Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Heavy Tools

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
177 hozzászólás a témában

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
èn csak egy Cromo Heavyt ismerek az a Monky az majd nem ilyen mint ez a Joe P. de a cuccok sokkal szarabak!
de mit vársz egy 70ezer fts bringátol!

maratonmenõ

maratonmenõ

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Na végre!
Örülök, hogy végre nincs több vita a vázra nyomott tetves matrica miatt!

Más:
Mit szóltok a HT Cr-Mo vázas bringáihoz? Asszem ezt nem sok cég merte 2003-ban meglépni. Az egyik egy Bp-i ismerõsömhöz került.

http://www.heavytool...es/b_joep.shtml

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

sziasz!

van ennek a soproni bo'tnak weboldala?
szivesen "korulneznek" kicsit...

A Boltnak nincs de a Soproni Heavy Tools Teamnek van!
www.heavytoolsteam.com

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
;D

jenny 8)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
para: ;)

kedves bocika.

remélem olvastad a "kezdõk ide" részt.
tehát ne vedd személyeskedésnek, hogy kitakarítottam innen a hozzászólásodat, csak azt tettem, ami a kötelességem.
ha olvastad, tudod, miért. ha nem, akkor elõbb olvasdd el.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D francba rob... csak pár másodperccel voltam lassabb... még rátudtam klikkelni, de már utánna semmit... ::) ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nyugodtan lehet IP check-et csinálni!

dinamikus ip. ;)

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
sziasz!

van ennek a soproni bo'tnak weboldala?
szivesen "korulneznek" kicsit...

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Sziasztok!

lassan kitiltanak a fórumról.... :'(
ezért csak óvatossan.

La, meg macsóman, meg ilyenek.
Sopron közel van ám Szombathelyhez ;)
ja, kicsit rálépek 45 perc alatt ott vagyok.
szerintem ilyeneket személyesen kéne megbeszélni, nem itt a fórumon(ezt tanácsolták a moderátorok) :D

ugyhogy irjatok privátot vagy az emilemre aztán egyeztetünk idõpontot.

mindenki nyugodjon meg ok? ;D

t

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Kedves gyerekek, na meg bocika nem vagyok se La se konascrap2004 nyugodtan lehet IP check-et csinálni!
talán az fáj hogy nem én vagyom az egyetlen aki konas! meg hogy van egy csomó más aki nem bírja a heavy toolsot nekem nincs bajom a soproni bolttal Hocsa is teljesen normális akár mi van meg csinálja a lopott Scrap az meg nem semmi az biztos de a gyerek akié volt az jár a legjobban mert most stuff-al nyomhatja ami kicsit jobb!
Nekem csak a márka nem jön be annyira! És szerintem mindenki azt szereti ami neki van!
Nekem van egy Heavy Tools Racing Team mezem az például nagyon állat!
Szóval peace felejtsétek el már az egészet én már megtettem de, bocika ha megyek szombathelyre, akkor lesz ám ride

8) ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nekem volt HT zoknim ( egy szurke es egy fekete), HT pulcsim, HT kardiganom, es HT Snowboard kabatom.
Mindegyik nagyon jo. A zoknik elkoptak, de ez egyertelmu sok ev utan. Minden mas meg jo(itthonra : ). En meg vagy 6 eve vettem ezeket, es akkor is nagykerben :P ;D

Skob

Skob

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Bármilyen meglepõ, a legjobb HT cucc az a zokni. Minden más zoknit üt.. Tessék kibróbálni ;D ;D ;D

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
a szegény kona hol baszta el ennyire a markentinget, hogy vonzza az ilyen IQ fájtereket? vagy nem is baszta el, mert mint látjuk elég sok van belõlük... !

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nekem meg nincs pulóverem azon az egyen kívül amit csak kabát alá veszek hogy meg ne fagyjak, szal póló rulz. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
meg jo pulovereket gyart ;) az elmult 3 evben csak ilyenem van... ;)

Skob

Skob

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Yowl beszélsz teshow! ;D ;D ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nektek meg nincs annyi eszetek, hogy rahagyjatok a sracra? Ha nem vitatkoznatok vele, akkor egy hozzaszolasnal tobbet nem is irna... beirja a hulyeseget... utana meg van elegedve magaval, aztan tobbet vissza se nez ide...

A HT ceg azert eleg komoly tudassal rendelkezo ceg, nem akarmilyen vazakat gyartottak mar.

Skob

Skob

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Hát a kuki kivanveletek b****meg! F***ér kell idejönni fikázódni HE?! NEM tetszik a topic???? Majd nyitok egyet Beszólok a HT-nak! Ott jöhettek oszt
mindenki verheti a nyálát mindenféle gyökér márka kapcsán.. Én se megyek pl Kona topicba aszondani hogy egy rakás kaki, mer nem érzem úgy, hogy értenék hozzá annyira, hogy két váz alapján meg tudjam mondani melyik jobb. Jön itt mindenki az idióta "haverom aszondja", "meg a kona világmárka"," meg ..stb.! Ha van itt olyan ember aki vágja a téma mûszaki hátterét, mer mittomén õ yasec akkor szóljon és mondja el mi a jó/szar és az õ véleményére talán adok.. Nem egy halom srác sekélyes fikázódására kíváncsi itt a nép... Peace ;D =HT=WtF=2oo4=

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Neviccelj, még akkor is túl idõsek lennének...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
a legviccesebb az az, hogy elvileg egy 26, és egy 31 éves embert hallottunk vitatkozni a HT vs Kona témában (mármint az adatlapjuk szerint)....
hát nemtudom.... :D
talán 3-al, vagy 4-el kéne osztani ezeket a számokat ::)