Az elõbb kona mostmár trek?! Ügyes vagy...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Heavy Tools
Indította
maratonmenõ
, 2004. február 04. 22:00
Írta 2004. február 29. - 13:05

Írta 2004. február 29. - 12:26

"Szerintem nem tud már olcsó KONA bicajt, mert lebukott vele, lopottak voltak az X-factortól. Le is foglaltak belõle."
Azt szerintem nem az X-factor tol szerválta
hanem vhonnan Ceglédrõl
de akkoris a Trek a legjobb
:P:P
Azt szerintem nem az X-factor tol szerválta

hanem vhonnan Ceglédrõl

de akkoris a Trek a legjobb

Írta 2004. február 29. - 11:32

ez a kona scrap-ozas most vicces? :-X
sztem ez ht topik, nem a kona... jatszatok ott magatokkal.
es akinek van bicoja, az nem fogja ugy magasztalni mint egyesek(toleransabb mas markakkal), szal akar ki is johetnel a faktorbol, es letorolhetned a nyalfoltot a szad szelerol.... :-X
sztem ez ht topik, nem a kona... jatszatok ott magatokkal.
es akinek van bicoja, az nem fogja ugy magasztalni mint egyesek(toleransabb mas markakkal), szal akar ki is johetnel a faktorbol, es letorolhetned a nyalfoltot a szad szelerol.... :-X
... a heavy tools nak sokat kell még tanulnia ,hogy olyan bicajt csináljon mind a Kona ...
Írta 2004. február 29. - 10:18

CSõ HOCSA
Tudsz még szerezni OLCSON KonaScrap2004 et ? ;D
... a heavy tools nak sokat kell még tanulnia ,hogy olyan bicajt csináljon mind a Kona ... :P
Szerintem nem tud már olcsó KONA bicajt, mert lebukott vele, lopottak voltak az X-factortól. Le is foglaltak belõle.
Írta 2004. február 29. - 10:07

Írta 2004. február 29. - 02:09

Írta 2004. február 28. - 22:15

pfff....már megint egy értelmes ember...
Ezt mibõl állapítottad meg?
Példákat is tudsz,vagy neked is csak a szád jár,
kisbohóc.... >
Ezt mibõl állapítottad meg?
Példákat is tudsz,vagy neked is csak a szád jár,
kisbohóc.... >

Írta 2004. február 28. - 18:15

CSõ HOCSA
... a heavy tools nak sokat kell még tanulnia ,hogy olyan bicajt csináljon mind a Kona ...

Írta 2004. február 28. - 11:40

hmm ez egy picit hurka egy bulldoghoz! persze attól még bírhassa, csak defekt meg centírozás. amugy az abmrosio nem inkább púti felnikben és kerekekben utazik?
Írta 2004. február 28. - 07:29

A Keba az Ambrosio terméke, talán ez a név már ismerõs.
További adatok itt:
http://fahrradversan...products_id=481
További adatok itt:
http://fahrradversan...products_id=481
Írta 2004. február 28. - 01:57

HT - From Hell To Heaven
soproni létemre találkozok nap, mint nap pár HT géppel, cc-vel kezdõdött a dolog, de váz nem bírta így lett belõle BULLDOG váz (2002), majd gyári gépcsere
) (2003 febr.) kivetnivalót egyelõre nem találtam, street, dirt, erdõ megy.
)
tapasztalat: váz tuti merev, kiegyensúlyozott gép, jól használható felszereltség, egyelõre elnyûhetetlen:) nem kopik, nem használódik el,
éjszakára való tekintettel szép álmokat
Ride For Your Life HT - (Bulldog)
soproni létemre találkozok nap, mint nap pár HT géppel, cc-vel kezdõdött a dolog, de váz nem bírta így lett belõle BULLDOG váz (2002), majd gyári gépcsere

tapasztalat: váz tuti merev, kiegyensúlyozott gép, jól használható felszereltség, egyelõre elnyûhetetlen:) nem kopik, nem használódik el,
éjszakára való tekintettel szép álmokat
Ride For Your Life HT - (Bulldog)
Írta 2004. február 28. - 01:05

Szeva!
Ha valaki felvilágosítana, hogy a pitbullon lévõ felnik (KEBA) milyen kategóriába tartoznak, -mer életemben nem láttam sehol ilyen felnit- azt értékelném.. ;D ;D /amúgy egyenlõre úgy tûnik jól bírják, csak mégis kíváncsi vaok.. vagy legalább hogy mennyi egy ilyen..
...thnx...
Ha valaki felvilágosítana, hogy a pitbullon lévõ felnik (KEBA) milyen kategóriába tartoznak, -mer életemben nem láttam sehol ilyen felnit- azt értékelném.. ;D ;D /amúgy egyenlõre úgy tûnik jól bírják, csak mégis kíváncsi vaok.. vagy legalább hogy mennyi egy ilyen..
...thnx...
Írta 2004. február 28. - 00:14

