Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
942 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Volt célcsomag? Én else tudtam azt képzelni, hogy az is volt, megkaptam a rajtcsomagot, hiszen láttam hogy nagybetûkkel ki volt írva a sátor baloldalán, mert nem vagyok vak és nem félórával a start elõtt érek oda! Azt viszont nem gondoltam hogy célcsomag is volt, abban mi volt egyébként, illetve a rexona meg a többi cucc az melyikben volt, mert az én rajtcsomagomban egy polo meg egy pár újság volt!

A célban kapott csomagban volt. Én is onnan tudtam, hogy tavaly is volt és az idén is vártam, ezért megkérdeztem.

A sebesség mindent megold.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Volt célcsomag? Én else tudtam azt képzelni, hogy az is volt, megkaptam a rajtcsomagot, hiszen láttam hogy nagybetûkkel ki volt írva a sátor baloldalán, mert nem vagyok vak és nem félórával a start elõtt érek oda! Azt viszont nem gondoltam hogy célcsomag is volt, abban mi volt egyébként, illetve a rexona meg a többi cucc az melyikben volt, mert az én rajtcsomagomban egy polo meg egy pár újság volt!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Célcsomagról én se hallottam . Mi volt benne ?

Ásványvíz, snikers, gyõri jó reggelt.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Legnépszerûbb sárgumik: Schwalbe Blach Shark Mud, Maxxis Wet Scream, Continental CrossCountry, Michelin Mud3:)

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Célcsomagról én se hallottam . Mi volt benne ?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Igen, kaptál pólót?! Startcsomag?!!

Remek........Én speciel bemondtam a nevem, a rajtszámom (már vagy három hónappal ezelõtt nevezetem), majd megkaptam a rajtszámomat két rögzítõ gyors-zárral, majd úgy könyörögtem a lányoknak, hogy adjanak még 1 db-ot, hogy ne kelljen már lifegõ rajtszámmal elindulni és a chip-et sem hagynám el és fizetném ki az õ hülyeségükbõl ha lehet. Rajtcsomagot vártam, hátha, vagy majd a befutó végén de semmi, ezért írtam is már a sportaktívnak hogy lesznek olyan kedvesek és pótolják.........Én ezt tartom felháborítónak. Egyébként a mosókkal kapcsolatban csak annyit, hogy lehetne azt csinálni, hogy pár izomtornyot beállítani , hogy majd õk idõre 3perc/bringa alapon lemossák egyesével ha szépen odatolod és nem úgy hogy mindenki magának, vagy valami hasonló elképzelés jól jönne, mert ez így hogy két bringányit haladt a mosó 1 ó 25 perc várakozás után az azért több mint röhejes (és tényleg nem a szervezõk hibája).

amúgy egyetértek Veled, a szervezés szerintem jó volt, nem volt itt gond, az idõjárásról nem tehet senki sem azt gondolom, egy biztos, 2.2 race king-el sárban többé soha!!! :DD

valakinek valami tuti sárgumi kombináció tipp?!

Képzeld 2db kötegelõ elég! a felsõ kettõ a kormányon és a rajtszám alja a fékkar mögé a bowdenházak közé .. és nem hagyod el soha! Majd ha külföldön indulsz, vagy nézed a világkupa futamokat a www.freecaster.com oldalon, akkor majd tanulsz ilyent is! :D

Képzeld kapta ...!

Ja és Én is Race king gummával mentem és semmi gond nem volt vele ... 6. helyen értem célba ... talán meg kell tanulni kerékpározni ... hiába ilyen ez a sport ... nem kellett ide sárgumi!!

Röhejek a kifogások!!! Minden megoldható!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

szoktak tetszeni a dolgok, csak a nyílvánavaló lehúzást - amikor az ellenszolgáltatások nincsennek egálban azzal amit befizettél, nem szeretem. és igazad van jövõre nem megyek, sõt ezzel trans hungaria is eldõlt, inkább lemegyek a dinamo maratonra, az már bizonyított múlt héten...

És milyen jól teszed, mindenki oda menjen ahová szeretne igazán! :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Remek........Én speciel bemondtam a nevem, a rajtszámom (már vagy három hónappal ezelõtt nevezetem), majd megkaptam a rajtszámomat két rögzítõ gyors-zárral, majd úgy könyörögtem a lányoknak, hogy adjanak még 1 db-ot, hogy ne kelljen már lifegõ rajtszámmal elindulni és a chip-et sem hagynám el és fizetném ki az õ hülyeségükbõl ha lehet. Rajtcsomagot vártam, hátha, vagy majd a befutó végén de semmi, ezért írtam is már a sportaktívnak hogy lesznek olyan kedvesek és pótolják.........Én ezt tartom felháborítónak. Egyébként a mosókkal kapcsolatban csak annyit, hogy lehetne azt csinálni, hogy pár izomtornyot beállítani , hogy majd õk idõre 3perc/bringa alapon lemossák egyesével ha szépen odatolod és nem úgy hogy mindenki magának, vagy valami hasonló elképzelés jól jönne, mert ez így hogy két bringányit haladt a mosó 1 ó 25 perc várakozás után az azért több mint röhejes (és tényleg nem a szervezõk hibája).

