesz olyan...)