Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

CrossKovácsi Maraton
Started by
szammer
, 2004. May 12. 20:48
Posted 2005. June 11. - 07:27

Posted 2005. June 11. - 02:51

A bátor indulóknak kéz- és lábtörés mentes versenyt kívánok. Minden tiszteletet megérdemel az, ki az idõjárás ellenére nyeregbe pattan és végignyomja.
Én papirkutya vagyok, az a baj,
de legalább tudom magamról, és ez a legkisebb baj.
Én papirkutya vagyok, az a baj,
de legalább tudom magamról, és ez a legkisebb baj.
WaNNaRiDE
Posted 2005. June 10. - 22:32

Egész nap szakadt az esö...A terepjárokat is menteni kellett.Inkább gyalog tábláztunk igy nem is lett kész az egész pálya.Nagyon nagy sár van majdnem mindenhol.
A kastélyban van csomagmegörzõ.
A pálya nyomvonala marad mert a 82,5-es körnek maradnia kell az UCI miatt(min.80km)
A kastélyban van csomagmegörzõ.
A pálya nyomvonala marad mert a 82,5-es körnek maradnia kell az UCI miatt(min.80km)
Posted 2005. June 10. - 21:50

Nekem is kint lakik az unokatesóm.Azt mondta, h elég gázos...!!!Nem hinném h ilyen idõben sokan fogunk indulni.
Remélem verseny közben azért nem fog esni,v legalább ne legyen nagyon hideg, mert az 1 dolog h sár lesz, de nem nagyon szeretnék lebetegedni is.
F.Panna
Remélem verseny közben azért nem fog esni,v legalább ne legyen nagyon hideg, mert az 1 dolog h sár lesz, de nem nagyon szeretnék lebetegedni is.
F.Panna
Posted 2005. June 10. - 21:28

Posted 2005. June 10. - 20:28

Posted 2005. June 10. - 18:58

Posted 2005. June 10. - 18:19

Webkamera nincs a pályán??

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2005. June 10. - 18:11

Posted 2005. June 10. - 16:02

Paul67: lesz valalmi lehetõség a hátizsákot/cuccot letenni a rajtnál? Nem szivesen vinném magammal a versenyen a tatyómat...

Posted 2005. June 10. - 14:45

Posted 2005. June 10. - 12:54

Posted 2005. June 10. - 10:30

szerintetetek eleg lesz valami ritkabb mintazatu gumi (Maxxxis HardDRive, Continental Explorer) vagy mindenkeppen sargumi kell a palyara.
Én mint helyi lakos azt mondom, hogy nincs ideális gumi a pályára...
Mert itt minden lesz az esõ miatt... Sár minden formája, gyökerek amik csúsznak és kövek amik ütnek. Az egyetlen köztes dolog a múrva meg az aszfalt, az is lesz, de az nem mérvedó. Mindenképp valamilyen ritkább mintázatú és nem brutálszéles gumi a nyerõ... Viszont nem biztos, hogy az 1,5 ös Black Shar Mud jól fog fogni a gyökeres köves lefeléken...
www.spring.hu
Posted 2005. June 10. - 10:13

szerintetetek eleg lesz valami ritkabb mintazatu gumi (Maxxxis HardDRive, Continental Explorer) vagy mindenkeppen sargumi kell a palyara.
vendég_unit_*
Posted 2005. June 10. - 09:30

...tavaly is végig lehetett menni, idén sem lesz gond...nem értem mi ez az ijedtség ;-)))

ja, most látom, hogy nem vagyok egyedül a gondolataimmal ;-)

ja, most látom, hogy nem vagyok egyedül a gondolataimmal ;-)
Posted 2005. June 10. - 09:20

Helyzetjelentés:
Reggel 8-tól este 8-ig esett az esõ amig a kastély parkot és a környékét kordonoztuk.Sár az van böven...Ha holnaptól nem esik az esõ akkor is csúszni fog a pálya,valahol jól tekerhetõ még igy is de lesz olyan hely is ahol csak egyhelyben forog a kerék.Túl hideg lesz ahhoz hogy kiszáradjon az erdõ.Szerintem sárgumi ajánlatos de elég sok kõ is van a pályában.
a pálya nyomvonala maradni fog a dagonya miatt?
Posted 2005. June 09. - 23:57

Posted 2005. June 09. - 20:54

Helyzetjelentés:
Reggel 8-tól este 8-ig esett az esõ amig a kastély parkot és a környékét kordonoztuk.Sár az van böven...Ha holnaptól nem esik az esõ akkor is csúszni fog a pálya,valahol jól tekerhetõ még igy is de lesz olyan hely is ahol csak egyhelyben forog a kerék.Túl hideg lesz ahhoz hogy kiszáradjon az erdõ.Szerintem sárgumi ajánlatos de elég sok kõ is van a pályában.
Posted 2005. June 09. - 14:26

Hnna, mindegy.
Én is ott leszek.
(De jobban szeretem, amikor lágy szellõ van, kellemes napsütéssel és kemény, száraz pálya, nem pedig ragasztós, nyálkás, agyagos, kerékre sártapasztós, csúszkálós, tologatós - hogy cuppog a cipõmben a lábam - hidegesõnyakbaömlõs, de a kerékrõl saratlenemmosós, mindentösszefröcsögõs dagonya.)
Én is ott leszek.
(De jobban szeretem, amikor lágy szellõ van, kellemes napsütéssel és kemény, száraz pálya, nem pedig ragasztós, nyálkás, agyagos, kerékre sártapasztós, csúszkálós, tologatós - hogy cuppog a cipõmben a lábam - hidegesõnyakbaömlõs, de a kerékrõl saratlenemmosós, mindentösszefröcsögõs dagonya.)
Posted 2005. June 09. - 13:43

Ha csak szitál az esõ az még nem gáz, az csak elveri a port. Tavaly a Duna M. elõtti napon is szitált egyfolytában, de a rövid távon szinte nem is volt sár. Ha esetleg valaki ott lakik a környéken, netán tud valamit a pálya állagáról is, beírhatne ide hogy mi a helyzet...