amúgy egyetértek Veled, a szervezés szerintem jó volt, nem volt itt gond, az idõjárásról nem tehet senki sem azt gondolom, egy biztos, 2.2 race king-el sárban többé soha!!! :DD

Nekem a seedking bejön. Könnyen kidobja a ganyét..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Baloldalon a nevezésnél kaphattad meg a startcsomagot a pólóval, a célban pedig a célcsomagot a sörös sátor mellett.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

akkor fogjam be a pofámat, és kussoljak, nem lettem benne az elsõ háromban? és várjak napokat h kiderüljön az eredmény, mert egy órát nem voltak képesek kirakni a célkapuba? képzeld el a negyedik helyezett ismerõsöm se tudja, mennyit ment... sõt, bátyám aki megnyerte a három kilométeres futást (elõzõ napi 56km-es verseny után), vele 1 óra szétázva várakozás után sikerült közölni, jah, hát oké h megynyerte, de nem lesz semmi, nem kap semmit menjen haza, de a nevezési díjat elkérték. jah és ha már úgyis itt lakom a környéken, annyit megyek itt amennyit akarok, nem azért fizettem négyezret, hogy "Amúgy ha nem dobogós vagy, akkor nem mindegy " - nem, képzeld nem....

Jani: én is láttam hogy nincs kint a hosszú, és amikor odamentem kérdezni, jah, én csak a rövidet tudom, menj ide meg oda.-...

Nos, én csak odaálltam a sátorhoz és már jöttek is ... (mondjuk lehet ismerek) ,de tudni kell kérdezni, amúgy tényleg így van, külföldön is vannak ilyen versenyek, én ott sem vagyok rest!
Odamegyek és megkérdezem! És megmondják mindig.
Korábban én is voltam .... dühös-morcos-tüskés morgonc ... és nem lett jobb ...
lentamente-lentamente ... és a világ szebb lesz ... igyál egy capucchinot és egybõl easy lesz minden ... szúúú-szááá ... :D

Kimura: Úgy látom te az az ember vagy, akinek sosem tetszene, bármit csinálnak. Nyilván mindenhol vannak hibák, de ezt konkrétan nem érzem akkora gondnak. Ahogy látod, másoknak is megmondták az eredményét, úgy vélem veled sem tettek volna kivételt, ha annyira kiváncsi vagy rá. De akár megnézhetted volna az idõt is amikor beérkezel, mivel a rajt pontos volt, nagyjából kiderül. (pontos idõ meg a rendezõktõl). Ez külföldön sincs másképp (legalábbis ahol én voltam), fõleg egy sokkal nagyobb versenyen. Amúgy nem kötelezõ indulni...

Ott a pont! :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

3. a kategóriámban :)

felnött, vagy master?

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
3. a kategóriámban :)

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Szerintem nem volt semmi gond! Minden a helyén volt! Odamentünk, letekertük és eljöttünk! Alig lettünk sárosak! Még vigyorogtam is a versenyen! Az eredményemet is megmondták, mert voltam olyan merész, hogy ... megkérdeztem :), és nem a készre vártam :)
Szerintem korrekt volt! Startcsomagban megfelõ mennyiségû újság, ami ma kilépõnek és "ágyelõnek" pont alkalmas volt.
Méretes S-s póló, finom Snickers csoki, Rexona hónalj deó, gyorsan lezajló rajtszám átvétel, gördülékeny számla írás! Csak így tovább, nekem tetszett! Jövõre is megyek!

Na ecsém ... akkor most sör vagy tea? A TDF-n nyomod a rizsát, hogy a penzum után a legjobb a sör, itt meg hirdeted, hogy csak teázol ... ejnye-bejnye ... :D

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
szoktak tetszeni a dolgok, csak a nyílvánavaló lehúzást - amikor az ellenszolgáltatások nincsennek egálban azzal amit befizettél, nem szeretem. és igazad van jövõre nem megyek, sõt ezzel trans hungaria is eldõlt, inkább lemegyek a dinamo maratonra, az már bizonyított múlt héten...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Anna, sztem sajnálhatod, mert a körülményekhez képest nagyon jó volt a pálya. A 2006-os verseny után azt mondtam soha többet nem indulok esõben , pláne nem a Buda maratonon. Akkor is esett , iszonyatos agyagos tapadós sár volt , már pár km után vonszoltuk csak a bringát ...
Ma is azt mondtam a rajtnál, hogy nem vagyok normális.
Hatalmasat csalódtam , pozitív értelemben , meglepõen tekerhetõ volt , persze csúszkált egy kicsit néhol a gumi, a lefeléken nagyon óvatosan mentem , de összességében jó volt .
A kijelölést furcsállottam kicsit , a pálya közepébe felülrõl belógó szalagok nemgyszer csapódtak az arcomba..
Mosót megpróbáltuk, sokat kellett várni, inkább hazafelé benzinkúton megoldottuk 300 ft-ból. Én ilyenen nem problémázok.
Sör helyett meg most tea kell ? nektek soha nem jó semmi :))
Nagyon jó kis verseny volt , és végre a nyeremények is hasznosak voltak !!

