Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Sajnos viszont nem viszik ki a csomagot hazhoz mivel nemzetkozi vamaru kuldemeny, ezert be kell menni az Orczy teri postara, ahol van vamkezeles.

Bocsánat, de én úgy tudom, hogy az EU-n belül semmire sincs vám, csak némely árura mennyiségi korlát! Fizetett már valaki vámot a cuccára?

Vagy öt éve küldtek Angliából 2×5 liter spéci motorolajat. A feladó egyszerûen mellékelt egy levelet, hogy az olaj nyeremény, és egy fillér vámot sem kellett fizetnem. Pedig az olaj még most sem nem egyszerû eset.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A "nachname" valoban az utanvet, es mukodik Nemetorszagrol Magyarorszagra.
Sajnos viszont nem viszik ki a csomagot hazhoz mivel nemzetkozi vamaru kuldemeny, ezert be kell menni az Orczy teri postara, ahol van vamkezeles.
Majd kuld a posta egy papirt, hogy pontosan mennyit kell fizetned. Nem tudom hogy milyen ertekben rendeltel, de kb. 1500-1700 forint plusz lesz rajta, meg talan egy kis koltseg a benti papirmunka miatt ha jol remlik.
Amugy semmi gubanc. Bemesz, 5 -os ablak, leadod a papirt amit kaptal, es onnantol iranyitanak ( 6 -os ablak :) ).
Siman megy, csak sajnos be kell menni erte, es bent is forgalomtol fuggoen ido.
Arra figyelj, hogy baromi szar a nyitvatartasuk.

Bikediszkont-rol mit szeretnel venni?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Bikediszkont-ról rendelt mostanában valaki? Mennyire megbizható? Ugye úgy van hogy 30000 felett elõre kell az ár 30%át befizetni, aztán az átvételkor a többit. Ezzel ugye nem nagyon tudnak átverni?
Egyébként a cuccok mennyi idõ alatt jöttek meg nektek?
Köszi

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Máris teszem és reménykedem:) Köszönöm a segítséget,mára abbahagytam a kérdezõsködést;)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
akkor kérdezz rá, írj nekik és hivatkozz a rendelési számodra. Ha komoly cég akkor biztos válaszolnak.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Kösszönöm a gyors választ! Remélem igazad van,nekem sajnos motoszkál egy,olyan emlék a fejemben,hogy ez az egyszherû utánvét csak németországon belül van és nekünk távoli népeknek elõre kellene fizetni vagy legalábbis elõleget letenni... Csak ne legyen igazam.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Olvasd el az oldalon az AGB-t. Ha nem kp-ban a boltban fizetsz akkor utánvét küldik. Nem tudok németül de a Nachnahme mintha az utánvétet jelentené. vagy írj nekik mailt, vagy a Kontakt-on keresztül kérdez rá!

Tüzes Paripám

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Sziasztok! Én is online rendelésre adtam a fejem. El is mentem a bikecomponents.de-re kiválasztottam a megveendõ terméket,betettem a kosárba,majd a regisztráció megtétele után folytattam a vásárlási procedúrát,szépen meg is találta a rendszer,hogy ki vagyok,hogy mit is akarok rendelni,nomeg természetesen,azt,hogy hová. Az ár is stimmelt. Bejelöltem azt,hogy majd egy késõbbi idõpontban fizetek. (két lehetõséget ajánlott fel a rendszer: vagy befáradok a boltba és kifezetem ott v majd késõbb fizetek vmilyen módon.) A kérdésem pedig most következik: szépen okézgattam a rendelési procedûra megkoronázásakor és vártam, hogy egyszer majd hírtelen kérni fogja a bankkártya számomat,de sehol nem tette,most akkor hogy fizessek? Egyáltalán mi a számlaszám amire utalni kellene? Honnan fogják tudni,hogy én vagyok a befizetõ? Idõközben jött egy rendelésvisszaigazolás a bikecomponents-rõl,de továbbra sem találom semmi nyomát annak,hogy miféle módon tudok fizetni. Kérlek,segítsetek! Elõre is köszönöm.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts

A magyar bankokat nem érdekli, mert az EU egy túlságosan gyenge, mamlasz szervezet.

az eu-t szerinted érdekli hogy a magyar bankok ahol lehet lenyúlják a számlatulajokat?

és akkor kanyarodjunk vissza a topik eredeti témájához, szóval ki az aki olcsó online bringásboltot keres?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

De a kártyával akár vissza is élhetnek! :( Volt rá példa az ismerettségemben, pedig az nem is egy bolt volt, hanem egy hotel

De ha nem szabadna felszámolni akkora díjat, akkor mit mondanak, miért számolják fel?