Igen,békeee!
Hiszen nem az számít,kinek milye van,hanem mit tud vele...
LA! Ha a haverod meg te Szombathelyre vetõdtök,írj egy privit,megbeszélünk egy idõpontot,aztán meglátjuk,ki a jobb rájder! 8) A canga már mellékes,hogy Kona vagy HT! ;D
Üdv,és akkor is a HT a király!!!
Hiszen nem az számít,kinek milye van,hanem mit tud vele...

LA! Ha a haverod meg te Szombathelyre vetõdtök,írj egy privit,megbeszélünk egy idõpontot,aztán meglátjuk,ki a jobb rájder! 8) A canga már mellékes,hogy Kona vagy HT! ;D
Üdv,és akkor is a HT a király!!!

Írta 2004. február 27. - 17:45

nagyon gyanús az, amikor valaki 1 post-tal egybõl nyomul ilyen témában, pont egy flame közepén. mintha azért regisztrált volna külön, hogy elmondja, mekkora sz*r is a ht, és milyen jó is a kona. tiszta hollywood macho style. :-X
szóval: kedves la barátom. ha megteszed, hogy megnevezed az illetõt, ahogy hocsa is említette, másri elõbbre vagyunk. köszi.
a többieknek meg: peace és shut up.
szóval: kedves la barátom. ha megteszed, hogy megnevezed az illetõt, ahogy hocsa is említette, másri elõbbre vagyunk. köszi.

a többieknek meg: peace és shut up.
Írta 2004. február 27. - 15:08

Bocika!
Ez nem fórum téma!!! Írj privit, vagy csörögj rám, aszem tudod a számom.
Talán meg tudunk állapodni
Ez nem fórum téma!!! Írj privit, vagy csörögj rám, aszem tudod a számom.
Talán meg tudunk állapodni

Írta 2004. február 27. - 14:00

Írta 2004. február 27. - 13:47

Na kakukk!!!
Hát én speciel csak hétfõn voltam a boltban, de "egy haverom" látta... ;D
Na jó nem is...
Biztos info...jött a tiéd után mégegy!!!!És még megvan...lecsekkoltam telefonon is! 8)
Egyébként a kiscég-nagycég dologgal teljesen egyetértek veled!
ny.
Hát én speciel csak hétfõn voltam a boltban, de "egy haverom" látta... ;D
Na jó nem is...
Biztos info...jött a tiéd után mégegy!!!!És még megvan...lecsekkoltam telefonon is! 8)
Egyébként a kiscég-nagycég dologgal teljesen egyetértek veled!

ny.
Írta 2004. február 27. - 13:42

Nyunya!
Szerintem én vettem meg az uccsó Jenny-t a soproni boltból,te mikor voltál ott utoljára?
LA-val meg nem kell foglalkozni,vegyen csak a haverja konát,aztán legyen vele boldog! 8)
Azért azt megjegyezném,hogy nem feltétlenül kell nagy cégnek lenni ahhoz,hogy jó gépeket csináljon,sõõõõõt!!
Szerintem én vettem meg az uccsó Jenny-t a soproni boltból,te mikor voltál ott utoljára?

LA-val meg nem kell foglalkozni,vegyen csak a haverja konát,aztán legyen vele boldog! 8)
Azért azt megjegyezném,hogy nem feltétlenül kell nagy cégnek lenni ahhoz,hogy jó gépeket csináljon,sõõõõõt!!
Írta 2004. február 27. - 12:18

Hocsa!
van még 1 jenny?
ha beszámítasz egy 1,5 hetes makulátlan bulldogot, akkor ráfizetek 190-et! ok?
majd írj!
van még 1 jenny?
ha beszámítasz egy 1,5 hetes makulátlan bulldogot, akkor ráfizetek 190-et! ok?

majd írj!
Írta 2004. február 27. - 12:02

Hûûû... Bocsi... ;D
De a boltban(Sopron-HT) tudtommal van még egy..
gyorsan rohanj be és már meg is veheted ;D
;D
De a boltban(Sopron-HT) tudtommal van még egy..
gyorsan rohanj be és már meg is veheted ;D
;D