Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

CrossKovácsi Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
417 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Pályaminõség?
Team Heavy Pedál Szeged

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
A bátor indulóknak kéz- és lábtörés mentes versenyt kívánok. Minden tiszteletet megérdemel az, ki az idõjárás ellenére nyeregbe pattan és végignyomja.

Én papirkutya vagyok, az a baj,
de legalább tudom magamról, és ez a legkisebb baj.
WaNNaRiDE

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Egész nap szakadt az esö...A terepjárokat is menteni kellett.Inkább gyalog tábláztunk igy nem is lett kész az egész pálya.Nagyon nagy sár van majdnem mindenhol.
A kastélyban van csomagmegörzõ.
A pálya nyomvonala marad mert a 82,5-es körnek maradnia kell az UCI miatt(min.80km)

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Nekem is kint lakik az unokatesóm.Azt mondta, h elég gázos...!!!Nem hinném h ilyen idõben sokan fogunk indulni.
Remélem verseny közben azért nem fog esni,v legalább ne legyen nagyon hideg, mert az 1 dolog h sár lesz, de nem nagyon szeretnék lebetegedni is.

F.Panna

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Hát ha dagonya van, akkor inkább Villány.....Pécsi kup.
Team Heavy Pedál Szeged

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Szépidõs országútisok vagytok? :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

PAUL67!

Milyen a pálya???
Szakadt az esõ?
Lécci!!
No?

NO?
Team Heavy Pedál Szeged

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Webkamera nincs a pályán?? :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
PAUL67!

Milyen a pálya???
Szakadt az esõ?
Lécci!!
No?
Team Heavy Pedál Szeged

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Paul67: lesz valalmi lehetõség a hátizsákot/cuccot letenni a rajtnál? Nem szivesen vinném magammal a versenyen a tatyómat... :)

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Ma milyen idõ volt ott?

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,688 posts
Gyorsan vegyetek 1 Lefty-t ! Az nem gyûjti a sarat.
Marci

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

szerintetetek eleg lesz valami ritkabb mintazatu gumi (Maxxxis HardDRive, Continental Explorer) vagy mindenkeppen sargumi kell a palyara.

Én mint helyi lakos azt mondom, hogy nincs ideális gumi a pályára...
Mert itt minden lesz az esõ miatt... Sár minden formája, gyökerek amik csúsznak és kövek amik ütnek. Az egyetlen köztes dolog a múrva meg az aszfalt, az is lesz, de az nem mérvedó. Mindenképp valamilyen ritkább mintázatú és nem brutálszéles gumi a nyerõ... Viszont nem biztos, hogy az 1,5 ös Black Shar Mud jól fog fogni a gyökeres köves lefeléken...
www.spring.hu

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
szerintetetek eleg lesz valami ritkabb mintazatu gumi (Maxxxis HardDRive, Continental Explorer) vagy mindenkeppen sargumi kell a palyara.

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
...tavaly is végig lehetett menni, idén sem lesz gond...nem értem mi ez az ijedtség ;-)))

Feltöltött kép

ja, most látom, hogy nem vagyok egyedül a gondolataimmal ;-)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Helyzetjelentés:
Reggel 8-tól este 8-ig esett az esõ amig a kastély parkot és a környékét kordonoztuk.Sár az van böven...Ha holnaptól nem esik az esõ akkor is csúszni fog a pálya,valahol jól tekerhetõ még igy is de lesz olyan hely is ahol csak egyhelyben forog a kerék.Túl hideg lesz ahhoz hogy kiszáradjon az erdõ.Szerintem sárgumi ajánlatos de elég sok kõ is van a pályában.

a pálya nyomvonala maradni fog a dagonya miatt?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Van-e mód átnevezésre?
Team Heavy Pedál Szeged

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Helyzetjelentés:
Reggel 8-tól este 8-ig esett az esõ amig a kastély parkot és a környékét kordonoztuk.Sár az van böven...Ha holnaptól nem esik az esõ akkor is csúszni fog a pálya,valahol jól tekerhetõ még igy is de lesz olyan hely is ahol csak egyhelyben forog a kerék.Túl hideg lesz ahhoz hogy kiszáradjon az erdõ.Szerintem sárgumi ajánlatos de elég sok kõ is van a pályában.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Hnna, mindegy.
Én is ott leszek.

(De jobban szeretem, amikor lágy szellõ van, kellemes napsütéssel és kemény, száraz pálya, nem pedig ragasztós, nyálkás, agyagos, kerékre sártapasztós, csúszkálós, tologatós - hogy cuppog a cipõmben a lábam - hidegesõnyakbaömlõs, de a kerékrõl saratlenemmosós, mindentösszefröcsögõs dagonya.)

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Ha csak szitál az esõ az még nem gáz, az csak elveri a port. Tavaly a Duna M. elõtti napon is szitált egyfolytában, de a rövid távon szinte nem is volt sár. Ha esetleg valaki ott lakik a környéken, netán tud valamit a pálya állagáról is, beírhatne ide hogy mi a helyzet...