Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
942 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

lehet erre számítottak itt is ? :) :)

Ígérték délutánra a zivatart. :)

A sebesség mindent megold.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
https://picasaweb.go...udaMaraton2011#

pár kép, nem mindegyik sikerült jól -mint az idõjárás-lesz még csak elfogyott a tárhelyem
úgy hogy késõbb érdemes vissza jönni még a picassámra

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Tavalyi Salz-on simán megoldotta a természet is. Beértünk a célba, rá 10 percre elkezdett szakadni, de mintha dézsából öntenék. Kiraktam a kerót, majd 5 perc után fordítottam egyet rajta, a végén áttöröltem egy ronggyal és kész is volt :)

lehet erre számítottak itt is ? :) :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Salzkammergut Trophy-n sem volt sokkal több bringamosó, talán 5 db. Az idõ inkább ott megy el, mikor 10-12 percig mossa a nyomorult a bringáját, minden nanomikron sarat le akar tisztítani.

Tavalyi Salz-on simán megoldotta a természet is. Beértünk a célba, rá 10 percre elkezdett szakadni, de mintha dézsából öntenék. Kiraktam a kerót, majd 5 perc után fordítottam egyet rajta, a végén áttöröltem egy ronggyal és kész is volt :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
Egyébként érdekes volt, hogy egy idõ után nem lehetett kimenni a 2. körre. Jobban mondva a cél elõtt keresve az utat , hogy hol lesz a 2. kör leágazás (sehol sem volt) szépen becsorogva a célba ott kérdezgetve hogy akkor hol is lehet kimenni senki sem tudott mit mondani csak néztek bárgyúan, hogy mi is van. Fél percen belül vagy 3-an keresgettük , hogy mi a fene van mire rájöttünk , hogy valószínûleg nincs több kör. Ugyan szintidõt sehol sem találni a kiírásban de legalább ott a célban lett volna valaki aki rögtön megtudta volna mondani hogy mi a helyzet. Kommunikáció az sajnos itt gyenge volt.Valahogy a szintidõ mindig problémája a rendezõnek :) . Mindig hivatkozik rá azt seholsem található :) :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Salzkammergut Trophy-n sem volt sokkal több bringamosó, talán 5 db. Az idõ inkább ott megy el, mikor 10-12 percig mossa a nyomorult a bringáját, minden nanomikron sarat le akar tisztítani.

Mindegy mennyi volt máshol de itt ez kevés volt. Fõleg csurom vizesen álldogálni sokat.Ahhoz azért hideg volt.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Sikeresen elveszítettem egy Blackburn pumpát (egyebek közt)...
Blackburn Air Stik 2Stage
...érdemes a szervezõnél érdeklõdni? Kinek mi a tapasztalata a szökevény feleszereléssel?

Én pedig egy piros bikepositive pumpát hagytam el a Virágos nyereg utáni tolós, agyagos részen.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.686 hozzászólás

Sziasztok! Nekem egyetlenegy kifogásom volt! Napok óta azt dumálta az idõjárás elõrejelzés,hogy esõ várható ami nem gond, mert így egy kicsit izgalmasabb volt. de az, hogy erre nem lehetett felkészülni rendesen és csakk 3 -4 bringamosó volt erre a xszáz emberre azt egy kicsit furának találom.

Marci

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Nekem WTB Wolverin Race 1,95-ös volt fenn.Fölfelé fogott rendesen,lejtõkön csúszkált (de tegnap melyik nem),viszont végig kontrollálható volt és egyszer sem ragadtam meg vele.(kis kör).Szárazon én is a Race Kinget részesítem elõnyben,de tavaly Szilvás középen is jó volt:Protectes(az még árban elfogadható.)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

A Speed King pedig jól látom ajánlott ár 15,300 és mégis 5000-ért adják?..

nezd meg a "rendes" arat is, ne a hibas daraboket. a schwalbe is inkabb itthon draga, kinn a normalisabb gumik kozott nem az.

