Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Buda Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
942 replies to this topic

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Ha Cser a díjazásért csinálná már rég befejezte volna pályafutását, egyébként tett már ilyet, de most már más aspektusból figyeli az eseményeket. Megpróbálja jól érezni magát általában sikerül is neki, ha éppen nem kap defektet valami hülye versenyen. Mondjuk a genya Zsé több dolgot kapott, de nem baj majd elveszem tõle erõvel úgyis nagyobb vagyok nála :D

Lehet, hogy ez egy burkolt utalás volt, hogy ne csak eddz mint az állat, hanem okosodj is egy kicsit :DDDDD
A keró legyen veletek!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Nem kell azért túlmisztifikálni, nem virsligumi volt rajta.

Valóban nem virsligumi van rajta, de ezzel a géppel indult az Ebike kupa XCO versenyen is és még sok máson is, és ha látod élõben le esik az állad az tuti!

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

Cser a díjazása felével (miskolci egyetemi kisokos:)) a másik egy 0.5l -es kulacs
Feltöltött kép A második helyezésért:)

nekem is elég sok hasznos dolog volt a nyereménycsomagomban (master2 második hely)
pl:Miskolci egyetem kisokos !! éééérted.. negyven év feletti kategóriában

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Nem kell azért túlmisztifikálni, nem virsligumi volt rajta.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Azért ezzel a bringával végigmenni, le a kalappal: http://www.fillari.h...eria/56/769.jpg
Ráadásul 13. helyezéssel... (ilyenkor sikerül megerõsíteni magamban, hogy egyáltalán nem tudok bringázni... :))

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

szia,
épp azért bonyolult elsõre, hogy késõbb ne legyen az! :)
ha EGYSZER megadod a rajtszámod, EGY versenyen, akkor utána már a többit kikeresi a rendszer helyetted.

Igen, közben rájöttem, azért okosabb, mint amilyennek elsõre kinézett (tisztára, mintha egy nõrõl beszélnénk :D )

danóPéter

danóPéter

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

Huhh, köszi. Ez tényleg nem az, én letöltés gombot kerestem vadul. Ezekszerint minden versenynél meg kell adnod magad, és csak akkor tölthetõ le, ha be vagy jelölve a képen... háát :)

szia,
épp azért bonyolult elsõre, hogy késõbb ne legyen az! :)
ha EGYSZER megadod a rajtszámod, EGY versenyen, akkor utána már a többit kikeresi a rendszer helyetted.

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Sziasztok!

Az elsõ kör hossza mennyi volt végül?

Köszi a képeket mindenkinek!
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

lorandi

lorandi

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Kálmi Bá képei:
mtbkepek.zoka.cc

Ez pedig Kezso képei: https://picasaweb.go...udaMaraton2011#

zz1zolika

zz1zolika

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Kálmi Bá képei:
mtbkepek.zoka.cc

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

Cser a díjazása felével (miskolci egyetemi kisokos:)) a másik egy 0.5l -es kulacs

Ha Cser a díjazásért csinálná már rég befejezte volna pályafutását, egyébként tett már ilyet, de most már más aspektusból figyeli az eseményeket. Megpróbálja jól érezni magát általában sikerül is neki, ha éppen nem kap defektet valami hülye versenyen. Mondjuk a genya Zsé több dolgot kapott, de nem baj majd elveszem tõle erõvel úgyis nagyobb vagyok nála :D

frankjana22

frankjana22

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Egyszer már írtam, de azóta sok hozzászólást írtak ezért még egyszer:
Csináltam pár képet, megtaláljátok a Fillari Team Budaörs oldalán a galériában.
Nagyobb méretû képekért a frankjana22@hotmail.com címre írjatok!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Az van ráírva , hogy a nap melegíti fel. De vasárnap azt nem láttam arra felé. Ilyenkor is abba mosakszol ?

Hogyne! Tavaly elõtti szilvásmarci után pl. a csapvíz hõfoka is felüdülés volt! Na de nem akarom itt szítani az indulatokat! :) Egyszer biztos itthon itt is lesz elég bringamosó, meleg vizes tusoló, stb.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
És hogy örül neki :).... Öröm nézni :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Az eddigi néhány év tapasztalataiból okulva beszereztem egy ilyet:
Feltöltött kép
Nincs több sorban állás, hogy két perc alatt megmosakodhassak. A bicajt meg úgyis otthon mosom le.

Az van ráírva , hogy a nap melegíti fel. De vasárnap azt nem láttam arra felé. Ilyenkor is abba mosakszol ?
Bezzeg mikor Tatabányára beértünk , ott száraz volt az út és arra felé nem esett. pech

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ezt kitõl is lested el? :D Jó az az Olaszország ugye?

Még egyszer Olaszországban halottam egy benzinkúton ... egy magyar bringástól ... :D és igaz ... :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Köszi a fotókat!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Az eddigi néhány év tapasztalataiból okulva beszereztem egy ilyet:
Feltöltött kép
Nincs több sorban állás, hogy két perc alatt megmosakodhassak. A bicajt meg úgyis otthon mosom le.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Köszönjük a képeket. A hegyibringa rendszere elsõre bonyolultnak tûnik, de nem rossz. Miután egyszer megadtam a Buda Maratonra, hogy ki vagyok, kihozott egy csomó képet az elmúlt évekrõl is.

Én sem tudtam a befutós rajtcsomagról, de igazából eszembe sem jutott, miután az elején már kiadták a pólót meg valami tavalyi újságot. A mosós sort végképp nem álltam végig.

Végül a házaknál lévõ közkútnál mosakodtam meg annyira, hogy a kocsiba be tudjak ülni. Persze ott is sor volt, ezért csak pocsolyából mostam le a sártömeget a lábamról.

A verseny egyébként jó volt.

A második körben a Virágosnyereg utáni agyagos szintút végén volt egy hely, ahol a fenti és a völgy felé menõ úton is szalag lógott. Meg is álltam benézni mindkettõbe, végül tábla csak a lejtõs részen volt, így arra mentem, helyesen.

Beszámolóm az index fórumon itt:
BM 2011 élmények

Gps link (végén kis magassági problémákkal):
Buda Maraton 2011.05.01 (jobb felsõ sarok metric-re)