Olvasva az elmúlt idõszak hozzászólásait CRC rendelés/szállítás ügyben, arra késztetett, hogy kicsit elgondolkodjak, milyen metódus alapján is dolgozhatnak. Arra jutottam, hogy a megrendelõ természetesen nem láthatja/nem tudhatja, de biztos, hogy a CRC megkülönböztetést/preferációt alkalmaz a vásárlóinál. Hogy ezt a vásárlások száma, vagy összértéke alapján kategorizálja, nem tudom, de vélhetõen ez lehet az alapja. Hatodik éve vásárolok náluk, ötven megrendelésem volt eddig, a vásárlások egyedi értéke 98%-ban meghaladta a 150£-ot, csak "in stock" terméket rendelek, és a rendelés napján, vagy másnap "dispatched" státuszú a rendelés, vagyis átadták szállításra.
Természetesen egy-két gond, változás, idõközben elfogyott termék nálam is akadt, de soha nem volt sérült csomagom, vagy hiányom, sõt, egyszer más rendelését kaptam meg:) (én nem vásároltam, de valahogy a csomagra mégis rákerültek az én adataim a tényleges megrendelõé mellé, és Svédország helyett nálam landolt egy komplett BeOne DH kerékpár, közel 800£ értékben - természetesen visszajuttattam a CRC-hez).
Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2011. június 24. - 22:43
Írta 2011. június 24. - 21:34
Természetesen egy-két gond, változás, idõközben elfogyott termék nálam is akadt, de soha nem volt sérült csomagom, vagy hiányom, sõt, egyszer más rendelését kaptam meg:) (én nem vásároltam, de valahogy a csomagra mégis rákerültek az én adataim a tényleges megrendelõé mellé, és Svédország helyett nálam landolt egy komplett BeOne DH kerékpár, közel 800£ értékben - természetesen visszajuttattam a CRC-hez).
Írta 2011. június 24. - 20:41
Írta 2011. június 24. - 18:42
Írta 2011. június 24. - 18:23
Írta 2011. június 24. - 15:42
Írta 2011. június 23. - 23:53
Írta 2011. június 23. - 23:12
Hi,
You now have GBP 35.36 credit to use on your next order.
Szóval akkor rendeljek én? Szopni nagyon nem akarok, de 5euróval gombolna le a bank ha visszautalnák...
Írta 2011. június 23. - 23:00
Írta 2011. június 23. - 13:52
Írta 2011. június 19. - 21:41
Írta 2011. június 18. - 00:19
Csak akkor vonják le a pénzt, amikor megérkezik a cucc hozzájuk. Mondjuk akkor nem szólnak, csak hopp, nincs pénz a számládon.
Köszönöm, így már megnyugodtam. Most rendelek elõször a CRC-rõl, nem tudtam náluk mi a szokás.
Írta 2011. június 17. - 21:08
Rendeltem pár alkatrészt a CRC-tõl. Kártyával fizettem, minden rendben ment, a tranzakció sikeresen lezajlott. Azonban azt tapasztaltam, hogy nem vonták le az összeget a számlámról, csak 1 GBP-ot. Ha megnézem a CRC oldalon a rendelésem, akkor minden rendben van, csak azért várakozik, mert egy-két alkatrész csak júliusra lesz meg. Valaki tapasztalt hasonlót a CRC-nél?
Csak akkor vonják le a pénzt, amikor megérkezik a cucc hozzájuk. Mondjuk akkor nem szólnak, csak hopp, nincs pénz a számládon.
Írta 2011. június 17. - 20:59
Sokkal jobb darabokból bringát építeni, de külföldrõl rendelgetve az alkatrészeket idegösszeroppanás közeli állapotba lehet kerülni néha
Írta 2011. június 17. - 20:17
Hi Andras,
Thanks for your email.
We are sorry to hear that there are items missing from your order.
We would ask that you please send me a copy of your invoice with the missing items highlighted and a picture of the outer packaging. Once I see this, I will do a very brief check and get another order created and sent to you, pending the item(s) being in stock.
Once again, we are sorry for any inconvenience caused.
Thanks,
Chris
Korrekt.
Írta 2011. június 17. - 06:47
Írta 2011. június 16. - 23:49
Írta 2011. június 16. - 19:45
anno albérletbe érkezett vissza pénz rezsi túlfizetésbõl. na, ott pont az ellenkezõje volt. hiába lobogtattam mindenféle papírt, csak annak akarták odaadni, aki be van jelentve a címre... szóval nem lehet rajtuk kiigazodniA posta hozzáállása már engem is lepett meg. Legutóbb asszonykámnak jöttek dolgai Angliából, bement értük a postára, leadta a kézbesítési értesítõt és már adták is ki. Se személyi, se lakcímkártya, semmi nem kellett. Akár a bozsoki Szûz Mária is kikérhette volna a csomagot...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. június 16. - 19:12
Nem is fogok többet rendelni tõlük. A cuccok fele cancelled mert nem volt raktáron, elfogyott a megrendelés és a pénz megérkezése között, a cuccok másik felébõl hiányzik két dolog.....
Bike-components-nél még el sem küldtem a pénzt, már írtak hogy figyi, ez és ez ekkor és ekkor lesz raktáron, megvárod vagy küldjük és utaljuk vissza majd a különbözetet...stb...
Ezerszer simábban ment onnan a rendelés. Eddig 2500 euró értékben rendeltem tõlük és sohasem csalódtam, garanciális ügyintézésben is hibátlan. Visszaküldtem, küldtek újat és visszautalták a postaköltségemet amibe nekem került az hogy kiküldtem a hibásat...
Nekem is volt már hasonló állapotban a nagy pakk sanda gyanum hogy a futár szolgálat hajtogatta be a kocsiba hogy be férjen. A pénz érkezés és elfogyást egyszerûen kártyás fizetéssel ki tudod küszöbölni le adod a megrendelést és nincs ideje elfogyni.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. június 16. - 12:50
Nekem is jött már crc csomag szakadtan,azonnal felvetettem a futárcéggel egy jegyzõkönyvet.Ki is potyogott belõle cucc,elküldtem a crc-nek a jegyzõkönyvet és jött a hiányos alkatrészNincs konkrétan kinyitva, csak fel van szakadva így az oldala. Lehet szállítás közbeni sérülés is, a hope cucc még ki is pottyanhatott, de a lencse csak úgy fér ki ha szétnyitják kézzel. NEm ajánlott csomag volt, személyit sem kellett mutatnom meg semmit sem kellett aláírnom, hozzámbszták és csõõ.
Alex: igen, kibontás elõtti állapot.