Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Crc milyen pénznemben terhel paypal fizetés esetén?

Gondolom amilyenben vásárolsz :)

-Legalábbis hasonló rendszerben ez a tapasztalat.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Crc milyen pénznemben terhel paypal fizetés esetén?

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts

Nincs valakinek a Weight Weenies fórumon több, mint 30 hozzászólása? Csak így lehet az apróhirdetések közé postolni...

privát üzenetet tudsz küldeni az eladónak, vagy azt már próbáltad és nem reagált?

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts
Sziasztok!
Amit szeretnék bike-compról ( BIKE-COMPONENTS.DE - Fahrradteile & Fahrradzubehr fr Mountainbike (MTB), Rennrad, Trekking-Fahrrder und Roadbike ) in stock lett, szóval mehet a rendelés. Ha az mindenkinek megfelel, hogy vasárnapig küldjétek el nekem priviben, hogy mit szeretnétek, vasárnap este küldök mindenkinek infót, hogy hova kell hétfõn befizetni a pénzt és akkor hétfõ este leadom a rendelést.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Nincs valakinek a Weight Weenies fórumon több, mint 30 hozzászólása? Csak így lehet az apróhirdetések közé postolni...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ha délután-este utalsz +1nap, de szerintem max. 4 nap az átfutás.

köszi.
akkor holnap megint rákérezek a címzettnél.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts

németországi sparkasseba 1 hét alatt oda kellett érkezni az euronak a cibes forint számlámról netes utalással?

Ha délután-este utalsz +1nap, de szerintem max. 4 nap az átfutás.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
németországi sparkasseba 1 hét alatt oda kellett érkezni az euronak a cibes forint számlámról netes utalással?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Pont találtam egy ilyen pontot a CRC FAQ-jában, miszerint: "You stock items by this manufacturer; but I want something you don't list; can you order it for me?" Hát én pedig írtam Nekik, hátha tudnak rendelni nekem egy ilyen agyat.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

kb. annyian vannak, mint mi, de 10x annyian bringáznak... nem csoda, hogy több neves cég is telepít oda európai elosztóközpontot/disztribúciós állomást...

csak van ennek is vmi oka :) bar iparilag regen is fenyevekre voltunk toluk - de most szepen vissza is all ez az allapot.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

csehek nagyon durvan nyomjak - amikor voltunk brnoban, szomoruan allapitottam meg, hogy a bringas kulturank nagyon messze van az ovektol. szinte minden meno tengerenturi brandet be lehet naluk szerezni, pedig ugyanonnan indultak, es meg csak tobben sincsenek.

kb. annyian vannak, mint mi, de 10x annyian bringáznak... nem csoda, hogy több neves cég is telepít oda európai elosztóközpontot/disztribúciós állomást...

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,672 posts
Elvileg "balagedebr" lesz a fõszervezõ és január végén akarta elindítani a szervezést. Pontosabb infó még nincs az ügyben.
Marci

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Végül miben állapodtatok meg, mikor lesz rendelés a bike-components-rõl és kinek, milyen formában kell jelezni a rendelési szándékot?

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

itt vannak a csehek:
European PowerTap Service Centre
truconneXion, a.s.
Boleslavska 199, 293 06 Kosmonosy, Czech Republic
phone: +420 326 711 711, cell: +420 777 746 614
CycleOps EU - servise centre - European PowerTap Service Centre
állítólag elég készségesek és rugalmasak voltak!

csehek nagyon durvan nyomjak - amikor voltunk brnoban, szomoruan allapitottam meg, hogy a bringas kulturank nagyon messze van az ovektol. szinte minden meno tengerenturi brandet be lehet naluk szerezni, pedig ugyanonnan indultak, es meg csak tobben sincsenek.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Nem. Megadnad priviben?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Köszi! Ezt én is megtaláltam, de olyat nem láttam, hogy lehet tõlük rendelni is... Írok nekik.

Blazsót keresd meg, lehet tud segíteni.
tudod a mail címét?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Köszi! Ezt én is megtaláltam, de olyat nem láttam, hogy lehet tõlük rendelni is... Írok nekik.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Europabol honnan lehet Cycleops Powertap agyakat rendelni a CRC-n kivul? Teljesen jo lenne az is, ha lenne nekik a Comp(vezetekes valtozat), de nincs... A tengerentulrol nagyon jo veteleket lehetne bonyolitani, csak a 30000,-Ft-os szallitas meg meg az afa meg a vam az nem olyan megnyero... :)

itt vannak a csehek:
European PowerTap Service Centre
truconneXion, a.s.
Boleslavska 199, 293 06 Kosmonosy, Czech Republic
phone: +420 326 711 711, cell: +420 777 746 614
CycleOps EU - servise centre - European PowerTap Service Centre
állítólag elég készségesek és rugalmasak voltak!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Europabol honnan lehet Cycleops Powertap agyakat rendelni a CRC-n kivul? Teljesen jo lenne az is, ha lenne nekik a Comp(vezetekes valtozat), de nincs... A tengerentulrol nagyon jo veteleket lehetne bonyolitani, csak a 30000,-Ft-os szallitas meg meg az afa meg a vam az nem olyan megnyero... :)

Banshee norbs

Banshee norbs

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
7 nap max amikor esett a hó 8...mert hát a Briteknél annyira nem szokott
Wha daurs meddle we me?