Szerintem nem volt semmi gond! Minden a helyén volt! Odamentünk, letekertük és eljöttünk! Alig lettünk sárosak! Még vigyorogtam is a versenyen! Az eredményemet is megmondták, mert voltam olyan merész, hogy ... megkérdeztem
, és nem a készre vártam 
Szerintem korrekt volt! Startcsomagban megfelõ mennyiségû újság, ami ma kilépõnek és "ágyelõnek" pont alkalmas volt.
Méretes S-s póló, finom Snickers csoki, Rexona hónalj deó, gyorsan lezajló rajtszám átvétel, gördülékeny számla írás! Csak így tovább, nekem tetszett! Jövõre is megyek!
Na ecsém ... akkor most sör vagy tea? A TDF-n nyomod a rizsát, hogy a penzum után a legjobb a sör, itt meg hirdeted, hogy csak teázol ... ejnye-bejnye ... 
Igen, kaptál pólót?! Startcsomag?!!
Remek........Én speciel bemondtam a nevem, a rajtszámom (már vagy három hónappal ezelõtt nevezetem), majd megkaptam a rajtszámomat két rögzítõ gyors-zárral, majd úgy könyörögtem a lányoknak, hogy adjanak még 1 db-ot, hogy ne kelljen már lifegõ rajtszámmal elindulni és a chip-et sem hagynám el és fizetném ki az õ hülyeségükbõl ha lehet. Rajtcsomagot vártam, hátha, vagy majd a befutó végén de semmi, ezért írtam is már a sportaktívnak hogy lesznek olyan kedvesek és pótolják.........Én ezt tartom felháborítónak. Egyébként a mosókkal kapcsolatban csak annyit, hogy lehetne azt csinálni, hogy pár izomtornyot beállítani , hogy majd õk idõre 3perc/bringa alapon lemossák egyesével ha szépen odatolod és nem úgy hogy mindenki magának, vagy valami hasonló elképzelés jól jönne, mert ez így hogy két bringányit haladt a mosó 1 ó 25 perc várakozás után az azért több mint röhejes (és tényleg nem a szervezõk hibája).
amúgy egyetértek Veled, a szervezés szerintem jó volt, nem volt itt gond, az idõjárásról nem tehet senki sem azt gondolom, egy biztos, 2.2 race king-el sárban többé soha!!! :DD
valakinek valami tuti sárgumi kombináció tipp?!