Gondolom amilyenben vásárolszCrc milyen pénznemben terhel paypal fizetés esetén?
-Legalábbis hasonló rendszerben ez a tapasztalat.
Gondolom amilyenben vásárolszCrc milyen pénznemben terhel paypal fizetés esetén?
Nincs valakinek a Weight Weenies fórumon több, mint 30 hozzászólása? Csak így lehet az apróhirdetések közé postolni...
köszi.Ha délután-este utalsz +1nap, de szerintem max. 4 nap az átfutás.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
németországi sparkasseba 1 hét alatt oda kellett érkezni az euronak a cibes forint számlámról netes utalással?
kb. annyian vannak, mint mi, de 10x annyian bringáznak... nem csoda, hogy több neves cég is telepít oda európai elosztóközpontot/disztribúciós állomást...
kb. annyian vannak, mint mi, de 10x annyian bringáznak... nem csoda, hogy több neves cég is telepít oda európai elosztóközpontot/disztribúciós állomást...csehek nagyon durvan nyomjak - amikor voltunk brnoban, szomoruan allapitottam meg, hogy a bringas kulturank nagyon messze van az ovektol. szinte minden meno tengerenturi brandet be lehet naluk szerezni, pedig ugyanonnan indultak, es meg csak tobben sincsenek.
A sebesség mindent megold.
itt vannak a csehek:
European PowerTap Service Centre
truconneXion, a.s.
Boleslavska 199, 293 06 Kosmonosy, Czech Republic
phone: +420 326 711 711, cell: +420 777 746 614
CycleOps EU - servise centre - European PowerTap Service Centre
állítólag elég készségesek és rugalmasak voltak!
Blazsót keresd meg, lehet tud segíteni.Köszi! Ezt én is megtaláltam, de olyat nem láttam, hogy lehet tõlük rendelni is... Írok nekik.
itt vannak a csehek:Europabol honnan lehet Cycleops Powertap agyakat rendelni a CRC-n kivul? Teljesen jo lenne az is, ha lenne nekik a Comp(vezetekes valtozat), de nincs... A tengerentulrol nagyon jo veteleket lehetne bonyolitani, csak a 30000,-Ft-os szallitas meg meg az afa meg a vam az nem olyan megnyero...