Ittvan Thez, ittvan Fityisz, kettotok kozul valaki csak tud valaszt adni.
............................
ittvagyok igen, de mivel én ezelõtt se alkottam véleményt a nagykerek árképzésérõl így ezután se fogok...mivel csak találgatnék ahogyan Te is...
Ittvan Thez, ittvan Fityisz, kettotok kozul valaki csak tud valaszt adni.
............................
Tevedesben vagy. A gyartotol barmikor vasarolhatok, csak kapcsolatba kell lepni vele. Ket dolog gatolhat meg a gyartotol valo vasarlasban. Az egyik, ha az adott termek mar le van vedve ( ez persze a piaci versenynek ellentmond, mert onnantol hogy valki kizarolagos forgalmazo, nincs verseny ), a masik, ha a gyarto megszab egy minimalis rendelesi erteket, es azt nem tudom teljesiteni.
Jo pelda erre az orrod elott a Mali, aki nem forgalmazo, csak egyszeruen nagy tetelben vasarol Marzokat. Ha most lenne folosleges befektetni valo penzem, barmikor vehetnek Marzo villat a gyartotol.
Aktuális civil
Wannaride: milyen más forrás? lakcímedre rendelsz egy szállítmány villát, ezt azt amazt? jó gondolat:-D
bár nemtudom, lehet ehhez ugyanúgy nagykereskedõ státusz kell, mint ahogy a nagykerben vásárláshoz pedig kiskereskedõ... nemhiába nem vásárol mindenki a gyárban.
Aktuális civil
szted ebike olcsóbb mint anagyker?
elvagy tévedve
nagykerböl jön, ok
megkapja pl ridebike és ebike is
ridebike rárak kurvasokat, ebike meg szinte semmit
még mindig nem értem hogy jön a történetbe a nagyker
légyszi, áruld el!
és ha lenne boltod, NEM tudnál más forrás után nézni, mivel el vagy tévedve abban, mennyi is a forgalma egy boltnak. és hogy meg is kell élni belõle.
fogyasztókon kivül nem szereti senki az ebikét....
annyira azért nem nagy a forgalma,mint itt hiszitek.
nem egy embernek fontos az, hogy megnézhesse, kiválaszthassa, és a vásárlás öröme elv alapján, kifizesse! inkább veszi egy ezressel drágábban, de tudja mit kap, és rögtön össze is pakolja, vagy összerakassa a bolttal, mihelyt megkapja a pénzt
a nagykernek meg amúgyis tök mind1, hova kerül az áru. kimegy a kapu, akkor kb LESZARJA hogy 40% vagy 1% haszonnal megy tovább. mi eladtuk, nálunk nincs, örülünk, rendeljük következõ adagot. amit ujra elvisznek....
de komolyan fejtsd ki most mér utálod a nagykereket.
boltok mellett nem állok ki, nem az én dolgom
Thez most nagyon kiállsz a boltokért! De amikor az autószerelõk meg téged akarnak megkopasztani,még az aláírásodba is bekerülnek;)