Bikecomponents.de -n ha belépsz és magyar a címed akkor 27%-al számol.
és valóban... látszik, rég volt már, hogy a syntace-t vettem :\
Bikecomponents.de -n ha belépsz és magyar a címed akkor 27%-al számol.
és valóban... látszik, rég volt már, hogy a syntace-t vettem :\
Sziasztok!
Lehet meg a nemet nagyoktol 19% AFA-val vasarolni, vagy rogton 27%, ha Magyarorszagra szallittatsz? Volt szo valami kvotarol, de a google nem a baratom... Raneznetek a legutobbi rendelesetek AFA tartamara? Nyilvan maganszemelykent vasarolva.
úgy tudom, bike-components.de, bike-discount.de és rosebikes még mindig 19%-on működik, akárcsak probikekit.
mondjuk nem rendeltem, de, ha bevásárlókosárral játszok, nem ugrik rá 27..
Rabbit módosította - 2016. március 23. - 09:51
Valaki látott esetleg akciós Crossmax Enduro kerékszettet?650B.
A nagyok átnézve.
lecsúsztam egy aukcióról, és továbbra sem vagyok hajlandó appal vadászni, ezt a csövet kb. 30 euróig nagyon jó vételnek tartom:
http://www.ebay.com/...YIAAOSwezVWw0XB
ha kilistázzátok a srác eladott cuccait, látjátok, hogy háromszor listázta már ugyanezt a csövet ki, eddig ilyen 11-14ezer ft-okért ment el.
reménykedjek, hogy ismételten újralistázza? Mert 11-et még akár nekem is megér (cannondale méret..)
vagy ezt így megteheti önkényesen? miért nem szab meg minimálárat, ha ennyire nem akarja eladni?
Vejne módosította - 2016. március 09. - 17:50
Végül is, pár hónap alatt csak összehoztam. Kár, hogy Tuttiék kifogytak az olcsó DIamantéból meg 25-ös rubinobol, de így legalább kipróbálhatok mást is. Lithion2-őn gondolkoztam, de arra jutottam, hogy jobban járok ezekkel.
conti ultra sport II? az egy ritka nagy hulladék, nedvesen alig tapad + nagyon rossz a defekttűrése, pedig nem vagyok nehézsúlyú. rühelltem, mikor volt.
Vicc: tényleg az F139-cel indítottam, aztán bekerült 2 db Conti Ultra Sport II 25mm-es, és egy CN-HG93 lánc meg egy doboz teflonzsír SP41 shimano
szerk: az F139 inkább a hossza miatt kéne, a PX is fekete, mióta felületkezeltem professzionálisan alkoholos filccel... De még mindig csak 130
Vejne módosította - 2015. november 23. - 17:49
bike-components.de?
egy darab 9.9 eurós tételem lenne, és megöl a posta
Még mindig az F139? Jaj.
bike-components.de?
egy darab 9.9 eurós tételem lenne, és megöl a posta
Sajnos az öbölben elég borsos szállítási díjakat írnak mindenre.
Nem a cég korrektségét vitatom, évek óta rendelek tőlük, az első viszárum próbáltam tegnap intézni. A Magyar Posta utasított vissza, mondván, h nem tudja felvenni ezt az "invers plus" csomagot, ellenben közel nyolcezerért vállalja a szállítást. Szóval az itteni oldallal van a gond!
Magyar postával nekem is "változatos" a tapasztalatom, saját címre gyakorlatilag nem tudok rendelni mert rendszeresen eltűnik, néha a postafiókba is, néha beprobálják dobni ahelyett hogy a pf-ba menne, de persze csak úgy a kerti reklámtölcsérbe, hogy majd valaki megkapja, ha elázik se gond. Talán másik postán kéne probálkozni, 2 adatpont van hogy lehetséges a dolog.
Aláírom hogy korrekt cég. Másnak rendeltem cipőt, rossz méret miatt vissza kellett küldeni, letöltöttem a cimkét, ő zökkenőmentesen elintézte a postával.
Nem a cég korrektségét vitatom, évek óta rendelek tőlük, az első viszárum próbáltam tegnap intézni. A Magyar Posta utasított vissza, mondván, h nem tudja felvenni ezt az "invers plus" csomagot, ellenben közel nyolcezerért vállalja a szállítást. Szóval az itteni oldallal van a gond!
Ridley Noah Fast
Valaki viszáruzott már a Bike-Discount-nak?? Vissza kellene küldenem egy hibás terméket, a Diszkont oldaláról le lehet tölteni egy csomag címkét ami már korrektül ki van töltve, és elméletileg ezt ingyen lehetne visszaküldeni, de ma a postán elhajtottak mint a legyet.
Aláírom hogy korrekt cég. Másnak rendeltem cipőt, rossz méret miatt vissza kellett küldeni, letöltöttem a cimkét, ő zökkenőmentesen elintézte a postával.
Szia !
Nekem volt már ilyen akcióm vettem egy kabátot de nem lett jó visszaküldtem úgy ahogy te is akartad,az oldalukról letöltött címzéssel.
A posta ingyen elviszi csak meg kell mutatni a hölgynek hogy te nem németbe küldöd közvetlenül hanem egy Bp. csomaggyűjtőbe megy a csomag onnan veszi át német posta !
Simán gond nélkül elviszik amint megékezett azonnal utalják is vissza a pénzt. Rendkívül korrekt cég !
Remélem segítettem !
THX!!
Ridley Noah Fast
Sziasztok!!
Valaki viszáruzott már a Bike-Discount-nak?? Vissza kellene küldenem egy hibás terméket, a Diszkont oldaláról le lehet tölteni egy csomag címkét ami már korrektül ki van töltve, és elméletileg ezt ingyen lehetne visszaküldeni, de ma a postán elhajtottak mint a legyet. Akinek van ebben a témában tapasztalata írjon már rám!
THX!!
Joe
Szia !
Nekem volt már ilyen akcióm vettem egy kabátot de nem lett jó visszaküldtem úgy ahogy te is akartad,az oldalukról letöltött címzéssel.
A posta ingyen elviszi csak meg kell mutatni a hölgynek hogy te nem németbe küldöd közvetlenül hanem egy Bp. csomaggyűjtőbe megy a csomag onnan veszi át német posta !
Simán gond nélkül elviszik amint megékezett azonnal utalják is vissza a pénzt. Rendkívül korrekt cég !
Remélem segítettem !
Sziasztok!!
Valaki viszáruzott már a Bike-Discount-nak?? Vissza kellene küldenem egy hibás terméket, a Diszkont oldaláról le lehet tölteni egy csomag címkét ami már korrektül ki van töltve, és elméletileg ezt ingyen lehetne visszaküldeni, de ma a postán elhajtottak mint a legyet. Akinek van ebben a témában tapasztalata írjon már rám!
THX!!
Joe
Ridley Noah Fast