Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Indította
xcbiker
, 2004. február 28. 03:45
Írta 2006. január 17. - 08:34
írtam nekik, h kellene néhány cucc. azt írták, nem küldenek Mo-ra, akkor írtam nekik, h mennyi pénzt szeretnék nekik adni, de az sem kellett nekik. Akkor kértem meg ismerõst, h ugyan hadd hozza már el nekem az alkatrészeket.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. január 17. - 01:50
az ugy szokott kiderulni, hogy fizetsz aztan nem kapsz semmit.
es leteznek olyan emberek akiknek vannak olyan kielezett erzekei, hogy ezt eszreveszik.
es leteznek olyan emberek akiknek vannak olyan kielezett erzekei, hogy ezt eszreveszik.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. január 17. - 00:41
mondjad mi kell?! irhatsz privit is!
egyébként ***** azok, mi is rendeltünk tõlük közel 1600euro-ért, de nem küldték el. német ismerõsnek rendeltem, õ meg csak februárban ér haza. tiszta ******!
Ez hogy volt? Hogy derült ki, hogy nem küldik el? A lóvét átutaltátok?
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."
Írta 2006. január 16. - 22:27
mondjad mi kell?! irhatsz privit is!
egyébként ***** azok, mi is rendeltünk tõlük közel 1600euro-ért, de nem küldték el. német ismerõsnek rendeltem, õ meg csak februárban ér haza. tiszta ******!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. január 16. - 20:29
Végre küldenek csomagot Magyarországra is a bike-discount.de-ról. Tudna valaki segíteni egy kicsit németbõl?
Írta 2006. január 13. - 22:53
remélem jó helyre írom, de melyik bolt ahol adnak polar xet 120ért itt bp-en?
tudtok linket adni?
tudtok linket adni?
Írta 2006. január 13. - 13:08
Értem. Akkor hátha majd sikerül megcsípni egyet. Ha nem akkor marad LX vagy HONE. Megpróbálom minnél hamarabb megrendelni.
magellanboy:clap:
magellanboy:clap:
Írta 2006. január 13. - 12:43
És teljesen megbízható?? Me akkó lehet hogy hamarabb is meg tudom rendelni csak egy kicsit félek a külföldi vásárlástól. Ja és kb. mennyi idõ míg megjön??
magellanboy
Nekem minden rendben volt. Azt nem tudom mennyi idõ alatt jön meg, mert haverom rendelte ottani címre, és autóval hozta.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. január 06. - 23:10
Szóval, be kell valjam én voltam a bunkó... Bár legközelebb sem biztos hogy elöször "az üzlet"-nek szólok, hanem mondjuk egyidõben küldök emilt nekik,és persze beszólok a forumba, hogy: "hé skacok ingyé fék!"
De még mindig nem mondták azt hogy nem annyi a fék (persze egyértelmû hogy nem..). Csak megkérdezték hogy féktõl függetlenül is áll-e a rendelésem. Emilbe sem mondták azt, hogy: "ne haragudj, rendszerhiba történt, sajnos téves ár jelent meg".
Na mindegy ne személyeskedjünk. A nekem címzett emil szerintem csak rám tartozik nem kivánom forumtémává tenni a magánéletem...
Amúgy részben én is inkorrektnek érzem a tettem. Nem láttam meg, hogy ez nem egy multicég/oriáswebshop, hanem egy bolt ahol élõ, érzõ, gondolkodó emberek vannak és nem robotok csomagolják a cuccot. Pedig de szép is lett volna... mostanra még a gyerekbringákon is xtr fék lenne....
Remélem nincs harag, és senki sem várta hogy ingyen kap XTR féket.
Továbbá én úgy látom, hogy ebbõl a kis sztoriból, mindanyian tanultunk...
De még mindig nem mondták azt hogy nem annyi a fék (persze egyértelmû hogy nem..). Csak megkérdezték hogy féktõl függetlenül is áll-e a rendelésem. Emilbe sem mondták azt, hogy: "ne haragudj, rendszerhiba történt, sajnos téves ár jelent meg".
