ez pl a velonál mûxik , tán a bikernél is
jah, már voltam én is lánchálós boltban, ahol mondták, h mi van a nagykerben.
off:
szerencséd, h nem szóltál be, mert jelöltelek volna egybõl iwiw-en
ez pl a velonál mûxik , tán a bikernél is
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ez pl a velonál mûxik , tán a bikernél isAkkor viszont a forgalmazónak fel kellene tölteni a készleteit egy hálózatra, amit a keresekedõk bármikor és pontosan tudnak követni. és ahhoz tudnák igazítani a kínálatukat. de ez persze elég bonyolult lenne, de akkor mindig látnánk, hogy mi van raktáron, mi a nagykerben és mit nem érdemes keresni. meg akkor a darabszámról is értesülhetünk.
nekem ez lenne az egyik álmom
Hali!
Nem világos teljesen, mi köze a nagyker árukészletének az online bolt kínálatához? Ha valamit nem tudok beszerezni a nagykerbõl, mert nincs, akkor egyszerûen leveszem az "online kínálatomból". Kitörlöm a terméket a listából, eltüntetem a fényképét mindent, ami a termékre utalna. Ha újra be tudom szerezni, egy pillanat alatt vissza teszem a "polcra". De nem engedem, hogy a vevõk rendelgessenek, utána meg tele frusztrációval anyázzanak (joggal?) a neten, mert három hete várnak már a cuccra. Szvsz kisebb kínálat , de sok elégedett vevõ jobban müxik.
parej
Hali!
Nem világos teljesen, mi köze a nagyker árukészletének az online bolt kínálatához? Ha valamit nem tudok beszerezni a nagykerbõl, mert nincs, akkor egyszerûen leveszem az "online kínálatomból". Kitörlöm a terméket a listából, eltüntetem a fényképét mindent, ami a termékre utalna. Ha újra be tudom szerezni, egy pillanat alatt vissza teszem a "polcra". De nem engedem, hogy a vevõk rendelgessenek, utána meg tele frusztrációval anyázzanak (joggal?) a neten, mert három hete várnak már a cuccra. Szvsz kisebb kínálat , de sok elégedett vevõ jobban müxik.
parej
Az ebike mostanában [@*##&@#*].... Én 2 hete rendeltem agyat, és akárhogy szekálom õket, azt nem hajlandók kinyögni, hogy egyáltalán lesz-e... Mindig megígérik, h meglesz hét végére, aztán sznak kihozni. Nem azt mondja, NINCS ÉS NEM IS LESZ, hanem ígérget. Ha jövõhét kedden nem lesz a kezemben a agy, bunkó leszek a telefonos csávóval......Gondoltam leírom már ide. Ebikerõl vettem karácsonykor novatech elsõ agyat. Elkezdett kotyogni. Írtam e-mailt és válaszoltak is, hogy küldjem vissza. Én visszaküldtem, de ez már 3 hete volt. Azóta nem válaszolnak az e-mailre se. Így most nem tudok bicózni végre mikor jó idõ lenne. + még vajon mikorra küldik vissza ha egyáltalán megcsinálják!!!???
Mivel nem azt kaptad amit rendeltél és te velül állsz üzleti kapcsolatban (nem a tajvani gépsorral ami csomagolta) szerintem a különbözet kifizetése logikusnak tûnhet. Ellenben a csere nem reális mert az alkatrész már beépítésre került. Egyébként, meg se nézted amit vettél?áááá... Sztetek mit lehet tenni? Ha kiszedem kicserélik? Vagy ha nemis cserélik, de legalább kifizetik a különbözetet?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ez van. Nálunk semmi sem jön össze... Azért szívesen látnék egy statisztikát a focilabla/fõ arányról az európai országokkal összehasonlítva. Szerintem ott sem lennénk a csúcson.naja. hollandiaban penz van, a szlovakoknal hegy, nalunk meg
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem hiszem, hogy annyira domborzatfüggõ a dolog. Hollandiában csak huplik vannak. A piac elmaradottságában inkább az emberek gondolkodásának átalakítása és az autóra/vonatra/buszra kényszerítés játszott szerepet.de a szlovakoknal hegy is tobb van nem?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Csak remélni merem, hogy a hazai online bolt üzemeltetõk elolvassák a hozzászólásodat. Így mûködik egy korrekt online bolt.
parej
Szükséges ehhez valami spéci bankkártya? Vagyis nekem ilyen sima K&Hvan, amivel csak fel lehet venni az automatánál pénzt. Ezt tudom használni náluk?