Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ha némethonból hozatok XT hajtókart, az mennyibõl jönne ki. Úgy tudom, ott olcsóbb jóval, viszont nem tudok németül :(
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ebike-on akciózzák az integrált hajtómûveket, LX 29990, XT 39990, stb...csak gondoltam van, akit érdekel...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Vole: A kerekem utánvétes volt. Jött az értesítés, hogy menjek az Orczy térre, és fizessek egy valag pénzt. Befizettem, de nem tudtam elhozni, mert közbejött Garda. Mire onnan hazajöttem otthon volt a cucc. A vázam átutalásos volt, az a helyi postáról kellett elhoznom. A többi kártyás fizetéses volt.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Hát én a legolcsóbban 40-ért láttam, az meg nem 32 ezer. Abból még kijön nekem egy új nyeregcsõ.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jah, most nezem, hogy en is kicsit felreolvastam. A 15-18 jurot 15-18 rugonak olvastam :D
Igy mar erthetobb a dolog. Bar 125euro az olyan 30-32e, annyiert mar majdnem itthon is kapsz.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én a szállítási költségre értettem , a kar 109,9 euro. Bocs a félreértést keltõ hozzászólásért, legközelebb precízebb leszek.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Én a Hibike-on nézegettem a XT-kart 15-18 Juróér hoznák le. Csak vajon házhoz is hozzák vagy mehetek érte jó messzire. Én má nem tom hogy van ez az egész. De csábító a karon lévõ 20 ezres nyereség. Nem vagyok egyszerû eset, igazi boltosok réme:)

Nem tudom te melyik kart nezted, de a uj, integralt az ott is dragabb mint 15-18e.
Pontosan 26e + pk + fizetes. Es ez is csak a 175 -os, a tobbi dragabb.
http://www3.hibike.d...=205&groupID=21
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én a Hibike-on nézegettem a XT-kart 15-18 Juróér hoznák le. Csak vajon házhoz is hozzák vagy mehetek érte jó messzire. Én má nem tom hogy van ez az egész. De csábító a karon lévõ 20 ezres nyereség. Nem vagyok egyszerû eset, igazi boltosok réme:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem DPD hozta. 20 euro volt a postaköltség. Ez mondjuk elég sok, de biztos.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A nemet posta a DHL. Legalabbis a legtobb helyen. Ha jol emlekszem akkor tobb fajta "sajat" postajuk van.
DPD is jo, ha esetleg azzal kuldik, en is kaptam mar rajtuk keresztul csomagot.
UPS is jo, csak draga.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A bike-components.de csomagját a német posta hozza, akiknek itt is van kirendeltsége, és nyomon tudod követni, hogy éppen merre jár a küldemény.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
XC Rider. Utanvetes csomagrol volt szo. Te is arrol beszelsz????
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Jó én vidéki vagyok (30km pesttõl), és eddig mindenemet kihozták, legyen az kerék, váz, nyeregcsõ. A kerekemnél is úgy volt hogy be kell menni érte, aztán mire hazaértem gardáról (közben eu-sok lettünk), otthon volt a kerekem. Csak attól függ, hogy az adott cég melyik céggel küldeti a cumót. Még amit E-bay-en vettem azt is kihozták, pedig az Taywan-ról jött. Kíváncsi vagyok hogy amit az USA-ból küld ismerõs, azzal mi lesz.

Tüzes Paripám

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az mindegy hogy EU vagy nem EU, minden csomag a nemzetkozi csomagosztalyra megy az Orczy terre.
Mivel nemzetkozi csomag, ezert nem fogjak kivinni a helyi postara, hanem be kell menned erte.
De nem kell elhinni amit mondok, csak miutan tenyleg be kell menned, jusso eszedbe hogy en mondtam ;)
Kiveve ha videki vagy. Azokat mindig maskepp kezelik. De ha Pesti vagy tuti be kell menned erte es ott befizetni, vagy a befizetett csekkel megjelenni. Egyszerubb ott befizetni amugy.
Es azert mondtam hogy 5 -os ablak utan 6 -os ablak, mert nincs konkret vamkezeles, igy egybol kiadjak a csomagod. ( amugy 5 -os, 1 -es, 5 -os 6 -os ablak az utvonal ;) )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nagyon szépen köszönöm!:prosze:

Azért utánaszámolva a Crossmax Sl Disc párban kb 50 ezerrel olcsóbb, mint az ebike-n.
Régóta szeretnék ilyet!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
megnéztem neked, a laufrad az kereket, a laufradsatz kerékszettet jelent.
a croosmax xl sima v-fékes pölö 222 euro elõre és +47 hátra. valamint 222+238 ha együtt veszed.
vr: vorderrad - elsõkerék, hr: hinterrad - hátsókerék.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Help me!

Sziasztok! Valaki, aki már rendelt a bike-components.de oldalról, vagy csak egyszerûen király németbõl meg tudná nekem mondani, hogy a Mavic kerékszettek árai párban értendõek? :help: Mert akkor rohadt olcsó!!!! :D
A menün kívül mást nem nagyon fordítottak angolra.
Elõre is köszi!
Olivér

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Ha úniós országból jön akkor kihozzák és a helyi postán átveheted, ahogy a sima magyar csomaggal tennéd. Persze csak ha az utánvétes csekket befizeted akkor adják oda, gondolom. Átmegy a vámhatóságon, felnyitják, belenéznek, visszaragasztják és megy tovább. Nekem a vázam is kihozták a postára tavaly. Igaz átutalással fizettem. De pl amit most rendeltem németországból ahoz a magyar posta hozzá sem nyúlt, csak kihozták (kártyával fizettem, neten).

Tüzes Paripám

panizzi

panizzi

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
ez a két lehetõség van a BC-n:

Cash in Advance
As soon as we have checked your order u will get a mail with the necessary bankdata. When we receive the money on our account your package will leave our stock .

Cash payment
After all parts of your order are in stock, u will get an e-mail from us so that u can pick up your order in our store. It won`t be shipped and no extra fees will be charged.

ugye világos ?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Bikediszkont-ról rendelt mostanában valaki? Mennyire megbizható? Ugye úgy van hogy 30000 felett elõre kell az ár 30%át befizetni, aztán az átvételkor a többit. Ezzel ugye nem nagyon tudnak átverni?
Egyébként a cuccok mennyi idõ alatt jöttek meg nektek?
Köszi

Bikediszkontról rendeltem, és kb semmi nincs,amit érdemes megemlíteni ,ment mint a karikacsapás, megjött a pakk idõben és korrektül be volt csomagolva.
Sztem én 30 felett voltam, de nem kellett elõleget fizetnem, már nem emlékszem mondjuk biztosra. Bármi kérdés,óhaj/sóhaj,változás van, a srátz mobilon elér ahogy te is õt.

EU-n belül NEM VAN VÁM.Ezért EU :)

Tjah kell amúgy vámköteles cumóknál pár felirat,h ajándék, meg,h az értéke a vámköteles érték alatt van és hello'