Na mindegy ne személyeskedjünk. A nekem címzett emil szerintem csak rám tartozik nem kivánom forumtémává tenni a magánéletem...
Amúgy részben én is inkorrektnek érzem a tettem. Nem láttam meg, hogy ez nem egy multicég/oriáswebshop, hanem egy bolt ahol élõ, érzõ, gondolkodó emberek vannak és nem robotok csomagolják a cuccot. Pedig de szép is lett volna... mostanra még a gyerekbringákon is xtr fék lenne....
Remélem nincs harag, és senki sem várta hogy ingyen kap XTR féket.
Továbbá én úgy látom, hogy ebbõl a kis sztoriból, mindanyian tanultunk...
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Írta 2006. január 06. - 21:51
Bocs, de ennek nem sok értelem van. A 0 Ft-ra semmi értelme lázadni. Perelhet akárki, de nincs az a bíróság, akinél ezzel nyerni lehet, még szerintem amerikában sem! Nyilvánvaló "rendszerhiba"..
Ez tényleg akkor érdekes, ha az ár mondjuk fele, mint máshol és rendszeres az ilyen jellegû megtévesztés.
Ez tényleg akkor érdekes, ha az ár mondjuk fele, mint máshol és rendszeres az ilyen jellegû megtévesztés.
Írta 2006. január 06. - 17:26
azt írtam, hogy jelen esetben egyértelmû a hiba, de a törvény az törvény, ez van. Mert mondjuk ha nem írtak volna árat, akkor más a helyzet, de oda volt írva, hogy 0 Ft, ami a jelen szabályozás szerint üzleti ajánlatnak (vagy miafenének) minõsül (gondolom valahogy úgy van megfogalmazva, hogy kell egy mennyiség és egy pénznem), tehát ha mégsem annyiért adják, akkor engem megtévesztettek. Sajnos a jogot ki lehet csavarni, és akkor jönnek a "visszaélések".
Van állásom...:bananadan
Írta 2006. január 06. - 17:22
Ez hihetõ árakra igaz, na de 0 Ft? Ugyan már. Ha kiírtak volna 6500Ft-ot, akkor lehetne okoskodni, hogy rendelek és hozzák szépen ki...
Írta 2006. január 06. - 17:17
szerintem ha lehetne tévedésre hivatkozni, akkor onnantól kezdve semmi értelme kiírni az árakat, ill a kasszánál azt ütsz be, amit akarsz, mert mondhatod, hogy jaa, tévedtem. Ponosabban onnantól kezdve elveszne az ár mint reklámeszköz, hiszen vélhetõen mindenki kedvezõ árat írna ki..
Ilyen esetekben nyilvánvaló a tévedés, de szerintem ilyenkor vállalni kell a felelõséget..tõlünk meg persze elvárható, hogy szóljunk, hogy valami bibi van...
Ha én rossz árat írok egy ajánlatra, akkor az ügyfél nyilvánvalóan ahhoz fog ragaszkodni, és lobogtatni fogja az átküldött papírt a fizetésnél, engem meg kirúgnak, de legalábbis levonják a különbözetet a fizumból..
kritikák: hát elõször én is itt a forumon tárgyalnám ki a bajomat, hátha valakinek van egy jó megoldási javaslata, vagy éppen ráébreszt, hogy én vagyok a hülye, ezzel jogosan elhajtanának a boltból. BAltát meg senki nem ígért, azt eléggé felfújtátok, azt kérdezte a srác, hogy segítõkészek vagytok-e, vagy nem (nem azt írta, hogy b..... tok meg, baltával ütöm szét a boltot, mikor bemegyek..:chin: )
Ilyen esetekben nyilvánvaló a tévedés, de szerintem ilyenkor vállalni kell a felelõséget..tõlünk meg persze elvárható, hogy szóljunk, hogy valami bibi van...
