Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Zemplén Maraton
Indította
era
, 2004. március 09. 17:25
Írta 2007. július 10. - 08:30

A "csúcsmászást" is tervezzük, de ha valaki maga akar tekeregni, tudunk majd segíteni útvonalat kitalálni.
Írta 2007. július 10. - 08:26

No várjunk csak! Tehát a csúcsmászás az gyalogtúra?
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. július 10. - 08:25

Függetlenek egymástól.És az az 50 km-es cangatúra? Vagy félreolvastam a progit?
Az 50 km-es túra az indulóknak, kisérõknek lett kitalálva. Persze megy pár rendezõ is.
Az említett gyalogtúra pedig azon rendezõknek, akiknek van ideje rá szombat délután. De bárki mehet velük.
Írta 2007. július 10. - 08:25

Oké, rám számíthatsz, csak amiatt érdekelne a túra, mert jönne velem olyan, aki még nagyon kezdõ, de lelkes sõt Zoli haverom párja is ilyen kategória!
Leszünk ottegy páran, bizti összejön valami! (ha más nem akkor a borkostoló)
Leszünk ottegy páran, bizti összejön valami! (ha más nem akkor a borkostoló)

" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. július 09. - 21:32

És az az 50 km-es cangatúra? Vagy félreolvastam a progit?
Engem a "csúcsmászás (Király-hegy, 375 m)" fogott meg. Ha esetleg nem lenne szervezett majd összehozunk valamit szombatra, ha mást nem a hoszzútávot

Írta 2007. július 09. - 20:52

És az az 50 km-es cangatúra? Vagy félreolvastam a progit?
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. július 09. - 20:05

Ha nagy hõség lesz, akkor még beteszünk két helyre vízvételi lehetõséget. Alapból a cél elõtt kb. 10 km-re terveztünk is egy plusz "mini" frissítõt.
A vízmosások pár helyen tényleg "technikássá" tették a pályát. Gondolom az elsõ állomás elõtti lejtõre gondolsz. Ha nem dozerolják le addig (teljesen kiszámíthatalan), akkor megpróbáljuk elkerülni, mert van egy közel párhuzamos út. De majd meg kell nézni, hogy az jobban járható-e. Sajnos már régen voltuk arra, mert mindig a pályán mentünk. Ha változna, akkor a rajtnál tájékoztatunk mindenkit.
A vízmosások pár helyen tényleg "technikássá" tették a pályát. Gondolom az elsõ állomás elõtti lejtõre gondolsz. Ha nem dozerolják le addig (teljesen kiszámíthatalan), akkor megpróbáljuk elkerülni, mert van egy közel párhuzamos út. De majd meg kell nézni, hogy az jobban járható-e. Sajnos már régen voltuk arra, mert mindig a pályán mentünk. Ha változna, akkor a rajtnál tájékoztatunk mindenkit.
Írta 2007. július 09. - 20:04

így van. Szombaton már ott lesz kb. 70 rendezõ.A faházakat a szervezõk vették ki
A legtöbbjüknek szombaton nem lesz dolga, ezért elmennek kirándulni. Ha valakit érdekel egy rövid gyalogtúra, akkor érdeklõdjön majd a nevezésnél. A pontos részletek csak ott derülnek ki, de elõreláthatólag kora délután indulnak.
Írta 2007. július 09. - 19:05

Írta 2007. július 09. - 18:05

Hú apukáim a hétvégén végigtekertük atavalyi 50km-es távot!
Levonható tanúlságok: Még több erdõt vágtak ki az erdészek,:mad: így még kevesebb árnyék lessz ha olyan lessz mint tavaly! Akkor pedig naptej kötelezõ felszerelés lessz!
Érik a szeder, így a verseny idõpontjára tetõfokán lessz a szüret szederbõl,:lick: és vannak jó nagy belógó szederinda ágak! Egyikõnket takarosan hátra rántott.
Versenytempóban 1-2 pocsolyát késõn fogsz észrevenni, így bizti kapsz egy kis sarat. Ha esõ nélküli lenne az idõ, talán kiszáradnak, de csak 5-6 ilyen van jelen pillanatban.
A hirtelen esõzések és a sok fakitermelés:mad: miatt a talajt kimosta a víz így a pálya 2/3-a fõleg köves lessz!!! Volt olyan lejtõ ahol 80mm telóúttal, merevfarúval, lejövet igencsak zsibbadt a kisujjam!
Ja és a kevés idei esõ miatt apadóban vannak a források, így 2 kulacs, ill aitatóstáska a tuti.
Amúgy jól végig csapatható az 50, és a 30-is!
Híradásunk vége!!
Levonható tanúlságok: Még több erdõt vágtak ki az erdészek,:mad: így még kevesebb árnyék lessz ha olyan lessz mint tavaly! Akkor pedig naptej kötelezõ felszerelés lessz!
Érik a szeder, így a verseny idõpontjára tetõfokán lessz a szüret szederbõl,:lick: és vannak jó nagy belógó szederinda ágak! Egyikõnket takarosan hátra rántott.
Versenytempóban 1-2 pocsolyát késõn fogsz észrevenni, így bizti kapsz egy kis sarat. Ha esõ nélküli lenne az idõ, talán kiszáradnak, de csak 5-6 ilyen van jelen pillanatban.
A hirtelen esõzések és a sok fakitermelés:mad: miatt a talajt kimosta a víz így a pálya 2/3-a fõleg köves lessz!!! Volt olyan lejtõ ahol 80mm telóúttal, merevfarúval, lejövet igencsak zsibbadt a kisujjam!

