Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2012. július 08. - 15:36
Írta 2012. június 25. - 21:02
Aki eddig jelezte a csatlakozási szándékát a bike-components-es rendelésemhez, kérem írja meg emailban mit szeretne, a többit majd ott megbeszéljük. A tervek szerint hétfõn indítanám a rendelést. (mármint július 2.án)
kipage@freemail.hu a címem.
Írta 2012. június 21. - 08:03
Rendel valaki külföldröl mostanában, lenne pár apróságom. bike-components elõnyben.
úgy néz ki, hogy megint én leszek a partner csak elõbb a nyeregcsõ fórumban ki kell derítenem, hogy pontosan mire van szükségem. ezt még ma megteszem és írok.
Írta 2012. június 21. - 06:02
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2012. június 19. - 14:50
Írta 2012. június 16. - 15:26
Írta 2012. június 16. - 12:05
sziasztok!
Rendelt már valaki a bikeinn.com-tól? mennyire korrektek?
szeretnék rendelni egy cipõt és kesztyût, de nem nagyon vagyok neten vásárlós, külföldrõl meg pláne nem .
Esetleg más tipp, hogy honnan érdemes rendelni. Northwave termékeket szándékozom rendelni.
köszi
D.
Érdemes megkérdezni a BikeArtot, mint hazai NW forgalmazót, hátha van a kinézett termékbõl. A cipõ miatt pláne, kintrõl necesebb próba nélkül megrendelni (bár Én is rendeltem így kintrõl cipõt:) ) A fenti oldalt nem ismerem, így nem tudok nyilatkozni ezügyben. CRC-n és Wiggle-n is van sok NW cucc. A német oldalakat nem néztem.
Írta 2012. június 16. - 10:55
Rendelt már valaki a bikeinn.com-tól? mennyire korrektek?
szeretnék rendelni egy cipõt és kesztyût, de nem nagyon vagyok neten vásárlós, külföldrõl meg pláne nem .
Esetleg más tipp, hogy honnan érdemes rendelni. Northwave termékeket szándékozom rendelni.
köszi
D.
Írta 2012. június 15. - 21:46
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. június 15. - 19:15
CRC-tõl csomag, parcel force-szal, látom a szám alapján a követési oldalon, hogy már itthon a cucc, de gáz van, mert sérült a csomagolás. Egész nap rágom a kefét, hogy vajon hiányozni fog-e valami. Még a klotyóra is viszem a telefont, hogy ha hívnak, akkor fel tudjam venni. Semmi. Nemrég kopogtat a szomszédom, hogy hozzájuk adták be.
Szerencsére nem hiányzik semmi, na de azért a fenébe is, ha nem így lett volna, akkor most kinél reklamálhatnék...és ugye milyen alapon? Szándékom volt az átvételkor a futár jelenlétében ellenõrizni a csomag tartalmát, de így ügyesen elébe ment a dolognak
A CRC-s vásárlásnál természetesen mind a telefonszám, mind a munkahelyem meg volt adva (ahova egyébként szinte napi szinten bejáratos a futárcég), mindez a csomagon is jól olvashatóan látszott, úgyhogy abszolút nem értem, hogy mit kellene tennem, hogy valóban kézhez kapjam a csomagot.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2012. június 07. - 22:01
Írta 2012. június 07. - 20:55
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2012. június 07. - 19:27
tudtok ajanlani kulfoldi oldalakat forumokat amik regi kerekparokkal foglalkoznak?
a regi alatt olyan 70-80 as eveket ertem felhasznalas pedig commuting.
egy jo foldingot keresnek magamnak de itthon csak csepelek vannak.
Írta 2012. június 07. - 15:25
Ha-ha... Ezen már túl vagyok. Idézzek neked, hogy miket fordított?
Azt nem írtam, hogy lehetõleg a célnyelv angol legyen.
Írta 2012. június 07. - 15:01
Az csak az üzlet szabályzatuk. Igazából nem kell vele foglalkozni, ha csak valami extra probléma nem merülne fel. (én már elég sokszor rendeltem tõlük)
Írta 2012. június 07. - 14:52
Jelöld ki a teljes szöveget, majd nyisd meg a Google Translate oldalt. Ide Ctrl+paste, válaszd ki a forrás- és célnyelvet, majd Translate gomb. ;-)
Írta 2012. június 07. - 13:45
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Rendeltem a bikecomponents.de-rõl. Rendeltem, fizettem Paypal-al. Küldtek egy emailt, hogy mit rendeltem, utána egy emailt, hogy fizettem. Most meg küldtek egy baromi hosszút németül...... Kapott valaki ilyet? Kell valamit csinálnom?
Köszi.
Jelöld ki a teljes szöveget, majd nyisd meg a Google Translate oldalt. Ide Ctrl+paste, válaszd ki a forrás- és célnyelvet, majd Translate gomb. ;-)
Írta 2012. június 07. - 13:25
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. június 07. - 13:10
Egy kis segítség kellene. Rendeltem a bikecomponents.de-rõl. Rendeltem, fizettem Paypal-al. Küldtek egy emailt, hogy mit rendeltem, utána egy emailt, hogy fizettem. Most meg küldtek egy baromi hosszút németül...... Kapott valaki ilyet? Kell valamit csinálnom?
Köszi.
Írta 2012. május 31. - 22:49
Várjam meg a 289-et?
...a keresett cuccot nem találtam meg máshol, csak náluk, gondoltam hátha más is ilyen helyzetben van.
persze, tudom. én is ezért rendeltem a múlt héten. akkor sem volt sokkal lentebb a font. totál szívás, régebben mennyire megérte.