Ha én rossz árat írok egy ajánlatra, akkor az ügyfél nyilvánvalóan ahhoz fog ragaszkodni, és lobogtatni fogja az átküldött papírt a fizetésnél, engem meg kirúgnak, de legalábbis levonják a különbözetet a fizumból..
kritikák: hát elõször én is itt a forumon tárgyalnám ki a bajomat, hátha valakinek van egy jó megoldási javaslata, vagy éppen ráébreszt, hogy én vagyok a hülye, ezzel jogosan elhajtanának a boltból. BAltát meg senki nem ígért, azt eléggé felfújtátok, azt kérdezte a srác, hogy segítõkészek vagytok-e, vagy nem (nem azt írta, hogy b..... tok meg, baltával ütöm szét a boltot, mikor bemegyek..:chin: )
Van állásom...:bananadan
Írta 2006. január 06. - 16:08
Thez: az a baj, hogy az úgysem lesz jobb hozzáállás egyenes következménye, hogy mindenki szarik rá, még a cégek is, mert mindenki "birka", senkit nem érdekel, akkor miért is ne tehetném meg? Hidd el, ha sokkal több ilyen bejelntés lenne, akkor kicsit jobb helyzet alakulna ki a piacon és ez nem kifejezetten a biciklis boltokra igaz. Nézzük csak a hardver boltokat..
az üzlet: megintcsak nem kötözködés, de érdemes lenne utána járni, hogy az "árváltoztatás joga" és a "tévedés joga" mennyire állja meg a helyét. Ha ilyen egyszerû lenne, akkor a tecso is mondhatná mindig, hogy ja bocs elírtuk és kétszer annyiba kerül, mert az emberek többsége észre sem veszi.. Pl a windows-okon lévõ matrica is azt mondja, ha feltéped elfogadod a feltételeket. Ezt a magyar jog, ha jól tudok nem is ismeri! Ezzel arra akarok utalni, hogy azért mert valaki ilyet kiír, még nem biztos, hogy "számít". De gondolom egy jogász majd megmondja. (Õ hogan értelmezi...)
Az más kérdés, hogy a nulla forintos árból kiindult rendelek én is ezerrel csak vicc volt. És ha azt akarná valaki "perelni" semmi esélye nem lenne.
az üzlet: megintcsak nem kötözködés, de érdemes lenne utána járni, hogy az "árváltoztatás joga" és a "tévedés joga" mennyire állja meg a helyét. Ha ilyen egyszerû lenne, akkor a tecso is mondhatná mindig, hogy ja bocs elírtuk és kétszer annyiba kerül, mert az emberek többsége észre sem veszi.. Pl a windows-okon lévõ matrica is azt mondja, ha feltéped elfogadod a feltételeket. Ezt a magyar jog, ha jól tudok nem is ismeri! Ezzel arra akarok utalni, hogy azért mert valaki ilyet kiír, még nem biztos, hogy "számít". De gondolom egy jogász majd megmondja. (Õ hogan értelmezi...)
Az más kérdés, hogy a nulla forintos árból kiindult rendelek én is ezerrel csak vicc volt. És ha azt akarná valaki "perelni" semmi esélye nem lenne.
Írta 2006. január 06. - 15:53
Sziasztok!
Mivel személy szerint minket érintõ kérdésrõl van szó, ezért írnánk pár sort ez ügyben.
1., Természetesen nem 0 Ft-ért kívántuk adni a féket. Az ár valamelyik frissítési munkálat során maradt "úgy ahogy". Valószínûleg egyszerûen elfelejtettük beírni. Ugyanis itt is emberek dolgoznak, akik tévedhetnek.
2., Be fogjuk venni az árváltoztatás jogán kívül a tévedését is az üzletszabályzatunkba, nehogy pert akasszatok a nyakunkba.
3., Örömmel fogadjuk a segítõ jellegû e-maileket, beszólásokat minden valós vagy vélt probléma esetén. Reméljük, senki nem gondolta komolyan, hogy 0 Ft az XTR tárcsafék ára, viszont meg lehet kérdezni minket is, hogy nem elírás esete forog-e fenn?!
