Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ez pl a velonál mûxik , tán a bikernél is

jah, már voltam én is lánchálós boltban, ahol mondták, h mi van a nagykerben.

off:
szerencséd, h nem szóltál be, mert jelöltelek volna egybõl iwiw-en :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Akkor viszont a forgalmazónak fel kellene tölteni a készleteit egy hálózatra, amit a keresekedõk bármikor és pontosan tudnak követni. és ahhoz tudnák igazítani a kínálatukat. de ez persze elég bonyolult lenne, de akkor mindig látnánk, hogy mi van raktáron, mi a nagykerben és mit nem érdemes keresni. meg akkor a darabszámról is értesülhetünk.
nekem ez lenne az egyik álmom :)

ez pl a velonál mûxik , tán a bikernél is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Akkor viszont a forgalmazónak fel kellene tölteni a készleteit egy hálózatra, amit a keresekedõk bármikor és pontosan tudnak követni. és ahhoz tudnák igazítani a kínálatukat. de ez persze elég bonyolult lenne, de akkor mindig látnánk, hogy mi van raktáron, mi a nagykerben és mit nem érdemes keresni. meg akkor a darabszámról is értesülhetünk.
nekem ez lenne az egyik álmom :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
1 pont XC_Rider-nek.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Azért ezt gondoljátok végig újra kicsit! Ha Ti online boltot üzemeltetnétek, biztos Ti is fölraknátok az összes, elvileg magyarországon forgalmazott terméket, ami listában szerepel a forgalmazóknál, hogy növeljétek az oldalatok látogatottságát, a rendeléseket, és persze ezzel a bevételeteket is. Sajna a nagy magyar valóság az, hogy ha leszednék azt ami nincs nagykerben, akkor kb 1/3-a lenne fenn a mostani cuccoknak. Vagy egyszerûen nem lehetne piros kosaras dolgot rendelni. Az online bolt meg úgy mûkszik általában (külföldön), hogy valaki ül a szgép elõtt a szobában és ha jön rendelés, telefon a forgalmazónak, sõt egyenesen a forgalmazónak megy a rendelés. És rögtön megy a cucc a megrendelõnek, mert VAN CUCC a forgalmazónál! És ez a lényeg!!! Az Online boltnak nincs raktárkészlete, nem kell hozzá többmiliós beruházás.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hali!

Nem világos teljesen, mi köze a nagyker árukészletének az online bolt kínálatához? Ha valamit nem tudok beszerezni a nagykerbõl, mert nincs, akkor egyszerûen leveszem az "online kínálatomból". Kitörlöm a terméket a listából, eltüntetem a fényképét mindent, ami a termékre utalna. Ha újra be tudom szerezni, egy pillanat alatt vissza teszem a "polcra". De nem engedem, hogy a vevõk rendelgessenek, utána meg tele frusztrációval anyázzanak (joggal?) a neten, mert három hete várnak már a cuccra. Szvsz kisebb kínálat , de sok elégedett vevõ jobban müxik.

parej

igazad van. már én is gondoltam erre. csak még kellett volna kis idõ, hogy megfogalmazzam, és leírjam ide. :)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Hali!

Nem világos teljesen, mi köze a nagyker árukészletének az online bolt kínálatához? Ha valamit nem tudok beszerezni a nagykerbõl, mert nincs, akkor egyszerûen leveszem az "online kínálatomból". Kitörlöm a terméket a listából, eltüntetem a fényképét mindent, ami a termékre utalna. Ha újra be tudom szerezni, egy pillanat alatt vissza teszem a "polcra". De nem engedem, hogy a vevõk rendelgessenek, utána meg tele frusztrációval anyázzanak (joggal?) a neten, mert három hete várnak már a cuccra. Szvsz kisebb kínálat , de sok elégedett vevõ jobban müxik.

parej

A régi kínálatot fütyülnek frissíteni, az új szállítmányokat esetleg felteszik. Amúgy szerintem gáz, hogy állandóan mindent a nagykerbõl kell hozni a rendelésre több hetes átfutással, ahelyett, hogy mondjuk egyszer vennének vagy tízet.

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Hali!

parej
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Gondoltam leírom már ide. Ebikerõl vettem karácsonykor novatech elsõ agyat. Elkezdett kotyogni. Írtam e-mailt és válaszoltak is, hogy küldjem vissza. Én visszaküldtem, de ez már 3 hete volt. Azóta nem válaszolnak az e-mailre se. Így most nem tudok bicózni végre mikor jó idõ lenne. :( + még vajon mikorra küldik vissza ha egyáltalán megcsinálják!!!???