Hát, mondhatni gyáva voltam, de nem bántam meg. Tavalyi szezon betett sár ügyileg..de majd a szilváson:) meg a 10 óráson :D

Hanyadik lettél ???

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Kimura: Úgy látom te az az ember vagy, akinek sosem tetszene, bármit csinálnak. Nyilván mindenhol vannak hibák, de ezt konkrétan nem érzem akkora gondnak. Ahogy látod, másoknak is megmondták az eredményét, úgy vélem veled sem tettek volna kivételt, ha annyira kiváncsi vagy rá. De akár megnézhetted volna az idõt is amikor beérkezel, mivel a rajt pontos volt, nagyjából kiderül. (pontos idõ meg a rendezõktõl). Ez külföldön sincs másképp (legalábbis ahol én voltam), fõleg egy sokkal nagyobb versenyen. Amúgy nem kötelezõ indulni...

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Anna, sztem sajnálhatod, mert a körülményekhez képest nagyon jó volt a pálya. A 2006-os verseny után azt mondtam soha többet nem indulok esõben , pláne nem a Buda maratonon. Akkor is esett , iszonyatos agyagos tapadós sár volt , már pár km után vonszoltuk csak a bringát ...
Ma is azt mondtam a rajtnál, hogy nem vagyok normális.
Hatalmasat csalódtam , pozitív értelemben , meglepõen tekerhetõ volt , persze csúszkált egy kicsit néhol a gumi, a lefeléken nagyon óvatosan mentem , de összességében jó volt .
A kijelölést furcsállottam kicsit , a pálya közepébe felülrõl belógó szalagok nemgyszer csapódtak az arcomba..
Mosót megpróbáltuk, sokat kellett várni, inkább hazafelé benzinkúton megoldottuk 300 ft-ból. Én ilyenen nem problémázok.
Sör helyett meg most tea kell ? nektek soha nem jó semmi :))
Nagyon jó kis verseny volt , és végre a nyeremények is hasznosak voltak !!

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
akkor fogjam be a pofámat, és kussoljak, nem lettem benne az elsõ háromban? és várjak napokat h kiderüljön az eredmény, mert egy órát nem voltak képesek kirakni a célkapuba? képzeld el a negyedik helyezett ismerõsöm se tudja, mennyit ment... sõt, bátyám aki megnyerte a három kilométeres futást (elõzõ napi 56km-es verseny után), vele 1 óra szétázva várakozás után sikerült közölni, jah, hát oké h megynyerte, de nem lesz semmi, nem kap semmit menjen haza, de a nevezési díjat elkérték. jah és ha már úgyis itt lakom a környéken, annyit megyek itt amennyit akarok, nem azért fizettem négyezret, hogy "Amúgy ha nem dobogós vagy, akkor nem mindegy " - nem, képzeld nem....

Jani: én is láttam hogy nincs kint a hosszú, és amikor odamentem kérdezni, jah, én csak a rövidet tudom, menj ide meg oda.-...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hmmm ? Kint lesznek az eredmények a neten, ahogy mindíg is, nem tudom mire fel a felháborodás. A helyszínen ki volt rakva papíron. Amúgy ha nem dobogós vagy, akkor nem mindegy, hogy 1 nap múlva tudod csak meg ? Min változtat ?

Amikor mi eljöttünk, nem volt kint a hosszú. De megkérdeztem én is az enyémet.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Olyan volt a pálya amilyen. :) A gumiválasztásom kicsit merész volt erre, fõleg, hogy csak 10 nappal ezelõtt ültem idén montin elõször, nem is éreztem a lejtõket és nem akartam összetörni magam ezért óvatosan mentem, azért így is volt egy-két necces helyzet (pl amikor az elõttem menõ fórumtársunk is álló kerekekkel csúszott lefelé a lejtõn meg én is és én voltam a nehezebb :) ). Ahogy mondták, lehetett volna több mosó, de moshatnák nagyon sokkal gyorsabban a kedves sporttársak a bringájukat (így nem kellett volna a parkolóban a pocsolyában lemosni a bringát :) ). A pályára kéne még egy-két jelölés, mert aki nem környékbeli, az könnyen eltévedhet így a második körben. Minden más teljesen jó volt, tudnám sok mondatban dicsérni a szervezõket, de nem teszem, legyen elég nekik ennyi :) .
Innentõl szigorúan be fogom tartani, hogy Budára csak 25fok felett száraz idõben megyek. :)
Köszi az eddigi képeket. Linkeljétek nyugodtan õket. :)

Néztem is, hogy mit keres a bringád a pálya szélén, elõször azt hittem elestél.

Én 100% meggondoltam,hogy induljak- e ,szerintem jól döntöttem, hogy nem saraztam össze a bicóm :)(még az edzõt sem) 20 fok is elég lenne , de ne essen:)

De mindenkinek gratula,aki végig csinálta, le a kalappal:)