Salsa cro-mo villát honnan tudnék rendelni? Több fotón is láttam itt a fórumon, gondolom lehet valahonnan

Valaki rendel mostanában, amibe belehet szállni?
Kellene két 180-as tárcsa. Bremsscheibe SLX SM-RT67M 180mm Centerlock
... de én nem is akartam2018-ban raktárra kerülõ, Erzsébet utalvánnyal fizetnék és galamb postával kérném. Lehet erre értelmesen is válaszolni, csak akarni kell...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ha csütörtök délután felhõs lesz az ég, akkor igen - hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni
mert ugye függ a fizetési módtól (mikorra kapják meg a pénzt), a rendelt terméktõl (van-e raktáron), meg attól, hogy mikor kezdenek vele foglalkozni, mikor küldik el és ezután még a szállítás módja
Én már többször rendeltem H&S-rõl és 3-4 nap alatt mindig megjött a csomag. DHL-el jön minden, jó gyors.
Hétfõi rendelés 90% hogy még azon a héten megérkezik.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
ha csütörtök délután felhõs lesz az ég, akkor igen - hülye kérdésre csak hülye választ lehet adniÉs mi van ha csak hétfõ este rendelek, az vajon megjön pénteken Bp-i címre?
Sziasztok!
Ha Der Bike Shop mit Best-Price Garantie | H&S Bike-Discount-ról rendelek hétvégén (nyilván hétfõn fognak vele foglalkozni) akkor péntekre ideér? Tapasztalatok?
Sajna lemaradtál.nem a megrendeléssel van a probléma, ezt jól látod
inkább szeretném minél olcsóbból megúszni egy elsõ váltó vásárlását.
nem a megrendeléssel van a probléma, ezt jól látodEgyéni rendelést tudok neked intézni, saját címedre, elõre utalva. Ha az segítség. Bár ahogy nézem az neked is megy.
Egyéni rendelést tudok neked intézni, saját címedre, elõre utalva. Ha az segítség. Bár ahogy nézem az neked is megy.Rendel valaki bármilyen külföldi boltból mostanában?
Egy elsõváltót szeretnék (25-35 Euro)
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
egy hét alatt jó eséllyel megérkezik. hétfõn fizettem, kedden odaért, kedd-szerdán feladták és péntek-hétfõn már itt is volt.
egy hét alatt jó eséllyel megérkezik. hétfõn fizettem, kedden odaért, kedd-szerdán feladták és péntek-hétfõn már itt is volt.Sziasztok!
Látom többen is rendeltetek már az Actionsports-ról.
Azt szeretném kérdezni, hogy általában mennyi idõ alatt szokott ide érni a csomag, ha csak olyanok vannak benne, ami "in stock - del. 1-3 days"?
CRCrõl rendel valaki mostanában, lenne 1-2 apróságom?