Az ebike mostanában [@*##&@#*].... Én 2 hete rendeltem agyat, és akárhogy szekálom õket, azt nem hajlandók kinyögni, hogy egyáltalán lesz-e... Mindig megígérik, h meglesz hét végére, aztán sznak kihozni. Nem azt mondja, NINCS ÉS NEM IS LESZ, hanem ígérget. Ha jövõhét kedden nem lesz a kezemben a agy, bunkó leszek a telefonos csávóval......
Szóval ha garanciázol velük, egy hónapig garantáltan nem bicózol.....
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Megnéztem - de kormánycsapágyhoz láma vagyok...tehát nemtudtam, hogy ez most nem olyan, mint lennie kéne.
Mostmár tök8, kicserélni tényleg nem fogják szerintem sem - de az árkülönbözet az jólesne.

(Illetve a pig és dh pro között nem is tudtam - mivel sose figyeltem egyiket se, - h külsõre is van különbség - tehát nekem fel se tûnt.)
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

áááá... Sztetek mit lehet tenni? Ha kiszedem kicserélik? Vagy ha nemis cserélik, de legalább kifizetik a különbözetet?

Mivel nem azt kaptad amit rendeltél és te velül állsz üzleti kapcsolatban (nem a tajvani gépsorral ami csomagolta) szerintem a különbözet kifizetése logikusnak tûnhet. Ellenben a csere nem reális mert az alkatrész már beépítésre került. Egyébként, meg se nézted amit vettél?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
áááá...
Én meg elvittem boltba berakatni a kormánycsapit...csak gyorsabbak, mint én.
Berakja az ember, erre észrevesszük, hogy nem az, aminek kéne lenni - hanem egy gyengébb fajta volt - tehát nem az, ami a dobozra van írva.
Sztetek mit lehet tenni? Ha kiszedem kicserélik? Vagy ha nemis cserélik, de legalább kifizetik a különbözetet?
Nem mondom, hogy az õ saruk - mivel nem õk dobozolják - gondolom...de akkor meg megint vicces a helyzet...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

naja. hollandiaban penz van, a szlovakoknal hegy, nalunk meg

Ez van. Nálunk semmi sem jön össze... Azért szívesen látnék egy statisztikát a focilabla/fõ arányról az európai országokkal összehasonlítva. Szerintem ott sem lennénk a csúcson.

Egyébként olcsó online bringásboltot keresek! De tényleg! ;)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
naja. hollandiaban penz van, a szlovakoknal hegy, nalunk meg
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

de a szlovakoknal hegy is tobb van nem?

Nem hiszem, hogy annyira domborzatfüggõ a dolog. Hollandiában csak huplik vannak. A piac elmaradottságában inkább az emberek gondolkodásának átalakítása és az autóra/vonatra/buszra kényszerítés játszott szerepet.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Gondoltam leírom már ide. Ebikerõl vettem karácsonykor novatech elsõ agyat. Elkezdett kotyogni. Írtam e-mailt és válaszoltak is, hogy küldjem vissza. Én visszaküldtem, de ez már 3 hete volt. Azóta nem válaszolnak az e-mailre se. Így most nem tudok bicózni végre mikor jó idõ lenne. :( + még vajon mikorra küldik vissza ha egyáltalán megcsinálják!!!???

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de a szlovakoknal hegy is tobb van nem?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

Csak remélni merem, hogy a hazai online bolt üzemeltetõk elolvassák a hozzászólásodat. Így mûködik egy korrekt online bolt.
parej

A nagykereknek is figyelmébe lehetne ajánlani. Sztem online bolt, és nem online bolt is tõlük rendelne, ha lenne mit. Annyira egyik bolt se nõtt nagyra, hogy taiwanról rendelhetne saját maga. Egyébként egy kis, és nem túl gazdag országban is mûködhet jól a kerékpárpiac, erre jó példa Szlovákia. Nálunk szerintem hiányzik az a kb 8-10-szeres igény a kerékpársportra, ami a szlovákoknál megvan. Hozzájuk képest ami nálunk van, az egy nagyon kis rétegigény, szubkultúra, amiért az igazán nagy és tõkeerõs cégek nem nagyon törik magukat, hogy ebbe pénzt rakjanak. Ez van, ezért nem lesz itt se az online se a normál bolt olyan szinten mint a kinti.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Nah zsír - végre ittvan minden (24órán belül ideért a cucc.)
Estére talán kész is a gép...csak a kerékfûzéstõl függ.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Szükséges ehhez valami spéci bankkártya? Vagyis nekem ilyen sima K&Hvan, amivel csak fel lehet venni az automatánál pénzt. Ezt tudom használni náluk?

Csak dombornyomott VISA vagy MasterCard használható internetes vásárláshoz.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám