...a keresett cuccot nem találtam meg máshol, csak náluk, gondoltam hátha más is ilyen helyzetben van.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Nem rendel valaki mostanában a CRC-rõl?
Pár apróság kellene. Beszállnék, de csak ha az itthoni postázást is bevállalná (természetesen a költségeket állom).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Köszi mindkettõtöknek, akkor várok még vele. A pénzt persze egybõl vonta, a kártyaszámot akkor biztos jól adtam meg.
Az OTP direct-en, ahol látod a levonást, ott kellene legyen a megjegyzésbe az a kód is, amit várnak tõled. Nézd meg az OTP web oldalon, lehet SMS-ben nem kaptad meg a tejes szöveget.
Ok.Hello, én beszállnék minimum egy pedál erejéig.
Hi,
Sajnos itt is vannak kívánatos - és jó árú dolgok.
Teljesen elszegényedem miattad !
Mikor rendelnél ? Meddig meditálhatok, mi is kéne ?
üdv,
Marci
Hi,Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy HiBike-ról (HIBIKE/Startseite) rendelnék. Lenne valaki aki beszállna?
Én azt mondom, tanulópénznek ez nem is lenne sok. Még akár mázlid lesz és küldenek is valamit.az igazi hülye még a sajátján sem
Csak a hülye tanul saját kárán, az okos másokén szokott.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
ha szeretnel lutrizni, akkor adok egy szamlaszamot, utald ra at nyugodtan. aztan vagy kuldok valamit, vagy nem