lehet erre számítottak itt is ?
![]()
Ígérték délutánra a zivatart.

lehet erre számítottak itt is ?
![]()
A sebesség mindent megold.
lehet erre számítottak itt is ?Tavalyi Salz-on simán megoldotta a természet is. Beértünk a célba, rá 10 percre elkezdett szakadni, de mintha dézsából öntenék. Kiraktam a kerót, majd 5 perc után fordítottam egyet rajta, a végén áttöröltem egy ronggyal és kész is volt
Salzkammergut Trophy-n sem volt sokkal több bringamosó, talán 5 db. Az idõ inkább ott megy el, mikor 10-12 percig mossa a nyomorult a bringáját, minden nanomikron sarat le akar tisztítani.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Mindegy mennyi volt máshol de itt ez kevés volt. Fõleg csurom vizesen álldogálni sokat.Ahhoz azért hideg volt.Salzkammergut Trophy-n sem volt sokkal több bringamosó, talán 5 db. Az idõ inkább ott megy el, mikor 10-12 percig mossa a nyomorult a bringáját, minden nanomikron sarat le akar tisztítani.
Sikeresen elveszítettem egy Blackburn pumpát (egyebek közt)...
Blackburn Air Stik 2Stage
...érdemes a szervezõnél érdeklõdni? Kinek mi a tapasztalata a szökevény feleszereléssel?
Salzkammergut Trophy-n sem volt sokkal több bringamosó, talán 5 db. Az idõ inkább ott megy el, mikor 10-12 percig mossa a nyomorult a bringáját, minden nanomikron sarat le akar tisztítani.Sziasztok! Nekem egyetlenegy kifogásom volt! Napok óta azt dumálta az idõjárás elõrejelzés,hogy esõ várható ami nem gond, mert így egy kicsit izgalmasabb volt. de az, hogy erre nem lehetett felkészülni rendesen és csakk 3 -4 bringamosó volt erre a xszáz emberre azt egy kicsit furának találom.
A Speed King pedig jól látom ajánlott ár 15,300 és mégis 5000-ért adják?..
könnyebb, jobb tapadás (Black Chilli).
A Speed King pedig jól látom ajánlott ár 15,300 és mégis 5000-ért adják?..
Baloldalon a nevezésnél kaphattad meg a startcsomagot a pólóval, a célban pedig a célcsomagot a sörös sátor mellett.
valakinek valami tuti sárgumi kombináció tipp?!
A célban kapott csomagban volt. Én is onnan tudtam, hogy tavaly is volt és az idén is vártam, ezért megkérdeztem.
Érdekes kinyilatkoztatások pár embertõl... Hogy minden szar volt, semmi sem tetszett stb...
Nos... Láttam azokat a hallás sérült embereket nyomulni, és a végén felszabadultan örülni...Úgy mutogattak egymásnak, hogy majd elszállt a kezük. Nem igen reklamáltak semmiért és nem azért mert úgysem értik meg Õket. Örültek, hogy itt lehettek és részt vehettek valamin, amin eddig szervezetten soha.
Elgondolkodtató...