Jönnek azért a nevezések, csak a feldolgozás is lassú.
Elõre is elnézést kérek Bdpesten nevezettektõl, mert akit megkértünk, hogy hozza el a nevezéseket elfeljtette, így jövõ hétre marad.
Újabb infó jövõ héten.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Zemplén Maraton
Indította
era
, 2004. március 09. 17:25
Írta 2004. május 07. - 21:40

Írta 2004. május 07. - 18:57

Írta 2004. április 29. - 19:24

Amit eddig kifelejtettem!
Jönnek a nevezések lassan befele, és a feldolgozás is elindul.
Arra kérnék mindenkit, hogy kis türelemmel legyen ha nem látja 1-2 nap után a nevét a neten.
Nem csak rajtam múlik!
Találkozunk a Szilvásvárad Maratonon és ott kérdezni is lehet a verseny után, mert én is indulok. Ha közben van kérdés él ez a net is, az e-mail, és a telefon is.
Persze a nevezés is élni fog ott is ha minden jól megy!
Esõmentes hétvégét mindenkinek.
Jönnek a nevezések lassan befele, és a feldolgozás is elindul.
Arra kérnék mindenkit, hogy kis türelemmel legyen ha nem látja 1-2 nap után a nevét a neten.
Nem csak rajtam múlik!
Találkozunk a Szilvásvárad Maratonon és ott kérdezni is lehet a verseny után, mert én is indulok. Ha közben van kérdés él ez a net is, az e-mail, és a telefon is.
Persze a nevezés is élni fog ott is ha minden jól megy!
Esõmentes hétvégét mindenkinek.
Írta 2004. április 28. - 09:16

Írta 2004. április 28. - 08:51

Bikezozo, csatlakoznék Erához a hálaadásban:köszi, hogy szervezitek, mi már tavaly is vártuk, hogy legyen.
Idén pedig mindenképpen ott leszünk, és term. a 95-ös távon! Ha Zemplén, akkor már legyen Zemplén igazán.
Idén pedig mindenképpen ott leszünk, és term. a 95-ös távon! Ha Zemplén, akkor már legyen Zemplén igazán.
Írta 2004. április 27. - 08:54

A maratonon ott a helyem, és elõtte van a Rákóczi TT azon is. Azon az oldalon már elkezdtünk szervezni egy egész hetes programot. Akit érdekel a Zemplén, nézzetek át oda is!
Bikezozo: köszi a szervezést, hogy egy újabb országrészt ismerhetünk meg! :-*
Bikezozo: köszi a szervezést, hogy egy újabb országrészt ismerhetünk meg! :-*

Írta 2004. április 27. - 08:25

Már nagyon kíváncsi vagyok erre a távra, úgyhogy várjuk nagyon!
Remélem sikerül eljutni, sajna idén kitolódik a vizsgaidõszak július 2-ig... >
Remélem sikerül eljutni, sajna idén kitolódik a vizsgaidõszak július 2-ig... >

Írta 2004. április 26. - 18:32

Üdv mindenkinek.
Újabb hírek, a csapat aki sgítene a rendezésben kezd feléledni és mozgolódni.
Bocsi mindenkitõl, hogy eddig nehezen mennek a dolgok a maraton körül, de egyedül elég nehéz mindent csinálni.
Szóval nevezni 2000-os áron a Flash Acros idejéig lehet. Azért toltuk ki a nevezési idõt, mert csak most hétfõn tudtam egy adag nev. lapot feladni postán a boltoknak.
A másik hír, hogy pálya módosítást hajtottunk végre az 55km-es távon ami kicsit nehezebbé teszi az eredetileg etervezetteket, bár ez benneteket csak annyiban érint, hogy májusban a kész pálya tervét láthatjátok majd a neten.
elõsször a 35km-es táv, majd az 55km-es táv útvonala kerül fel a netre.
Röviden ennyi!
Újabb hírek, a csapat aki sgítene a rendezésben kezd feléledni és mozgolódni.
Bocsi mindenkitõl, hogy eddig nehezen mennek a dolgok a maraton körül, de egyedül elég nehéz mindent csinálni.
Szóval nevezni 2000-os áron a Flash Acros idejéig lehet. Azért toltuk ki a nevezési idõt, mert csak most hétfõn tudtam egy adag nev. lapot feladni postán a boltoknak.
A másik hír, hogy pálya módosítást hajtottunk végre az 55km-es távon ami kicsit nehezebbé teszi az eredetileg etervezetteket, bár ez benneteket csak annyiban érint, hogy májusban a kész pálya tervét láthatjátok majd a neten.
elõsször a 35km-es táv, majd az 55km-es táv útvonala kerül fel a netre.
Röviden ennyi!

