Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Zemplén Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1012 hozzászólás a témában

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Pár órája egyeztettünk az elõnevezés technikai lezárásáról.
Abba maradtunk, hogy holnap (július 16.) még elfogadunk elõnevezéseket.
Azaz holnap interneten még be lehet nevezni kedvezményesen. Részletek a honlapon.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
hello!

azt szeretném kérdezni,hogy a héten szeretnék nevezni,de csak vasárnap reggel mennék le.milyen módon tehetném ezt meg?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Helló bary!

Chipes idõmérés nem lesz, de ebbõl senkinek nem lesz hátránya.
Speaker természetesen lesz, nem más, mint az idei NBI-es foci bajnokcsapat hivatalos speakere!
Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Sziasztok!

Ez lesz az elsõ Zemplénem. De van néhány kérdésem.
Chipes idõmérés lesz?
Lesz szpíker? (ha igen ki?)

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Vasárnap este lezárjuk az elõnevezést, azaz utána már csak a helyszínen lehet nevezni.
Hétfõn reggel új szerverre kerül a honlapunk. A váltás remélhetõleg nem lesz észrevehetõ. Ha mégis gond lenne, igyekszünk a lehetõ leghamarabb javítani a hibát.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Nem akarjuk országúti versenyre is alkalmassá tenni a pályát, de azon a szakaszon, már tavaly is többen leszálltak.
Miután nekünk arra is kell figyelni, hogy legyen túlélõ, ezért mindenképpen mérlegeljük majd, annak a szakasznak a sorsát.
Ha a saját megítélésünk szerint az emberek többsége gond nélkül le tud menni rajta, akkor biztosan benne hagyjuk.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Az tuti, hogy lesz kerós vagon! Talán így kicsit komfortosabb mint peronon nyomorogni!

Senki sem fog halomba dõlni a "köves" részen. Csupán arról van szó, hogy ha nem húzod a féket akkor a gravitáció elég gyorsan 30km/h fölé pörget és nem a föld közzül kandikálgat ki a kövecske, hanem azt kimosva a víz szabadon van és pattogósabb a terep! Így rázósabbá válik az út és keményebben kell koncentrálni az irányításra. Ha valakinek nincs elég rutinja az lasabban halad, ill. akár le is szállhat.

Hála Istennek a víz nem mosta ki "nyomsávossá" az utat csupán technikás!
Technikásabb mint tavaly volt!:confused:

Na mindenki megnyugodott!?!;)

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Sziasztok!
A Debrecenbõl vonattal utazóknak sikerült kerékpárszállító kocsit "szerezni" a következõ járatokra:
2007. július 22. reggel 6.02-kor induló Miskolci vonatra, ami Mezõzomborra 7.37-kor ér.
Visszafelé a Mezõzomborról 18.23-kor induló, Debrecenbe 20.26-ra érkezõ vonatra.
Ezeken a járatokon biztosan lesz kerékpárszállító kocsi.
Lehetõség van csoportosan kedvezményes jegyváltásra is, ha többen összeálltok. Errõl bõvebb infót Sáfrány Csaba tud adni, aki nagyon segítõkészen áll a bicajosokhoz. Elérhetõsége: 30/4972-863, safrany.csaba@mav-start.hu

Budapestrõl is lesz bicajos kocsi, de arról még nem kaptam visszajelzést.
Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Bizony
" A Cube el van vetve! "

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ha a rövidtáv is arra megy akkor érdemes lenne kivenni, nehogy halomba hulljanak az emberek.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Azért azt se felejtsük el, hogy olyanok is indulnak, akik nem a verseny miatt mennek, hanem mert szeretnének egy jót kerekezni, õk általában nem is ülnek olyan soxor a drótra, mint mi, nincs olyan tapasztalatuk, mint egy vérbelibrinyósnak, nekik nem árt, ha jobban figyelnek. Az anyaföld lesmárolása benne van ebben a sportban, nincs is azzal semmi gáz.
" A Cube el van vetve! "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

A pályafelelõs annyit mondott, hogy ne jöjjön hegyikerékpáros versenyre akit zavar pár kövesebb rész. Ugyanakkor olyan szervezõ is volt, aki azt mondta, hogy ki kéne hagyni, mert nagyon kimosta a víz és nehezen járható. Én meg nem voltam arra a tavalyi maraton óta, úgyhogy nem tudom megítélni...
Nem fogjuk túlbonyolítani a dolgot. Alapból benne van, szalagozáskor meg elkerüljük ha szükséges. Szerencsére az kis módosítással kikerülhetõ.

A szükséges relatíve, általában úgy vagyunk vele hogy leszállunk ha szükséges :prosze: . (Mármint ha olyan gáz rész van lefele)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

A pályafelelõs annyit mondott, hogy ne jöjjön hegyikerékpáros versenyre akit zavar pár kövesebb rész. Ugyanakkor olyan szervezõ is volt, aki azt mondta, hogy ki kéne hagyni, mert nagyon kimosta a víz és nehezen járható. Én meg nem voltam arra a tavalyi maraton óta, úgyhogy nem tudom megítélni...
Nem fogjuk túlbonyolítani a dolgot. Alapból benne van, szalagozáskor meg elkerüljük ha szükséges. Szerencsére az kis módosítással kikerülhetõ.

ez tök nevetséges,hogy holmi kövek miatt aggódtok!
az idei Dunamaratonon is volt,hogy megyek és hallom,hogy mögöttem megszólal valaki,hogy "vigyázz kõ"...majdnem elröhögtem magam...
ha már nem aszfalton tekerünk legyünk erre is tekintettel.szerintem.!
nem áll szándékomban senkit sem megbántani,de aki ilyenekre nincs felkészülve az inkább túrázzon a római-parton!

peace
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Kettõ! (De én hatan vagyok!) :)
" A Cube el van vetve! "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Ha ki is vesszük, akkor sem a Te kedvedért:) Már pár hete felmerült, hogy el kéne kerülni, csak még nem voltunk azóta arra megnézni a másik utat. Valószinûleg a versenyig nem is leszünk, azaz szalagozáskor derül majd ki.
Sajnos nagyon kimosta a víz:( Bár sokan szeretik az olyan lejtõket.

Bizony, kevésbé unalmas tõle a marci... amúgy sem jelentenek általában túl nagy kihívást technikai szempontból, 1 szavazat a maradjonra :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Az 50 km-es túra és a "csúcsmászás" az kerékpártúra. A rendezõknek szervezünk gyalogtúrát.

Értem, leesett! Már várom!
" A Cube el van vetve! "

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Egy pillanat nem azt mondtam, hogy ki kell venni a "rázós" szakakszt!, hanem hogy jobban oda kell figyelni mindenkinek, aki elindul a versenyen!!:mybad:

Ha ki is vesszük, akkor sem a Te kedvedért:) Már pár hete felmerült, hogy el kéne kerülni, csak még nem voltunk azóta arra megnézni a másik utat. Valószinûleg a versenyig nem is leszünk, azaz szalagozáskor derül majd ki.
Sajnos nagyon kimosta a víz:( Bár sokan szeretik az olyan lejtõket.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Egy pillanat nem azt mondtam, hogy ki kell venni a "rázós" szakakszt!, hanem hogy jobban oda kell figyelni mindenkinek, aki elindul a versenyen!!:mybad:

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Az 50 km-es túra és a "csúcsmászás" az kerékpártúra. A rendezõknek szervezünk gyalogtúrát.