Jelentkezz be Regisztrálj

Zemplén Maraton
Írta 2007. július 15. - 23:29

Abba maradtunk, hogy holnap (július 16.) még elfogadunk elõnevezéseket.
Azaz holnap interneten még be lehet nevezni kedvezményesen. Részletek a honlapon.
Írta 2007. július 15. - 23:22

azt szeretném kérdezni,hogy a héten szeretnék nevezni,de csak vasárnap reggel mennék le.milyen módon tehetném ezt meg?
Írta 2007. július 15. - 18:42

Chipes idõmérés nem lesz, de ebbõl senkinek nem lesz hátránya.
Speaker természetesen lesz, nem más, mint az idei NBI-es foci bajnokcsapat hivatalos speakere!
Írta 2007. július 14. - 22:15

Ez lesz az elsõ Zemplénem. De van néhány kérdésem.
Chipes idõmérés lesz?
Lesz szpíker? (ha igen ki?)
Írta 2007. július 14. - 11:50

Hétfõn reggel új szerverre kerül a honlapunk. A váltás remélhetõleg nem lesz észrevehetõ. Ha mégis gond lenne, igyekszünk a lehetõ leghamarabb javítani a hibát.
Írta 2007. július 12. - 12:36

Miután nekünk arra is kell figyelni, hogy legyen túlélõ, ezért mindenképpen mérlegeljük majd, annak a szakasznak a sorsát.
Ha a saját megítélésünk szerint az emberek többsége gond nélkül le tud menni rajta, akkor biztosan benne hagyjuk.
Írta 2007. július 11. - 21:31

Senki sem fog halomba dõlni a "köves" részen. Csupán arról van szó, hogy ha nem húzod a féket akkor a gravitáció elég gyorsan 30km/h fölé pörget és nem a föld közzül kandikálgat ki a kövecske, hanem azt kimosva a víz szabadon van és pattogósabb a terep! Így rázósabbá válik az út és keményebben kell koncentrálni az irányításra. Ha valakinek nincs elég rutinja az lasabban halad, ill. akár le is szállhat.
Hála Istennek a víz nem mosta ki "nyomsávossá" az utat csupán technikás!
Technikásabb mint tavaly volt!:confused:
Na mindenki megnyugodott!?!

Írta 2007. július 11. - 20:36

A Debrecenbõl vonattal utazóknak sikerült kerékpárszállító kocsit "szerezni" a következõ járatokra:
2007. július 22. reggel 6.02-kor induló Miskolci vonatra, ami Mezõzomborra 7.37-kor ér.
Visszafelé a Mezõzomborról 18.23-kor induló, Debrecenbe 20.26-ra érkezõ vonatra.
Ezeken a járatokon biztosan lesz kerékpárszállító kocsi.
Lehetõség van csoportosan kedvezményes jegyváltásra is, ha többen összeálltok. Errõl bõvebb infót Sáfrány Csaba tud adni, aki nagyon segítõkészen áll a bicajosokhoz. Elérhetõsége: 30/4972-863, safrany.csaba@mav-start.hu
Budapestrõl is lesz bicajos kocsi, de arról még nem kaptam visszajelzést.
Írta 2007. július 11. - 14:56

Írta 2007. július 11. - 14:12

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. július 11. - 14:08

Írta 2007. július 11. - 13:20

A pályafelelõs annyit mondott, hogy ne jöjjön hegyikerékpáros versenyre akit zavar pár kövesebb rész. Ugyanakkor olyan szervezõ is volt, aki azt mondta, hogy ki kéne hagyni, mert nagyon kimosta a víz és nehezen járható. Én meg nem voltam arra a tavalyi maraton óta, úgyhogy nem tudom megítélni...
Nem fogjuk túlbonyolítani a dolgot. Alapból benne van, szalagozáskor meg elkerüljük ha szükséges. Szerencsére az kis módosítással kikerülhetõ.
A szükséges relatíve, általában úgy vagyunk vele hogy leszállunk ha szükséges :prosze: . (Mármint ha olyan gáz rész van lefele)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. július 11. - 11:49

A pályafelelõs annyit mondott, hogy ne jöjjön hegyikerékpáros versenyre akit zavar pár kövesebb rész. Ugyanakkor olyan szervezõ is volt, aki azt mondta, hogy ki kéne hagyni, mert nagyon kimosta a víz és nehezen járható. Én meg nem voltam arra a tavalyi maraton óta, úgyhogy nem tudom megítélni...
Nem fogjuk túlbonyolítani a dolgot. Alapból benne van, szalagozáskor meg elkerüljük ha szükséges. Szerencsére az kis módosítással kikerülhetõ.
ez tök nevetséges,hogy holmi kövek miatt aggódtok!
az idei Dunamaratonon is volt,hogy megyek és hallom,hogy mögöttem megszólal valaki,hogy "vigyázz kõ"...majdnem elröhögtem magam...
ha már nem aszfalton tekerünk legyünk erre is tekintettel.szerintem.!
nem áll szándékomban senkit sem megbántani,de aki ilyenekre nincs felkészülve az inkább túrázzon a római-parton!
peace
Írta 2007. július 11. - 10:31

Írta 2007. július 11. - 08:35

Írta 2007. július 11. - 07:16

Ha ki is vesszük, akkor sem a Te kedvedért:) Már pár hete felmerült, hogy el kéne kerülni, csak még nem voltunk azóta arra megnézni a másik utat. Valószinûleg a versenyig nem is leszünk, azaz szalagozáskor derül majd ki.
Sajnos nagyon kimosta a víz:( Bár sokan szeretik az olyan lejtõket.
Bizony, kevésbé unalmas tõle a marci... amúgy sem jelentenek általában túl nagy kihívást technikai szempontból, 1 szavazat a maradjonra :prosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. július 10. - 14:20

Értem, leesett! Már várom!Az 50 km-es túra és a "csúcsmászás" az kerékpártúra. A rendezõknek szervezünk gyalogtúrát.
Írta 2007. július 10. - 12:20

Ha ki is vesszük, akkor sem a Te kedvedért:) Már pár hete felmerült, hogy el kéne kerülni, csak még nem voltunk azóta arra megnézni a másik utat. Valószinûleg a versenyig nem is leszünk, azaz szalagozáskor derül majd ki.Egy pillanat nem azt mondtam, hogy ki kell venni a "rázós" szakakszt!, hanem hogy jobban oda kell figyelni mindenkinek, aki elindul a versenyen!!:mybad:
Sajnos nagyon kimosta a víz:( Bár sokan szeretik az olyan lejtõket.
Írta 2007. július 10. - 12:13

Írta 2007. július 10. - 08:31