Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
euroval fizetted? láttam, hgoy a DHL hozza ki a cuccot. esetleg nekik lehet forinttal fizetni?

raycon:
pontosan. arra már nem megy semmi más költség, csak a postai díj.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Az egy dolog hogy nincs rajta a listán magyarország. Ha leemilezed velük akkor elküldik! Sõt még kérik is hogy ajánld õket a cimbiknek is! Az eladó van a vevõért snem fordítva!
Én sokat vártam a cumóra mert akkor léptünk únióba és ültek rajta a postán 30 napot (így jártam jól)! Ma már ez nincs, a posta az max 5 nap németországból. Egyszerûen utánvét fizettem. Áfa nincs a cuccon sem vám ha EU-ból jön. A Fusion vázam is azon az áron jött tavaly, ahogy a kereskedõvel ledumáltam. Azt átutalással fizettem. A postaköltség németországból fura mód olcsóbb, mint a szomszédos ausztriából!

És áfát hogyan nem tesz rá? Mármint a kinti ár alatt adja? Számla nélkül? Vagy arra gondoltál, hogy a kinti árra nem rakódik rá a magyar áfa?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

nézegettem. aha. elég király!!!
de a felsorolásban nem láttam magyarországot, hogy ide is küldenének. lengyeleknek 25 euróért küldik. ide mennyi volt? hogy fizettél? mennyi idõ múlva kaptad meg?

Az egy dolog hogy nincs rajta a listán magyarország. Ha leemilezed velük akkor elküldik! Sõt még kérik is hogy ajánld õket a cimbiknek is! Az eladó van a vevõért snem fordítva!
Én sokat vártam a cumóra mert akkor léptünk únióba és ültek rajta a postán 30 napot (így jártam jól)! Ma már ez nincs, a posta az max 5 nap németországból. Egyszerûen utánvét fizettem. Áfa nincs a cuccon sem vám ha EU-ból jön. A Fusion vázam is azon az áron jött tavaly, ahogy a kereskedõvel ledumáltam. Azt átutalással fizettem. A postaköltség németországból fura mód olcsóbb, mint a szomszédos ausztriából!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Az eu bonyolult dolog. Cégeknek: a törvények szerint, ha bizonyítható, hogy kiviszed az adott országból, akkor elvileg a kinti áfa nem tevõdik rá, viszont itthon rá kell tenni az itthoni áfát. Ha nem tudod bizonyítani, vagy ott ezzel nem akarnak foglalkozni, akkor õk rajta hagyják a saját áfájukat, és ha az számodra visszaigényelhetõ az áfa törvény szerint, akkor azt külön kérned kell, de máshogy, mint az itthonit..

Magán személyként szerintem semmi ilyen nincs. Kifizeted a kinti áfás árat és kész.

Az eu-n belüli értékesítésre nincs vám.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Illetve ha az euból rendelünk, akkor már nincs ez, csak, ha máshonnan?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Sziasztok.

Az lenne a kérdés, hogy a cucc árán és a postaköltségen kívûl jön-e még valami adó a cuccokra, ha külföldrõl rendeljük. Gondolok itt vámra, meg még az egészre egy kis 25%os áfa a rend kedvéért. Egy bizonyos érték felett jön csak?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nézegettem. aha. elég király!!!
de a felsorolásban nem láttam magyarországot, hogy ide is küldenének. lengyeleknek 25 euróért küldik. ide mennyi volt? hogy fizettél? mennyi idõ múlva kaptad meg?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
www.cycles4u.de! Õk is elküldik magyarországra a cumót, és az áraik is jók nagyon! Tõlük vettem a Crossmaxomat verhetetlen áron!!!! Azóta más is rendelt már tõlük, és nem csalódott!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha van valami fejlemény az ügyben akkor írjál már lécci, mert én is (sûrgõsen)rendelnék onnan csomómindent.THX!

felejtsd el!
nem válaszoltak azóta sem. van egy másik volt. az itt van bécs mellett.
bikestore.cc
nézd meg azt!

