Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

Szerintem itt mindenki az ebike.hu -rol beszel.
Az e-bike.hu emlitesre sem melto ;)

Ja, csak az utóbbi boltból indult ki a beszélgetés, szóval ne tévesszük meg a kérdezõt:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de ismeri kb mindenki.
csak azt nem pótolja hogy bemész egy boltba, megtapogatod, beszélgetsz az eladóval tulajjal, akár ki is próbálod... pl számtek cuccokban ez így kiváló lenne, mert ott úgyse bontják ki a csomagolást. de bringánál pl elviszed egy körre, és elöbb utóbb akár törzsvásárló is leszel, így majdnem ebike-s áron kapod a cuccot úgy hogy közben mindent megfogdoshattál etc etc...
érted.

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
de ha ilyen olcso, hogyhogy nem mindenki innen rendel?!
vagy csak nem ismerik?:P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ez az e-bike drágább mint egy bolt LOL

ha valaki neten akar vásárolni, akkor inkább ebike.
vagy egy bolt:p

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Szerintem itt mindenki az ebike.hu -rol beszel.
Az e-bike.hu emlitesre sem melto ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Sztem ti keveritek az ebike.hu-t illetve az e-bike.hu-val. Mert ez két különbözõ áruház.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Én is most rendeltem tõlük majdnem 150e értékben és még az alátétek is mind megvoltak! Szerintem megéri tõlük rendelni.

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Nekem csak egyszer volt gond velük, de az sem volt lényeges. Rendeltem egy csomó cuccot, de ami nem zöld kosaras volt, azt végül nem is tudták beszerezni. Viszont telefonon töbször is hívtak, úgyhogy még a kiszállítás elõtt egyeztettünk. A lényeg, hogy inkább a raktáron lévõ áruikból válogass. Ami tuti van, az jó áron jön.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Nekem ma hozzák ki a gumikat... már naon várom. Nyugodtan rendelj onnan, az se tartson vissza, ha "piros a kosár" mert ált. az is van nekik. Ha vmi nincs felhívnak, vagy ha sok minden nincs írnak esetleg,h mi legyen ill. ajánlatot tesznek. Utána másnap jöna bácsi a cuccal. És ha valamire kíváncsi vagy írj nekik nyugodtan. Én mindíg közösen rendelek nagy tételben a haverokkal, szal a szállítás így már ingyenes... nekem a 3/4-ed lovam van tõlük, a többi meg az apróból. ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
az sem lehet probléma, mert ugye átvételkor ellenõrzöd a csomagot és azonnal tudsz reklamálni. de tényleg nem volt még gond vele.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
utólag fogsz fizetni, amikor már a kezedben a csomag, így nincs mitõl tartani. esetleg az lehetne a probléma, hogy nem az van a csomagban, amit kértél, de erre nem látok esélyt. nem hiszem, hogy le akarja magát járatni ilyennel az eBike. jó kis bolt az.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
nem fognak átverni
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Hell,
www.e-bike.hu-rók kérnék véleményeket. 120-150e ft értékben vásárolnék onnan, és sírvafakadnék, hogyha átvernének :scared:
danke schön

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Karácsonyi akciók a bikediszkont.hu-n:

http://bikediszkont.hu/

[highlight] The bike way of life [/highlight]

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
apró kukacoskodás, meg talán jótanács: a fõoldalon egybõl a cucc legyen, nem azért megyek az oldalra, hogy üdvözölj. továbbá fõoldalon érdemes vmi jó akciót mutatni. (az alkatrészek sorrendje, és a betûméretek szintén nem mindegy, de ezt vmi komolyabb felméréssel szokják/tudják meghatározni, mondjuk nem értek hozzá, de így ott van az a sok cucc, és na, boltos szempontjából nem jó)

de ez most probike vagy hogy?
és miért is kell titkolni?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
az üzlet: ennek örülök, így már kicsit megnyugtatóbb :D

berglander: most a tényleges boltokra gondolok és kicsit sarkítottam.

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Hali!

Igen mi lennénk a www.thebikeshop.hu. Az elérhetõséget már feltettem a lapra, sorry, de kimaradt. Javaslataitokat és észrevételeiteket az ottani fórumba várjuk.
Természetessen az összes termékünkre vállaljuk a teljeskörû garanciát!

Üdv:Szabcsi

berglander

berglander

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

aki a net elött ül azért ritkán vásárol magyar boltokban :) mondjuk belsõn kívül bármi mást.

Értve ezalatt e bike és társai, vagy csak a tényleges boltokra gondolsz?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
aki a net elött ül azért ritkán vásárol magyar boltokban :) mondjuk belsõn kívül bármi mást.

berglander

berglander

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
A titkolózás oka szerintem a szokásos. A boltba betérõ vevõn szeretünk keresni, akinek van annyi esze, hogy a neten hasonlítja össze az árakat azon már nehezebb, meg az ilyen vevõt amúgy is más bolt elõl halásszuk el, úgyhogy ilyenkor kisebb profittal is beérjük. Magyar netes sajátság ez a kettõs ár. Egy bikediscount.com a Voralbergi áruházában is ugyanannyiért ad mindent, ugyanez igaz a Rose-ra, a bikecomponents.de-re, stb. Komoly német áruházaknál egy ár van, és az érvényes a neten is, és az üzletben is.