Magyarországon rengeteg dolog nem felel meg az uniós elõírásoknak. Az országok közti átutalások tarifájának azonosnak kellene lenni a belföldi tranzakciókéval. A magyar bankokat nem érdekli, mert az EU egy túlságosan gyenge, mamlasz szervezet.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Ezért is jó a VIsa , vagy MasterCard kártya, mert megspórolhatod az átutalási díjat!!!:)

De a kártyával akár vissza is élhetnek! :( Volt rá példa az ismerettségemben, pedig az nem is egy bolt volt, hanem egy hotel

De ha nem szabadna felszámolni akkora díjat, akkor mit mondanak, miért számolják fel?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Az összes költség: 13euró postaköltség + 2000Ft átutalási díj az OTP-nél, pedig elvileg ingyenesnek kellene lennie az EU-n belül, ha az IBAN + BIC kódokkal adjuk fel a pénzt.

ezt én is olvastam a HVG-ben (csakhogy lássátok, ilyet is olvasok:) ), hogy mióta beléptünk az unióba, igaz kell még fizetni az utalásért, de csak 100 ftosa nagyságrendben. mintha már lassan 2 éve benn lennénk ebben a szarban nem???? nagyot akarnak szakítani a bankosok, az itt a szomorú helyzet!

ui:nagyon szívesen, máskor is. ez csak természetes!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts

Múlt hét szerdán adtam fel a rendelést a bike-discount.de oldalon.
Péntek délután feladtam a pénzt.
Kedden küldtek levelet, hogy feladták a csomagot.
Ma reggel (péntek) már hozta is a DPD-s futár srác.
Az összes költség: 13euró postaköltség + 2000Ft átutalási díj az OTP-nél, pedig elvileg ingyenesnek kellene lennie az EU-n belül, ha az IBAN + BIC kódokkal adjuk fel a pénzt.
Konásandrásnak ezúton is köszönöm a segítséget.

Ezért is jó a VIsa , vagy MasterCard kártya, mert megspórolhatod az átutalási díjat!!!:)

Tüzes Paripám

szili

szili

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Múlt hét szerdán adtam fel a rendelést a bike-discount.de oldalon.
Péntek délután feladtam a pénzt.
Kedden küldtek levelet, hogy feladták a csomagot.
Ma reggel (péntek) már hozta is a DPD-s futár srác.
Konásandrásnak ezúton is köszönöm a segítséget.

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Ez eddig nem volt kiírva.:P DE tényleg én kerestem de nem láttam semmi ilyesmit..................na mindegy ezt se magyarázom már ki:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
csak úgy érdeklõdésképpen, el is olvasod ami oda van írva? :)

Kiszerelés: pár (Az ár erre vonatkozik.)

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Helló!
Az ebike-on az avid fr5 vagy a speed dial 7 fékkarok ára párban(elsõ+hátsó) vagy egy darabban értendõk?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
amugy nem értem: ha olcsón akarsz venni valamit, akkor nem várhatod el, hogy boltban kapd meg, ezért vannak az online boltok.
ha nem bízol bennük, akkor ne akarj olcsón vásárolni.

illlyyyen egyszerû.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Csak még egy kis bátorítást ha szabad! Múlt hét kedden rendeltem a Hibike-ról Extralite nyeregcsövet és kaptam tõlük 3 mailt is, 1-et azonnal, hogy rendeltem, 2 nap múlva ismét 1-et mikor visszaigazolták, hogy tényleg rendeltem és küldték hogy mennyit is vonnak a számlámról, és aznap délután még 1-et hogy feladták a csomagot. Õk profik, nem valami kis szedett-vedett társaság. Hétfõn csöngetett a postás a cumóval, a csomagban nyomtatott nyugta, nyomtatott számla és garanciapapír. Semmi komplikáció. Nyugottan rendelj tõlük.

Tüzes Paripám

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

magellanboy: ezt a pár oldalt én elolvastatnám a szüleimmel a helyedben, csakhogy õk is tisztában legyenek a dolgokkal, a rendelési feltételekkel, árakkal stb. nehogy utólag derüljön fény egy két dologra, amibõl nagy baj is lehet...
ez csak az én véleményem, egyébként azt csinálsz, amit akarsz, meg amit engednek:D

Ez megszívlelendõ tanács. Még februárig van idõm gondolkodni és utánna járni a dolgoknak. Meg is teszem mert nem akarok pofáraesni. Például kiderül, hogy van valami furfang a szerzõdésben. A nyelvtanárommal lefordíttatom magyarra(úgyis egy csomó szívességet tettem már neki). És persze a itthon is megbeszélem a felnõttekkel.

magellanboy

és akkor legyen ez a végszó a magellanboy rendel a hibike-tól témában, amíg nincs valami konkrét fejlemény. köszi ;)