Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nekem Royal Maillel jött úgy csomag, hogy szerdán adta fel a srác, hétfõn már csöngetett a postás... 5 fontba került(750 grammos csomag).

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nekünk 3-5 nap volt eddig a céercé, de kaptam már Angliából cuccot Royal Mail-el 2 nap alatt.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Persze ha megrendelted küldeniük kell pláne ha fizetve van. Egy hivást emailt mindenkép megér általában elég korekt cég crc
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Nekem 4 napig volt "Processing". Közbe nekem is feladták a csomagot, de markolat nélkül, amit megbeszéltem velük, hogy egy raktáron levõ másokra cseréltettem. Ilyenkor meg lehet kérni õket, hogy utalják vissza a pénzt? Vagy ilyen 9 fontos tételnél nem érdemes?
"Ride today, heal tomorrow"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Köszi, közben feladták.:) Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idõ alatt ér ide a szigetrõl.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
kela, elõfordul, hogy menetközben fogy el, de még in stock-ot írnak. Nálunk is elõfordult...Írtunk nekik, elküldték a csomagot az alkatrész nélkül a pénzt meg jóvá írták.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Én tegnap délelõtt elküldtem a megrendelést,du.3-ra már feladták,pedig nem 1-2 cucc volt

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Szia
Segítek, beszéljük meg priviben! Meg aki akar csatlakozni, akkor az is írjon.

Köszi, de már VV írt, úgy néz ki, vele megoldom.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
Eddigi tapasztalataim szerint 1-5 nap.

CRC-n mennyi ideig szokott lenni "Processing" a status? ( elvileg minden in stock )

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
Szia
Segítek, beszéljük meg priviben! Meg aki akar csatlakozni, akkor az is írjon.

Ja, illetve az kimaradt, hogy ha valaki tervezi a rendelést a jövõ héten, és budapesti, akkor beszállok ezzel a tétellel, és mehet is a rendelés, hiszen rögtön 150 font felett vagyunk...

Banshee norbs

Banshee norbs

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
feldolgozás alatt:) vagyis h szedik össze a cuccaid.............
Wha daurs meddle we me?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
CRC-n mennyi ideig szokott lenni "Processing" a status? ( elvileg minden in stock )

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja, illetve az kimaradt, hogy ha valaki tervezi a rendelést a jövõ héten, és budapesti, akkor beszállok ezzel a tétellel, és mehet is a rendelés, hiszen rögtön 150 font felett vagyunk...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Valaki segítene Paypal-es CRC rendelésben(én CRC acc-om, jelszót megadom, vagy a Te acc-od, és csak a postai címet kell átállítani...)? A nemes lelkû vállalkozónak akár hasznos is lehet, hiszen díjmentesen "lementem" a bankszámlájára a pénzt, hiszen én a bankszámlájára utalnék. 172 fontról lenne szó egyelõre.(jövõ héten lenne esedékes a tranzakció)

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Pfff, én már nem lepõdök meg semmin. Nekem végre 2 és fél hét után változott át "Processing"-re. Rendeltem többek közt egy markolatot, ami egészen idáig "In stock" volt. Írták is, hogy ha lesz belõle(kb 2-3 hét múlva) akkor adják fel a csomagot. Írtam nekik egy levelet, amiben mondtam, hogy cseréljük ki a markolatot egy mások markolatra. Válaszoltak, hogy oké kicserélik. Másnap mit látok, újra van raktáron az elõzõleg rendelt markolatból.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
nekem pont egy hete változott meg a státusz postázottra, de még nem jött meg a cucc

bár már belföldön is adtam fel levelet, ami 9 nap! után érkezett meg

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Okés, köszi a választ!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
változni fog ha becsomagolták

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Ha CRC-ék feladták a csomagot akkor a státusz "Processing"-rõl fog változni, vagy ez lesz addig, amíg nem kézbesítették?

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás

Szia(sztok)!
Amit én szeretnék még egyenlõre 20 days or more állapotban van, de leveleztem a bike-composokkal és azt mondták, hogy január végére várható a beérkezése a cuccnak, szóval szerintem jövõhét vége környékén kellene indítani a rendelést, akkorra remélem csak átvált 20days-rõl kevesebbre, mert nem szeretném azt, hogy miattam szívjunk meg, hogy minden van ezen kívül, aztán meg arra várunk heteket, hogy az az egy nyomorult cuccot beszerezzék. Remélem mindenkinek elfogadható ez az idõpont, gondolom a most jövõ szar idõben és minusz X fokokban úgyis mindegy az a pár nap csúszás.
Mindenkinek jó így?

Nekem is teljesen jó. Amit én kinéztem, azt is 7 napos várakozásra írják. De az idõ most pont ideális ilyen, kicsit hosszabb idejû rendelésre.
Marci