4., Annak kevésbé örülünk, hogy a minket - és lehet, hogy a többi (e-)boltot is - érintõ kritikák elõször a BikeMag Fórumon jelennek meg. Ha a sporttárs böngészte a honlapunkat, akkor számára nem titok, hogy van e-mail címünk ( info@thebikeshop.hu ) illetve egy valós bolt is áll mögötte, aminek szintén van e-mail címe és telefonszáma is. Érdekes, hogy ritkán érkeznek ezeken a csatornákon kérdések hozzánk ilyen problémás esetekben - lásd McGywer esete a RockShox villájával, amikor is baltát igért itt a Fórumon ahelyett, hogy elõbb szólt volna nekünk :-(((
Mindettõl függetlenül talán találtok ezt-azt jó áron (ha nem is 0 Ft-ért) nálunk.
Buék és jó bringázást mindenkinek!
TheBikeShop
Mivel személy szerint minket érintõ kérdésrõl van szó, ezért írnánk pár sort ez ügyben.
1., Természetesen nem 0 Ft-ért kívántuk adni a féket. Az ár valamelyik frissítési munkálat során maradt "úgy ahogy". Valószínûleg egyszerûen elfelejtettük beírni. Ugyanis itt is emberek dolgoznak, akik tévedhetnek.
2., Be fogjuk venni az árváltoztatás jogán kívül a tévedését is az üzletszabályzatunkba, nehogy pert akasszatok a nyakunkba.
3., Örömmel fogadjuk a segítõ jellegû e-maileket, beszólásokat minden valós vagy vélt probléma esetén. Reméljük, senki nem gondolta komolyan, hogy 0 Ft az XTR tárcsafék ára, viszont meg lehet kérdezni minket is, hogy nem elírás esete forog-e fenn?!
4., Annak kevésbé örülünk, hogy a minket - és lehet, hogy a többi (e-)boltot is - érintõ kritikák elõször a BikeMag Fórumon jelennek meg. Ha a sporttárs böngészte a honlapunkat, akkor számára nem titok, hogy van e-mail címünk ( info@thebikeshop.hu ) illetve egy valós bolt is áll mögötte, aminek szintén van e-mail címe és telefonszáma is. Érdekes, hogy ritkán érkeznek ezeken a csatornákon kérdések hozzánk ilyen problémás esetekben - lásd McGywer esete a RockShox villájával, amikor is baltát igért itt a Fórumon ahelyett, hogy elõbb szólt volna nekünk :-(((
Mindettõl függetlenül talán találtok ezt-azt jó áron (ha nem is 0 Ft-ért) nálunk.
Buék és jó bringázást mindenkinek!
TheBikeShop
Írta 2006. január 06. - 14:42
igen, de a vevõnek jobb nemlesz, és van a frásznak kedve rohangálni irogatni meg bizonygatni.,..
és az is csoda ha tanut találna az ember.
és az is csoda ha tanut találna az ember.
Írta 2006. január 06. - 14:40
Erre való a vásárlók könyve. Csak kell egy tanu.. Megbüntetik..
Nem mintha érdekelné õket...
Nem mintha érdekelné õket...
Írta 2006. január 06. - 14:14
igen, te szolsz vkinek, õk meg egy pillanat alatt átírják az árat.
hipermarketekben is legutóbb(mesélték) nem hitte el a pénztáros h más ár van kiírva, odamentek, és nem annyiért adta, hanem leszedte az árat.
hipermarketekben is legutóbb(mesélték) nem hitte el a pénztáros h más ár van kiírva, odamentek, és nem annyiért adta, hanem leszedte az árat.
Írta 2006. január 06. - 14:10
ha valami mellé kiteszik az árat, akkor kötelesek annyiért adni. Gyakorlatilag persze nehezen kivitelezhetõ, mert hosszadalmas fogyvédelmes eljárás lesz belõle, ahol neked kell bizoyítanod. De hiába írogatják ki a tévedés, árváltoztatás jogát...a törvény számít
Írta 2006. január 06. - 14:07
biztos Spálya felvásárolta az összeset, és most már az uj szállítmány ennyiért érkezett:p