Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
942 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
2ó 20p 16mp... azért lehetett volna jobb is, pl. ha nem történik meg a következõ eset: ugye defekteltem, kértem pumpát, mondta a sporttárs, hogy eldobta, majd adjam le... jólvan, eldobta, de nem találtam... nem találtam, aztán rájöttem, hogy nálam is van pumpa... :fejrecsapósszmájli: kicseréltem, "felfújtam", de ugye mások pumpáját nem hagyjuk szanaszét az erdõben, úgyhogy megkerestem az avarban... szerintem ez minimum egy 10 perc lehetett, mármint az egész belsõcserélõs procedúra... tapasztalat: hab, patronos pumpa KELL.

WRC

WRC

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Érdekes kinyilatkoztatások pár embertõl... Hogy minden szar volt, semmi sem tetszett stb...

Nos... Láttam azokat a hallás sérült embereket nyomulni, és a végén felszabadultan örülni...Úgy mutogattak egymásnak, hogy majd elszállt a kezük. Nem igen reklamáltak semmiért és nem azért mert úgysem értik meg Õket. Örültek, hogy itt lehettek és részt vehettek valamin, amin eddig szervezetten soha.
Elgondolkodtató...

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

szervezésrõl annyit h kalap szar volt, de ezt majd kifejtem bõvebben. este hét van, de még egy idõeredményt se tudok mennyit mentem (gps alapján de), se egy helyezést. szánalom, hogy verseny címén fut, ennyi erõvel túrának is hívhatnánk, ahol elindulnak az emberek majd beérnek, azt örülnek hogy megcsinálták, majd hazamennek, és a kádban lemossák a biciklit....

az eredmény kb 2 órája kint van:

http://www.tempospor...budamaraton.pdf

teljes eredménylista....

igaz nem a szervezõk honlapján, de lehet azért mert nem az Õ chipjeikkel mérték az eredményeket hanem a temposportosokéval

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem, mert cipelte a bringát ott.

Kímélõn volt az új karbon váz, de csak rövid ideig, utána miután Jani eltévedt :) Már tekertem ... és tekerhetõ volt tényleg!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Konkétan? ... passz, hogy miért, de tényleg volt sok ember akiknek a RR tényleg beállt, ezt láttam, mert tudtam, hogy azzal mennek.
Passz, hogy miért, de a Race King jobban dobálja vagy kipréseli és vágja a sarat, mint a RR.
Én mérnöki aggyal egyre tudok gondolni, a mintázata 3szög az RK-nek és az kifelé gyûri, míg a RR 4zet, az meg maga alá-fölé halmozza.
Ezen már tényleg sokat gondolkodtam, mert kb. 1 éve nem cseréltem le a gumit és volt már azóta sáros edzés és verseny is, és sehol sem volt gondom. De Reitinger Gabi is ezzel a gummával megy mindig és neki sem akad vele gondja ...

A RaceKing titka, hogy gyér az oldalmintázat és keskenyebb is mint a gumi hurkája, így az oldalára tapasztalatom szerint kevésbé szedi a sarat. Gondolom azért elõl nem RK volt, én azt 1nap után lecseréltem. :)

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
eredmények:Tempo Sport -

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Balu!

nézem a freecasteren a világkupát, bár ezt még nem szúrtam ki, de kösz a tippet!
Másfél év kihagyás után, fél év edzõvel való készülés után, úgy, hogy hegyen most voltam montival 5. alkalommal életemben maximálisan elégedett vagyok az eredményemmel. Pont a tervezettnek megfelelõen ment, sõt igazából a lefelék voltak csak rosszak, szoknom kell még, felfelé sokat javultam magamhoz képest, eddig fordítva volt, felfelé nem ment, lefelé meg úgy ahogy.
Mindegy a rajtcsomag nem dõl össze a világ, amúgy sem tudtam volna hova tenni! :-)) Bár máfél órával a rajt elõtt ott voltam, csak hát izgul az ember...... :-))
Egyébként a 16.km utáni extra agyagos részen valaki végig tudod tekerni?! Eszméletlen, hogy milyen dagonya volt.
Igazából a race king-el nem az volt a bajom, hogy csúszott, csúszik az bármelyikkel is, úgyis azt kell megtanuljam majd mit tegyek ha csúszik, inkább a felgyülemlett masszív agyagos sár a 2mmes hézag a gumi és a váz közé amitõl nem nagyon lehetett tekerni, de összességében így utólag jó kis maraton volt.
Ezt mellékesen jegyzem meg Bálint ha tudnád, hogy egyébként a hosszú távú célom pontosan az ami Neked.....ultratávú versenyeken indulni 24 órás solo és társaik, persze majd évek múltán, remélem lesz alkalmam egy mezõnyben tekerni Veled ilyen apropóból.

Akkor üdv a klubban!
Hajrá ezerrel, a lényeg, hogy legyen kitartás! Ne aggódj mindenki így kezdi és egy idõ után eljut arra a pontra, hogy megmarad az a 2-3 gumi és dolog ami a legjobban fekszik neki.
Ne vessz el a részletekbe!
Erõ legyen, kitartás és pozitív gondolkodás! Ez utóbbi mindenek felett! Mert a több órai terhelés után egy pici negatív dolog is sötét bugyorrá válhat ... ezért kell a pozitív gondolkodás mindig!
A 24h az meg más tészta ... oda kell legalább 2 év droidképzõ :) de majd meglátjuk idén, remélem összecsapunk!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az agyagban nem tömõdött el? Mert nekem a NN-RR páros konkrétan blokkolt...

Nem, mert cipelte a bringát ott.

