Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mondjuk a mavic és tune cuccok miatt várható volt :) csak nem értem minek ennyire titkolódzni. pl az sem derül ki a lapról hogy mennyiért is jön házhoz, meg fizetési mód meg ilyesmi ... de majd belerázódnak.

berglander

berglander

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Most néztem utánna, a Probike jegyzi a "thebikeshop" domain nevet. Kiváncsi vagyok, hogy a boltival azonos árak lesznek, vagy ismét egy Ridebike/Ebike kópia, aki csak a neten akar jó árakat adni.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mondjuk tényleg mókás hogy még egy emil elérhetõség sincs, ha netalán kérdeznél valamit. szerintem ebben a formában egyenlõre még felejtõs.

berglander

berglander

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Most néztem meg, kerestem valami arra utaló adatot, hogy ki tartja fenn, ki vállalja a garanciát, van-e szerviz háttér, egyáltalán legális-e, vagy egy zugbolt. Nem sikerült semmi erre utaló adatot találnom. Azért az bizalomkeltõbb lenne, hogyha az itthoni webboltok is megadnának egy ténylegesen elérhetõ üzlet címet, vevõszolgálati telefonszámot. Mint ahogy ez az összes német és egyébb www-s üzlet esetén is így van.

A másik tapasztalat, mivel rendszeresen rendelek a bikediscount.com-tól, hogy felhívtak a bankból, és kérdezték, hogy tényleg én rendeltem, rendben van-e az összeg, stb... Szóval ellenõrizték, hogy nincs-e visszaélés. Ezekután megkérdeztem, hogy elõfordul-e? A bankos fickó azt mondta, hogy ne is akarjam tudni, mert lehet, hogy ezután nem vásárolnék többet kártyával. Szóval megint csak azt mondom, hogy óvatosan, bár az árak tényleg jók.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Van mar valakinek tapasztalata a bringaban hirdetett www.thebikeshop.hu bolttal kapcsolatban?

Merida CX500

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
http://forum.bikemag...&postcount=7020
www.hibike.de

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts

']http://www.bikerstore.cc
biztos linkelték már de most elég jó akciók vannak.....

valaki rendelt már is innen?
tapasztalat? postaköltség? stb?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ja, meg ott van grazban is a bolt és ott ha jól tudom benn van a városban, míg bécsben kinn van valahol a város mellett.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
a bikestore.cc azért jó, mert Bécsben van, felülsz a vonatra, aztán megvan egy napi program keretében. És nem volt postköltség, csak úti. ki kell számolni melyik az olcsóbb...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Attól függ mivel küldik, kb. 15-20€
Általában az oldalon ott vannak a szállítási díjak.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Gondolom meg lehet beszélni, hogy postán küldjék a "anyagot". Mennyi némethonból a posta? Tudja vki?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
ITT is írnak egy jópár online boltról. Persze nem mind szállít Mo-ra, gondolom.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Warghl

Warghl

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
én kint elek bécsben, ismerem öket és tényleg nagyon jó bolt
külföldre szálitanak!! csak az meg +20euro körül van...
leg egyserübb ha együt rendeltek!

ami még nagyon jó!!! ---> www.bike-components.de

vendég_Freerider Bálesz_*

• vendég

aha..
szóval tegnap megmutatták, megnézted a honlapot ott töltöttél ~2percet és aztán ajálgatod, hogy milyen jó..
hm.. az ajánlásod mögött mély tapasztalati érték lehet.

Nem.nincs mély tapasztalatom.Én megnéztem az árakat,és a többi online bolthoz képest nagyos ólcsó...(mondjuk mire kisszállítják ugyanannyi,vagy több is mint a hazai boltok...):chin: (szóval lehet hogy nem éri meg)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Tény, hogy sok dolog örömlány olcsó. Nade ki is szállítják?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Tegnap mutatták meg nekem is a bikestore.cc-t...nekem ez az online bolt jött be eddig a legjobban!(szóval személy szerint én csak ajánlani tudom)

aha..
szóval tegnap megmutatták, megnézted a honlapot ott töltöttél ~2percet és aztán ajálgatod, hogy milyen jó..
hm.. az ajánlásod mögött mély tapasztalati érték lehet.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Jól láttam, hogy a hátsó DT ONYX agy 40 Euro??????????
Ez 9960FT. Az Ebike-on kerül 20000HUF-ba. Basszus. :scared: :scared: :scared:
White Horse

• vendég
Tegnap mutatták meg nekem is a bikestore.cc-t...nekem ez az online bolt jött be eddig a legjobban!(szóval személy szerint én csak ajánlani tudom)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
www.bikestore.cc

az az r nem kell oda.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Ha kell egy XT hajtómû,akkor nekem szólj, mert van egy óccsón:)

Mennyié?

Picasa _Alex_