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás

tegnap irtam a német bike-discount.de-nek. végre válaszoltak. (ezt azért írom, mert egyszer már írtam nekik, vagy 4 levelet, de egyikre sem jött válasz.)
na szóval, kérdeztem, hogy küldenek-e csomagot magyarországra, meg mennyiért, de sajnos nem akaródzanak, ezt válaszolták.
megint írtam nekik, hogy miért is nem, eu tagok is vagyunk, meg aztán görögökhöz el tudják küldeni, akkor ide miért nem. most várom a választ. ha valami fassággal megpróbálnak lerázni, akkor -minden német tudásomat latba vetem - s jól leosztom õket, hogy m.o. azért nem annyira kelet, mint gondolják...

Ha van valami fejlemény az ügyben akkor írjál már lécci, mert én is (sûrgõsen)rendelnék onnan csomómindent.THX!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Meg õ aszem angliában próbálkozott, ahol alapból nem vennék semmit, nem csak az árak miatt.
Az RM- vázakat meg... Max gyárból, de az tényleg verést érdemel, ha nem mondja, hogy törött, fõleg ha kérdezed is...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hajjaj de azért az a srátz asszem nem szúrta ki h 1 váz áráért akarnak neki Ladni 1 komplett brinyót

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Nem ismerek senkit akit átb@sztak volna vagy csak próbáltak volna Ebay-on.

Már nem emlékszem a fórumos nick-jére a srácnak, de õt egy komplett Intense M1 árával húzták le, ill. egy ismerõsömet egy Scalpel váz árával.
És én is vettem 2 törött vázat is.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
erre meg azt fogják mondani (nem is válaszolnak), hogy és akkor mi van?
én vagyok a nagyobb, én döntök.

bptitans.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
tegnap irtam a német bike-discount.de-nek. végre válaszoltak. (ezt azért írom, mert egyszer már írtam nekik, vagy 4 levelet, de egyikre sem jött válasz.)
na szóval, kérdeztem, hogy küldenek-e csomagot magyarországra, meg mennyiért, de sajnos nem akaródzanak, ezt válaszolták.
megint írtam nekik, hogy miért is nem, eu tagok is vagyunk, meg aztán görögökhöz el tudják küldeni, akkor ide miért nem. most várom a választ. ha valami fassággal megpróbálnak lerázni, akkor -minden német tudásomat latba vetem - s jól leosztom õket, hogy m.o. azért nem annyira kelet, mint gondolják...

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
én is rendszeresen vásárolok az ebay-rõl, és eddig semmi panasz nem érheti õket. megbízható mindenki.

amúgy avne gy hasonló magyar oldal: www.vatera.hu
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Nem tudom mennyire valós a történet, de itt senki sem bukott semmit (max az "eladó")
úgyhogy semmi tragédia nem történt.
Nem ismerek senkit akit átb@sztak volna vagy csak próbáltak volna Ebay-on.

Én eddig 3x vásároltam a rendszeren keresztül, $600, $1000, és 250€ ért.
Elõre fizettem, mert akkor még nem volt PayPal itthon.
Mindíg mindent megkaptam, olyan állapotban ahogy hírdetve volt.
Sõt mikor a fényképezõgépet vettem, akkor a srác még külön mászkált is nekem akksikért, mert jóval olcsóbb ott, mint itthon...

Ha odafigyel az ember akkor minimális az esély arra, hogy átverjék.
Fõleg, most, hogy már van itthon is PP...

bptitans.hu

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
e-bay sztori:

http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1
Van állásom...:bananadan

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
sztok a Bike-Mailorder.de -t ismeritek?

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

ott a pont. néztem a bike-discount.de-t, hátha ott is van 39-es, de a legtöbb 42-rõl indul. esetleg akkor meg is tudtam volna hozatni Neked onnan.

egyébként barátnõnek lenne ugye? (már ha nem vagyok indiszkrét)

Én álltam meg a növésben ennél a méretnél így 27 évesen!Itthon csak Shimano lenne,de...Szóval jobb lenne 1 Sidi!(amúgy a barátnõmnek is 9-es kellene de õ nincs megõrülve a bringákért!Amúgy köszi,hogy rendeltél volna!