Azért mert amikor Balu járt arra még nagyon kevesen taposták szét az utat mire te odaértél már sokkal többen.

Együtt értünk oda Baluval, már tekerhetetlenül szét volt járva akkor is.

Egyébként a 16.km utáni extra agyagos részen valaki végig tudod tekerni?! Eszméletlen, hogy milyen dagonya volt.

A 16.km az az elsõ körben volt, igaz? Az végig tekerhetõ volt.

A sebesség mindent megold.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Igen volt ... és nem az elsõk között vettük fel :) Mert a bringa takarítás volt az elsõ!

És a legjobb a Specialized Storm 1,8 vagy erre a pályára ilyen esetben a Specialized Storm 2,0 .... kövek közé ne eresszed már be 1,5 sárgumival vazze!
Az 1,5 sárgumi a mély sárba való, mint a tavalyi 24h!
Látom van versenytapasztalat ....

Sárgumit kérdezett, azt másoltam be.;)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Azért mert amikor Balu járt arra még nagyon kevesen taposták szét az utat mire te odaértél már sokkal többen.

Konkétan? ... passz, hogy miért, de tényleg volt sok ember akiknek a RR tényleg beállt, ezt láttam, mert tudtam, hogy azzal mennek.
Passz, hogy miért, de a Race King jobban dobálja vagy kipréseli és vágja a sarat, mint a RR.
Én mérnöki aggyal egyre tudok gondolni, a mintázata 3szög az RK-nek és az kifelé gyûri, míg a RR 4zet, az meg maga alá-fölé halmozza.
Ezen már tényleg sokat gondolkodtam, mert kb. 1 éve nem cseréltem le a gumit és volt már azóta sáros edzés és verseny is, és sehol sem volt gondom. De Reitinger Gabi is ezzel a gummával megy mindig és neki sem akad vele gondja ...

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Képzeld 2db kötegelõ elég! a felsõ kettõ a kormányon és a rajtszám alja a fékkar mögé a bowdenházak közé .. és nem hagyod el soha! Majd ha külföldön indulsz, vagy nézed a világkupa futamokat a Freecaster.tv powers extreme.com - High quality action sports videos and live events oldalon, akkor majd tanulsz ilyent is! :D

Képzeld kapta ...!

Ja és Én is Race king gummával mentem és semmi gond nem volt vele ... 6. helyen értem célba ... talán meg kell tanulni kerékpározni ... hiába ilyen ez a sport ... nem kellett ide sárgumi!!

Röhejek a kifogások!!! Minden megoldható!

Balu!

nézem a freecasteren a világkupát, bár ezt még nem szúrtam ki, de kösz a tippet!
Másfél év kihagyás után, fél év edzõvel való készülés után, úgy, hogy hegyen most voltam montival 5. alkalommal életemben maximálisan elégedett vagyok az eredményemmel. Pont a tervezettnek megfelelõen ment, sõt igazából a lefelék voltak csak rosszak, szoknom kell még, felfelé sokat javultam magamhoz képest, eddig fordítva volt, felfelé nem ment, lefelé meg úgy ahogy.
Mindegy a rajtcsomag nem dõl össze a világ, amúgy sem tudtam volna hova tenni! :-)) Bár máfél órával a rajt elõtt ott voltam, csak hát izgul az ember...... :-))
Igazából a race king-el nem az volt a bajom, hogy csúszott, csúszik az bármelyikkel is, úgyis azt kell megtanuljam majd mit tegyek ha csúszik, inkább a felgyülemlett masszív agyagos sár a 2mmes hézag a gumi és a váz közé amitõl nem nagyon lehetett tekerni, de összességében így utólag jó kis maraton volt.
Ezt mellékesen jegyzem meg Bálint ha tudnád, hogy egyébként a hosszú távú célom pontosan az ami Neked.....ultratávú versenyeken indulni 24 órás solo és társaik, persze majd évek múltán, remélem lesz alkalmam egy mezõnyben tekerni Veled ilyen apropóból.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

3. a kategóriámban :)

ha írsz egy rajtszámot akkor lehet van rólad kép, azt elküldöm :)

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
köszi Zéééé :D

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Így legalább sok megmaradt nekik, aztán szépen vitték haza !!
Ha a helyszínen nem is szólnak - bár érdekes , hogy a startcsomagot tudták mondani- , legalább a honlapra írnák ki.....

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Nagyon jó kis verseny volt , és végre a nyeremények is hasznosak voltak !!

:)Feltöltött kép
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Célcsomagról én se hallottam . Mi volt benne ?

Igen volt ... és nem az elsõk között vettük fel :) Mert a bringa takarítás volt az elsõ!

Legnépszerûbb sárgumik: Schwalbe Blach Shark Mud, Maxxis Wet Scream, Continental CrossCountry, Michelin Mud3:)

És a legjobb a Specialized Storm 1,8 vagy erre a pályára ilyen esetben a Specialized Storm 2,0 .... kövek közé ne eresszed már be 1,5 sárgumival vazze!
Az 1,5 sárgumi a mély sárba való, mint a tavalyi 24h!
Látom van versenytapasztalat ....

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Legnépszerûbb sárgumik: Schwalbe Blach Shark Mud, Maxxis Wet Scream, Continental CrossCountry, Michelin Mud3:)

A Maxxis Medusa kimaradt.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

A célban kapott csomagban volt. Én is onnan tudtam, hogy tavaly is volt és az idén is vártam, ezért megkérdeztem.

Errõl lemaradtam mindenesetre én így is teljesen elégedett vagyok azzal amit a pénzemért kaptam!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Race king