Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

nem, mert ebike-nál nem lehet átvenni személyesen... én úgy tudom.

Szerintem arra gondolt, hogy megveszed egy sima boltban...ha sürgõs, akkor nyilván kompromisszumokat kell kötni, fõleg az ár szempontjából.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Nos akinek nagyon kell valami, az személyesen is elmehet érte, nemde?

nem, mert ebike-nál nem lehet átvenni személyesen... én úgy tudom.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Nem akarok reklámozni, de a K@H banknál minimál lóvéval lehet igényelni dombornyomott kártyát igény szerint, és nem kell rá pl. havi fix lóvé ilyesmik. Csak számla legyen hozzá.
Nemsokára én is megcsináltatom magamnak.

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Köszi, epinefrin!
Nem is a dombornyomás a hiba, hanem h Visa Electron, azt meg csak UK-n belül fogadják el... Max. átutalással lesz fizetve. Azért várok még egy kicsit...

A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ez a másik opció. Olvasgass vissza egy kicsit, ezt már kitárgyaltuk.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Már sokan írtak ilyet, és közülük igen kevesen vették a fáradtságot, hogy telefonáljanak. De aztán leszóljuk a boltot, hogy se híre, se hamva, se semmi a rendelt motyónak! És ezt unom.

Nos akinek nagyon kell valami, az személyesen is elmehet érte, nemde?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Már sokan írtak ilyet, és közülük igen kevesen vették a fáradtságot, hogy telefonáljanak. De aztán leszóljuk a boltot, hogy se híre, se hamva, se semmi a rendelt motyónak! És ezt unom.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Hali!
Nem tervezik közületek esetleg többen, hogy rendelnek a chainreactioncycles.com-ról? Ha összejön 300 font, nincs postaköltség. Nekem már van egy 60 fontos tételem...A másik parám az, hogy nem dombornyomott a kártyám, szóval vkivel tényleg jó lenne szövetkezni. Minden megoldás érdekel.

Én múlthét kedden rendeltem tõlük és péntekre meg is érkezett a cucc. :bananadan Korábban én is vártam, hátha lehet valakivel társulni, de nem volt jelentkezõ. Mellesleg az a 10-15 Fontos postaköltség nem olyan vészes (fõleg, hogy meg is kapod érte, amit rendeltél). Szép fekete szigszalaggal körbetekerték a csomit, hogy a magyarok ne tudják lenyúlni a dobozban lévõ motyót :D Dombornyomott kártya pedig nem feltétlen kell a rendeléshez, nekem pl. CIB internetkártyával ment a dolog (ehhez persze CIB szlára van szükség).

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Teljesen egyetértek, õnekik kéne felhívniuk. De ez van. Sajnos.

akkor miért kell ilyeneket beszólogatni ?

Ne féljünk használni a Bell-féle készüléket! Tudod, amin olyan sok gomb van 0-9-ig.
De most komolyan: Hívd fel õket, és biztosan megmondják, hogy mikor jön, meg miért!

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Nyugat-Ukrajna...bár lehet, hogy lassan már õk is elhagynak minket...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Teljesen egyetértek, õnekik kéne felhívniuk. De ez van. Sajnos.
White Horse

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Errõl próbáltam a véleményemet kifejteni néhány hozzászólással korábban. Nincs raktárkészlete az online boltnak. OK. Nincs a nagykerben. OK. Nincs az országban. Még ez is OK. DE NEHOGY MÁR A VEVÕNEK KELLJEN TELEFONÁLNIA, ÉRDEKLÕDNIE, EMILEKKEL BOMBÁZNIA AZ ELADÓT!!! AZ LENNE A MINIMIUM, HOGY SE SZÓ, SE BESZÉD DOBNAK EGY EMILT, URAM BOCSÁ' FELHÍVJÁK, HOGY "FIGYU, ÖREG, JELEN PILL.-BAN NINCS A CUCC, KIS TÜRELMEDET KÉRJÜK!!" Sokkal emészthetõbb lenne a dolog. Így, ahogy most van, igazi Hungarikum.

parej

hátszelet!!!
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Hali!
Nem tervezik közületek esetleg többen, hogy rendelnek a chainreactioncycles.com-ról? Ha összejön 300 font, nincs postaköltség. Nekem már van egy 60 fontos tételem...A másik parám az, hogy nem dombornyomott a kártyám, szóval vkivel tényleg jó lenne szövetkezni. Minden megoldás érdekel.

A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

...és semmi hír...

Te sem vagy semmi!
A semmi hír nekem azt jelenti, hogy nem tud semmit a dologról. Ezért írtam a telefonálást. Nekem bejött.
White Horse

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

vki rendelt mostanában az ebikeról?
másfél hete rendeltem és semmi hír...
mennyit kell még várnom :S

Másdél hét az nudli. Írj emilt elõször, aztán pár napra rá kezdd el õket zaklatni telefonon.

OFF

Ja Rúzsa Magdi odaba@@ott a rendszernek, nem mellesleg "mekkora jó nõ-e". :D

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
én rendeltem - volt is kavarodás rendesen - de visszább elolvashatod a storyt
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Ne féljünk használni a Bell-féle készüléket! Tudod, amin olyan sok gomb van 0-9-ig.
De most komolyan: Hívd fel õket, és biztosan megmondják, hogy mikor jön, meg miért!

te nagyon okos vagy... hidd el, sztem õ is ismeri a telefont. én is rendeltem, telefonáltam is, de még mindig nem hozták. felhívhatod õket napi ötször is, mondanak majd egy idõpontot, és akkora se hozzák ki...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
White Horse

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
vki rendelt mostanában az ebikeról?
másfél hete rendeltem és semmi hír...
mennyit kell még várnom :S

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Általában vannak adatbázisok, ha rendesen van megcsinálva a hálózat, akkor még a gyártónál is lehet nézegetni hogy mi van raktáron. De ez az ország túl kicsi és még kevesebben bringáznak ahhoz, hogy ennyi boltot eltartson.