Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Zemplén Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1012 hozzászólás a témában

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Van valami limit az 55km-es távon? Vagy az eredményhirdetés idõpontja a limit?
Meddig lehet beérni, hogy még mûködõ pálya és cél legyen, - és kapjak pólót is? ;D ???

NemFáj

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Igaz hogy csak az elején jártam, de nekem tetszett. /volna/
VAn egy két kellemes lejtõ és többnyire keskeny erdei utak.
Sok leagazó, szal majd észnél kell lenni, de biztos jól ki lesz jelölve ;)

Tök száraz volt a terep 1-2 saras vizes résztõl eltekintve... dehát ez addig még bármilyen lehet ::)

Ja és a családi távot át lehetne nevezni simán 35km-esre!

én ebbõl azt szüröm le, hogy családdal ne induljanak el az 55 km-es távon.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Én csak az 55-ös távot tudtam kiszürni a hozzászólásból.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
kedves szeder! :)

lehet én vagyok hülye, de nem sok infot sikerült kinyernem a hozzászólásodból... :-)))

milyen a pálya? milyen gumival érdemes menni? melyik távon mentetek végig? tapasztalatok?

hirtelen ennyi... :)
elõre is kösz az infókért!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Voltunk ma páran pályabejárni (55ös).

Aki eddig kételkedett benne: ez egy zempléni és terepkerékpáros maraton. ez a 3 kulcsszó: zemplén terepkerékpáros maraton. Most akkor lassan, hogy a nyugdíjasok is megértésk.... 3 szó..... zempléni... terep.... :)

Ja és a családi távot át lehetne nevezni simán 35km-esre!

És minden tiszteletem bikezozo!!

misee

misee

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Kedves "vegusok"! Egy nagy-nagy THANX-ot bikezozoéknak!!! Ilyennel még sehol sem találkoztam Mo.-n! Külön ellátás, ez igen! ;) ;) ;)

bikezozo

bikezozo

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Sziasztok!

A Bortó Panziónál van panzió, kemping, faház, amit már elfoglaltak, úgyhogy a kemping és a panzió ill a környékbeli szállások maradnak meg.
Túl sokáig már nem tudok levelezni, de nem gond majd mások válaszolnak helyettem, amit tudnak.

Még annyi infó, hogy a tészta a verseny után bolognai jellegû lessz, ill. gondolunk a vegusokra is nekik külön hús nélküli szószt is készítünk.
Továbbá természetesen lessz pénzdíj is, kivéve a családi távot.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia, szerintem a Bortó Panzió-nál lehet kempingezni is, de ezt jobb, ha tõlük kérded meg: Mád: Mezõzombor-Dorgói tó (37-es úton, a mádi körforgalomnál)
Tel./Fax: 47/369-475; 47/569-015

fiX

fiX

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Üdv!

Hogy is lesz ez a dolog a sátorozással? Ti. én csak szombaton fogok betoppanni, minden elõkészítés, szállásfoglalás meg ilyesmi nélkül... egy szál sátorral... Van "hivatalos" kemping a környéken? Nekem a réten is jó, de kérdés, hogy azt szabad e? ;D

bikezozo

bikezozo

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Itt igazán a háttérmunkát végzõ embereknek lehet, sokat köszönni és egy helyi fanatikusnak.
Semmit nem ér az ötlet, ha nem valósítják meg! :-\

Van még meló hátra és sokat segítenek a programozók, hisz nélkülük kevés lenne az információ!

Plusz infó, hogy a rajtszámok egyforma színûek lesznek, és neon festékkel különböztetjük meg a résztvevõket. ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Bikezozo: köszi a szervezést, ismételten csak hálálkodni tudok, hogy az országnak ebben a részében is lesz maraton.

Lensver: köszönöm a szállásfoglalást. :-*
Már én is alig várom, hogy utazzunk. :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bikezozo: én részemrõl beérem ezekkel az "extrákkal", ha mind meglesz! Ismervén a Zemplén terepviszonyait inkább hozok pót-sárgumit egybõl magammal.

8-an már lefoglaltunk magunknak 2 faházat a panzióban. Ezek voltak az utolsó 4személyesek. Sorry, ha valaki elõl elvettük. A Valéria Vendégházban még tutira van hely, csak az kicsit drágább.

Most már kezdjük egyre jobban várni a marcit! :D

bikezozo

bikezozo

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Itt egy kérés teljesítése: pontos táv és kerékpármosó.
Mi beleszámoltuk az utolsó aszfaltcsíkot is és így értendõek a távok. Biztosítunk bringamosót is. még ha az nem is profi lessz.
Esõben kellett nyomni a mostani hétvégét, így kiderült, hogy csak a 95-ös táv résztvevõinek kell félni az esõtõl, ha egyáltalán esni fog. Nekik is csak max. 10 km a gázos szakasz esõ esetén a többi jól járható.
Bár eddig akárhányszor fent voltunk, csak most kapott el az esõ, eddig csak elõtte, vagy utánna szólt bele az ég.
A postai nevezést kitoltuk, mert jó átfutással érkeztek a nevezések, de személyesen is tudtok nevezni a helyszinen is.
Más óhaj-sóhaj van részetekrõl? Várjuk! :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Gratula a Web site-ért!
Igen korrektre sikeredett!
:)

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Meglátom a munkahelyi és családi felháborodást, és lehet, hogy a versenyre leugrom, tekerni egy picit. Persze csakis hosszú távon.
Bár jó lenne ott tölteni pár napot...
Meglátjuk, mint néma a csengõt!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
assszem ideje bicajozni egyet...

en is ott leszek ;)

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Ma voltam én is nevezni :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
ma jókisfiú voltam és elsétáltam nevezni :-)

ti elõtte hány nappal mentek?

tudjátok, fontos a jó akklimatizáció :-)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na ezek jó ötletek, nekem is mindig a kajajeggyel van gondom.

bikezozo

bikezozo

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Örülök, hogy ti is örültök! ;D
Üdvözlet Rásnak.Bízom benne, hogy az edigieknél is pozitívabban alakulnak a dogok.
Nagyon úgy néz ki, hogy a nevezési lapja mindenkinek egyforma lessz, és úgy különböztetjük meg a távokat(ami menet közben választható lessz),hogy festékkel lefújuk a rajtszámot mint a Garda tónál.
Ja és a rajtszámotok hátulján lessza kajajegy, így nincs gond azzal, hogy valahol elhagytad, v. nem találod. Persze ki kell majd likasztani a rajtszámot. ;)