Ja és a kevés idei esõ miatt apadóban vannak a források, így 2 kulacs, ill aitatóstáska a tuti.
Amúgy jól végig csapatható az 50, és a 30-is!
Híradásunk vége!!

Írta 2007. július 09. - 10:25

Sziasztok!
Elõnevezéseket már csak július 15-ig fogadunk el!
Tehát aki szeretne még kedvezményesen nevezni, a héten tegye meg!
u.
Elõnevezéseket már csak július 15-ig fogadunk el!
Tehát aki szeretne még kedvezményesen nevezni, a héten tegye meg!
u.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Írta 2007. július 09. - 09:11

Szerenszém van! Felhívtam a thread által ajánlott mádi parasztház tulajdonosát és még volt egy üres 3 ágyas szobájuk, amit ki is vettem. Ez csak annyi változást okoz, hogy a csapat 2 embere vasárnap 8-ra jön oda de ez az alternatíva be is volt tervezve. Így sajnos kmarad a pisztráng

Írta 2007. július 09. - 06:58

Hát igen. Írtam már de újra leírom. Így képzelek el egy informatív honlapot egy maratonról.
Gondoltam foglalok helyet a Bortó panzióban remélve, hogy a lagzi elriasztotta az embereket. A 6 szobás faházat céloztam meg de sajnos csalódnom kellett.
Miskolcot javaslom. Ott van elég szállás, bár 44 km-re van a versenytõl ... De Lillafüreden finom a pisztráng!!!
Írta 2007. július 08. - 21:18

Írta 2007. július 08. - 19:56

hát akad minden,, erdei út, köves dózer, meg asztfalt is
nézd meg a honlapon a térképet a képekkel azokon nagyjából látszik mire számíts!
Hát igen. Írtam már de újra leírom. Így képzelek el egy informatív honlapot egy maratonról.
Gondoltam foglalok helyet a Bortó panzióban remélve, hogy a lagzi elriasztotta az embereket. A 6 szobás faházat céloztam meg de sajnos csalódnom kellett.
Írta 2007. július 08. - 19:44

hát akad minden,, erdei út, köves dózer, meg asztfalt is
nézd meg a honlapon a térképet a képekkel azokon nagyjából látszik mire számíts!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. július 07. - 09:24

Sziasztok! a kérdesem a kövi lenne: milyen terepviszonyokra számíthatunk? Lesz aszfalt, vagy végig terep, ha végig terep, akkor milyen? köves? murvás?
Köszi
Köszi
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. július 06. - 10:00

Köszi az infót thread, akkor jól emlékeztem hogy lesz

Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...
Írta 2007. július 06. - 09:49

Sajnos igaz a hír.
Mielõtt elküldötök a ... , mi is akkor tudtuk meg, amikor már meg volt hirdetve a verseny.
Akik vasárnap érkeznek, azokat egyáltalán nem érinti a dolog. Vasárnap hajnal 5-re kitakarítva mienk a terep.
Szombaton lesz kellemetlen azoknak, akik ott akarnak aludni. Ha minden igaz, szobafoglalásnál erre figyelmeztetnek.
Szombaton a panzió fõbejáratánál lehet majd nevezni...
Mielõtt elküldötök a ... , mi is akkor tudtuk meg, amikor már meg volt hirdetve a verseny.
Akik vasárnap érkeznek, azokat egyáltalán nem érinti a dolog. Vasárnap hajnal 5-re kitakarítva mienk a terep.
Szombaton lesz kellemetlen azoknak, akik ott akarnak aludni. Ha minden igaz, szobafoglalásnál erre figyelmeztetnek.
Szombaton a panzió fõbejáratánál lehet majd nevezni...
Írta 2007. július 06. - 09:37

Tudtok arról valamit, hogy a verseny elõtti szombaton állítólag lagzi lesz a Bortó-panzióban, korábban mintha lett volna errõl szó itt a fórumban, de nem találtam most ezeket a beírásokat...
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...