őőő, ti rábíztok dolgokat a postára? 2016-ban? Mo-n? karácsonykor?
Nem mi, sajnos a DHL! A franc se kezdene a postával!...
Nem mi, sajnos a DHL! A franc se kezdene a postával!...
és őszintén... nektek volt már csomag, amit a posta elszórt idehaza, elkummantott, felszívódott, nevetségesen sokáig kézbesítették?
nekem nem.
és, mivel a postás ismer, ha az utcán lát meg, ott adja oda a küldeményeket, nem szarakszik. az ügyfélszolgálat is segítőkész, a dolgozóik is korrektek.
itt. errefelé. aranyosak.
néhány pesti postán mondjuk vannak akkora tajbunkók, hogy megértem, ha valakinek fenntartásai vannak a czéggel szemben.
a dhl bízza a postára, sajnos :/
múlt héten 8 db dt aerolite küllőt kaptam, nem ajánlott levélként, 150ft-ért postázva mezei postai borítékban.
sérülésmentesen megérkezett 2 nap alatt, pedig semmilyen védelem nem volt rajta. összegumizott 0.9mm-re húzott kardküllők egy sima postai borítékban.
go figure
amúgy nem az én ötletem volt. én csak annyit kértem a sráctól, hogy oldja meg költségtudatosan
Vejne módosította - 2016. december 23. - 17:39
Srácok, jobb árú karbon nyeregcsőből Ritchey vagy PRC, ha felvet a pénz, akkor csakis Syntace!
Egyébként nagyon gáz a rendelés kintről, a postánál óriási a káosz. Állítólag nem számítottak ekkora forgalomra, s részben ezért is sokan felmondtak a tűrhetetlen állapotok miatt. (Ha van ismerősötök, aki ott dolgozik, leírhatná, tényleg így van-e és mi a helyzet valójában!)
Plusz a Magyar Posta szállítja már a DHL csomagjait is idehaza. Hja kérem, kollégákkal 4 német rendelésünkból 2 hét alatt ért ki legkorábban csomag a korábbi 4, maximum 5 nap helyett! Volt DHL Prémiumos csomagunk, aminek 18 nap volt a kiszállítása, abból No. - Mo. út 2 nap, további 16 nap a postán kallódott!
Magyarország, 2016
hát, mióta van, hogy az on-one-on olyan drága a posta, hogy olcsóbb lenne érterepülni a kiszemelteknek?
10 eurót, ergó, nem éri meg.
holnap osztják majd őket, ha találsz vmi balekot, aki egész nap a fészbúk-oldalukat nézi, akkor jó eséllyel elcsípsz egyet.
kösz kihagyom!
j4ni módosította - 2016. november 07. - 20:06
10 eurót, ergó, nem éri meg.
holnap osztják majd őket, ha találsz vmi balekot, aki egész nap a fészbúk-oldalukat nézi, akkor jó eséllyel elcsípsz egyet.
Mantel-ről lehet tudni,hogy szállítanak e Magyarországra?Valakinek,valami tapasztalat?
Mantel-ről lehet tudni,hogy szállítanak e Magyarországra?Valakinek,valami tapasztalat?
érdekes ez a rose amúgy.
én szoktam nézegetni a kínálatukat, de..
1. választék-kínálat semmi
2. árak átlagosak-nem jók
3. átláthatatlan a rendszer-rossz az oldal egy wiggle-höz vagy crc-hez képest (borzalmas!)
4. lassúak állítólag (sosem rendeltem tőlük, nincs tp-om)
https://intheknowcyc...ngs-march-2016/
itt mondjuk nagyon lehúzták őket, mint rossz bolt.
de, ahgy elnéztem az áraikat-termékpalettát, sosem fogom tudni se megerősíteni, se megcáfolni, így, a tapasztalatom velük annyi: ha kedden pont jókor nézel rá az oldalukra, kapsz egy kupont, amit utána bikemagon-fb-n el tudsz passzolni.
ha nem jókor nézel rá, akkor meg. ez van
Azért egy pár gp4000 s II 18,8k-ért nem volt rossz
érdekes ez a rose amúgy.
én szoktam nézegetni a kínálatukat, de..
1. választék-kínálat semmi
2. árak átlagosak-nem jók
3. átláthatatlan a rendszer-rossz az oldal egy wiggle-höz vagy crc-hez képest (borzalmas!)
4. lassúak állítólag (sosem rendeltem tőlük, nincs tp-om)
https://intheknowcyc...ngs-march-2016/
itt mondjuk nagyon lehúzták őket, mint rossz bolt.
de, ahgy elnéztem az áraikat-termékpalettát, sosem fogom tudni se megerősíteni, se megcáfolni, így, a tapasztalatom velük annyi: ha kedden pont jókor nézel rá az oldalukra, kapsz egy kupont, amit utána bikemagon-fb-n el tudsz passzolni.
ha nem jókor nézel rá, akkor meg. ez van
köszi
semmi. Elvileg a másikat odaadtam Atinak, remélem, Ő is fölhasználja&Te is.