Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2006. május 27. - 08:40
önmagában 21 EUR ez a cucc, úgyhogy felejtõs a dolog
hogy rohadna meg :argue:
Írta 2006. május 27. - 07:17
Írta 2006. május 26. - 20:44
ha kuldeni kell, akkor nem magyar kir postaszolgalat, hanem www.dpd.net
mennyi cost egy ilyen dpd?
mail ment reggel, eddig semmi reakció
Írta 2006. május 26. - 16:38
na, belefutottam én is egy mistake-be
pedig már olyan sok mindent rendeltem a BC-tõl...
most küldtek valami gagyi nonamet az FSA pig-em helyett
küldött már valaki vissza ilyet ?
mivel? hogyan? mennyiért?
hat eloszor is email repuljon nekik hogy he sracok ez nem az amit en kifizettem, finom irgumburgumozas, hogy kellemetlenseget okoztak neked, vegyek eszre. semmi anyazas.
erre kell hogy jojjon valami valasz, onnan mar okosabb leszel, mint mi.
ha kuldeni kell, akkor nem magyar kir postaszolgalat, hanem www.dpd.net
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. május 25. - 23:35
Írta 2006. május 25. - 23:22
Írta 2006. május 25. - 22:43
na, belefutottam én is egy mistake-be
BC? Az melyik is?
Írta 2006. május 25. - 22:30
Írta 2006. május 24. - 17:37
Írta 2006. május 24. - 07:10
Írta 2006. május 23. - 23:05
Elvileg az UK only, valószínûleg nem kamuznak...állj össze valakivel, nézz szét a családban, vagy végsõ esetben csináltass dombornyomott kártyát. Ma már nem kell eladnod érte a vesédet...nekem egy visa electronom van, de arra azt írja, hogy UK only.Tényleg nem fogadják el, v tökmind1, lényeg h zsé legyen rajta?
Írta 2006. május 23. - 20:53
Írta 2006. május 23. - 20:34
Nem bánnám ha úgy mondaná el vki, mint egy hülyegyereknek
Írta 2006. május 23. - 17:34
Szike, nekem az fáj leginkább, hogy a vevõnek kell nyomulnia, hogy mikor gyün már meg a cucc.
Vasárnap éjjel rendeltem Bikediscount-nál két felnit + két kerékagyat. Hétfõn de. már jött az emil, nincs fekete, csak ezüst hátsóagy. Kérdezték, jó lesz-e. Írtam nekik, hogy igen. Nem telt el egy óra, jött a válasz, kedden reggel mehetek a cuccért. Sztem így kell. Nem hiszem, hogy a két emil extra költség lenne a cég számára.
üdv, parej
Én is ma rendeltem tõlük.Miután elküldtem a megrendelést 3 perc múlva hívtak, hogy ha megmondom a házszámot amit elfelejtettem beírni akkor még ma feladják és holnapra megjön a cucc:D
Hát rajtam ne múljon...
Szóval lehet ezt így is...
Írta 2006. május 23. - 00:14
Errõl próbáltam a véleményemet kifejteni néhány hozzászólással korábban. Nincs raktárkészlete az online boltnak. OK. Nincs a nagykerben. OK. Nincs az országban. Még ez is OK. DE NEHOGY MÁR A VEVÕNEK KELLJEN TELEFONÁLNIA, ÉRDEKLÕDNIE, EMILEKKEL BOMBÁZNIA AZ ELADÓT!!! AZ LENNE A MINIMIUM, HOGY SE SZÓ, SE BESZÉD DOBNAK EGY EMILT, URAM BOCSÁ' FELHÍVJÁK, HOGY "FIGYU, ÖREG, JELEN PILL.-BAN NINCS A CUCC, KIS TÜRELMEDET KÉRJÜK!!" Sokkal emészthetõbb lenne a dolog. Így, ahogy most van, igazi Hungarikum.
parej
hátszelet!!!
Az igazi az lenne, hogy a cucc leirasahoz beszurnak a piros kosar helyett, hogy nincs raktaron oszt 1-2-3-4-5-6 het mire lesz...
Írta 2006. május 23. - 00:10
Megrendeltem.
Azota egyszer felhivtam oket,pontosan nem tudom, hany napra ra, de ugymond "kitero" valaszt kaptam, hogy pont most veszik fel a kapcsolatot a kereskedessel es ha nincs felhivanak... Na annyira jol ment az egesz biznisz, hogy se mali mamba, se telefonhivas, se email, semmi... ---> SUX
A ch*inreaction.com korrekt, egyebkent tobbszor rendeltem mar rola pl. a legutolso alkalommal hetfon 11 orakor leadtam a rendelest es KEDDEN delelott megjott a cucc! )))
Amugy meg meg kell nezni, mert vannak dolgok amikert horror arakat kernek ott is. Jol jon az eBay bongeszese is...
Írta 2006. május 22. - 23:14
Vasárnap éjjel rendeltem Bikediscount-nál két felnit + két kerékagyat. Hétfõn de. már jött az emil, nincs fekete, csak ezüst hátsóagy. Kérdezték, jó lesz-e. Írtam nekik, hogy igen. Nem telt el egy óra, jött a válasz, kedden reggel mehetek a cuccért. Sztem így kell. Nem hiszem, hogy a két emil extra költség lenne a cég számára.
üdv, parej
pray the lord my soul to keep
Írta 2006. május 22. - 22:23
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 22. - 22:18
Szerintem arra gondolt, hogy megveszed egy sima boltban...ha sürgõs, akkor nyilván kompromisszumokat kell kötni, fõleg az ár szempontjából.
Pontosan. Vagy megpróbálhattok boltot is üzemeltetni, lássuk ki mire viszi. Én azt mondom, hogy könnyû a pálya szélérõl bekiabálni. Higyjétek el, nekik is kell kenyér és tudják hogy mi a dolguk, vagy hogy hogyan kellene. De az élet nem ilyen, fõleg nem Mo.-on. Aki járt eleget külföldön az jól tudja hogy mirõl beszélek.
Én e-bike és társait csak tájékozódásra használom, hogy mi mennyiért...
Írta 2006. május 22. - 20:37
Már volt rá példa.nem, mert ebike-nál nem lehet átvenni személyesen... én úgy tudom.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]