Írta 2004. április 16. - 19:22

Újabb szösszenet: a haverok használják a nevem alatt az oldalt. No sebaj jó hírt adok le én is.
Jövõ hétre talán a fényképek is felkerülnek amit a többiekkel készítettünk a leendõ szálláshelyekrõl.
Ja és egész tutkó a 35km-es táv.
Ha esni fog az esõ jó ha pót fékbetétet pakol mindenki akinek kanti és v-féke van mert a 35km-en eléggé kopott a betét!
Csá jövõ héten az 55-rõl talán tudok valamit mesélni. ;D
Jövõ hétre talán a fényképek is felkerülnek amit a többiekkel készítettünk a leendõ szálláshelyekrõl.
Ja és egész tutkó a 35km-es táv.
Ha esni fog az esõ jó ha pót fékbetétet pakol mindenki akinek kanti és v-féke van mert a 35km-en eléggé kopott a betét!
Csá jövõ héten az 55-rõl talán tudok valamit mesélni. ;D
Írta 2004. április 16. - 13:54

Írta 2004. április 15. - 20:00

Írta 2004. április 15. - 19:54

Azt a fülest kaptam az egyik ismerõstõl, hogy akadozik a net oldala a maratonnak, és hogy az X- factor boltokban már kaphatóka nevezési lapok.
Talán az MMTBSZ honlapjára is felkerülnek új dolgok addig amíg el nem indúl a honlap.
Sziasztok minden kerékpárosnak.
Lacus
Talán az MMTBSZ honlapjára is felkerülnek új dolgok addig amíg el nem indúl a honlap.
Sziasztok minden kerékpárosnak.
Lacus

Írta 2004. március 20. - 18:38

Csõváz apukáim ! Nem kell izgulni minent megtudtok idejében. Mivel munka mellett készítjük a WEB oldalt és barátok készítik nem pedig kiadott meló egy cégnek ezért talán áprilisra meg tudjuk nyitni Zemplénmaraton.hu lapot.
A pályából tavaly októberben amíg lehetett tekerni 27 km-t jártunk be és már az is tutkó lesz nem fogtok elaludni rajta. A távok pontosra nincsennek lemérve, csak térképen és így alakulnak:
kb.:35km a családosoknak( apa fiával v. lányával, anya lányával v. fiával) persze aki a másik két távtól megriadna az magában is elindulhat úgy kóstoló ként. kb.:55km ez is takaros lesz bárkinek aki nem akarja a 95km-est bevállalni.
Aki pedig hívni akarja az egyetlen tel. számot bátran tetheti !
Na csáó mindenkinek, sajna hamarabb nem jutottam net közelébe ezért nem tudtam hamarabb reagálni az itt leírtakra. Persze jó annak aki napjában rá ér Netezni!
A pályából tavaly októberben amíg lehetett tekerni 27 km-t jártunk be és már az is tutkó lesz nem fogtok elaludni rajta. A távok pontosra nincsennek lemérve, csak térképen és így alakulnak:
kb.:35km a családosoknak( apa fiával v. lányával, anya lányával v. fiával) persze aki a másik két távtól megriadna az magában is elindulhat úgy kóstoló ként. kb.:55km ez is takaros lesz bárkinek aki nem akarja a 95km-est bevállalni.
Aki pedig hívni akarja az egyetlen tel. számot bátran tetheti !
Na csáó mindenkinek, sajna hamarabb nem jutottam net közelébe ezért nem tudtam hamarabb reagálni az itt leírtakra. Persze jó annak aki napjában rá ér Netezni!

Írta 2004. március 18. - 11:27

Írta 2004. március 18. - 11:23

Pontosan nem tudom milyen lesz a terep, Zoli annyit mondott, hogy lesznek benne jó kis mászások.
Teló nélkül is biztos meg lehet csinálni, csak jóval kényelmetlenebb lesz...
Teló nélkül is biztos meg lehet csinálni, csak jóval kényelmetlenebb lesz...

Írta 2004. március 18. - 10:48

Az, hogy zúzós, konkrétabban mit jelent? Ismét a teló (pontosabban ennek hiánya) miatt érdeklõdöm.
Írta 2004. március 11. - 17:28

Azt hiszem elõtte levõ hétvégén van a Rákóczi TT. Az is brutális túra. Talán érdemes lenne lemenni egész hétre.. :

Írta 2004. március 11. - 16:40

Írta 2004. március 11. - 16:21

Állítólag jó kis zúzós terep lesz, de ezt majd biztos leírja Zoli, õ is elõ szokott fordulni kedves fórumonkon! ;D