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
"Mi volt a rajtcsomagban?"

Én helyben neveztem, a csomagba tették a pólómat (kaptam gyerekméretet kérésre :)), pár újságot .

apapp

apapp

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Sikeresen elveszítettem egy Blackburn pumpát (egyebek közt)...
Blackburn Air Stik 2Stage
...érdemes a szervezõnél érdeklõdni? Kinek mi a tapasztalata a szökevény feleszereléssel?

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Sziasztok! Nekem egyetlenegy kifogásom volt! Napok óta azt dumálta az idõjárás elõrejelzés,hogy esõ várható ami nem gond, mert így egy kicsit izgalmasabb volt. de az, hogy erre nem lehetett felkészülni rendesen és csakk 3 -4 bringamosó volt erre a xszáz emberre azt egy kicsit furának találom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

könnyebb, jobb tapadás (Black Chilli).

OFF Pont, hogy rosszabbul tapad, a Black Chilli lényege a kis gördülési ellenállás, s ezt a gumi apró egyenetlenségeinek "nano-baszokkal" (ez a marketing helye) történõ kitöltésével érik el, magyarul ráégetnek valami gumi port, s emiatt aranyáron lesz árulható. De ugye ez versenyzõknek van kifejlesztve, s õket nem nagyon érdekli a tapadás.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

A 15300-as valószínûleg a Supersonic változat... könnyebb, jobb tapadás (Black Chilli).
2009-ben mentem SK Supersonic-kal. Maratonokon szerettem, gyökeres cross country-kon nem.

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
  • LocationBudapest

Baloldalon a nevezésnél kaphattad meg a startcsomagot a pólóval, a célban pedig a célcsomagot a sörös sátor mellett.

Érdekes, nekem meg egy szóval sem mondták hogy startcsomagot is kapok.. (Pedig másfél órával indulás elõtt jöttem, csak hát bemelegiteni, nem nézelõdni).
A beérkezés után meg háromszor küldtek a rendezõk más irányba, illetve az aki egyáltalán tudta hogy hol a célcsomag osztás :).

Mi volt a rajtcsomagban?

A gumik nekem mezei Maxxis Ignitor, hátul egy szót sem szólhatok mert fogta rendesen, de tény hogy a sarat nem dobta ki annyira. Elõl mondjuk nem volt ideális, valami jobbat kell kitalálnom.

A Speed King rajongást még nem nagyon értem: a testbike.hu oldalon eléggé lehúzzák akik használják, legalábbis az egyik gyengébbnek számit értékelésben. Az Ignitorommal a tavalyi 6 maraton alatt egyszer sem volt defektem, pedig pont lefele szoktam tolni igazából. Ma pedig elég sok defektet láttam, az több idõveszteség mint hogy beragad egy kicsit több sár..

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

valakinek valami tuti sárgumi kombináció tipp?!

Nekem a 2.2 Mountain King mindenhol elég volt ma. (kiskör...) (ezen is az elõbb említett háromszög minta van, kellemesen ritkán...)

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

A célban kapott csomagban volt. Én is onnan tudtam, hogy tavaly is volt és az idén is vártam, ezért megkérdeztem.

Az jó mert nekem spec. senki nem szólt ill. nem adott. Nem mint ha hiányozna de azért mégis...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Érdekes kinyilatkoztatások pár embertõl... Hogy minden szar volt, semmi sem tetszett stb...

Nos... Láttam azokat a hallás sérült embereket nyomulni, és a végén felszabadultan örülni...Úgy mutogattak egymásnak, hogy majd elszállt a kezük. Nem igen reklamáltak semmiért és nem azért mert úgysem értik meg Õket. Örültek, hogy itt lehettek és részt vehettek valamin, amin eddig szervezetten soha.
Elgondolkodtató...

Na igen õk tudtak örülni, jó volt látni õket :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
törölhetõ
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!