tényleg., ha van valami saját videótok azt felpakolhatnátok, rapidshare-re vagy jútúbra
Jelentkezz be Regisztrálj
Trükkök és figurák elsajátítása
Írta 2007. július 16. - 20:30
tényleg., ha van valami saját videótok azt felpakolhatnátok, rapidshare-re vagy jútúbra
Írta 2007. július 16. - 19:58
uggrasocska
nem lett tul nagy, a kidobo miatt. keveset van az ember a levegoben.
De most epul egy kb 1 meter magass kidobo leerkezovel, ahol kb 2-2.5 metert lehet majd repulni, az zsir lesz
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Írta 2007. július 16. - 19:54
Írta 2007. július 16. - 19:44
az utolso uggrasnal amikor meg a levegoben volt a srac azthittem akkorat fog csattanni mint a golyafos az uttesten
gondolom megallt benne a levego
Írta 2007. július 16. - 17:42
http://rapidshare.co...erloo8.wmv.html
Írta 2007. július 15. - 13:42
Írta 2007. július 15. - 09:27
ok. arra gondoltam hogy már akkor kezdek fordulni amikor az elsõ elhagyta a kidobót de a hátsó még nem..csak félek hogy akkor ferdén ugranék. (nem egyenesen repülnék)
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. július 14. - 22:06
Amúgy sztem minél hamarabb elkezded forgatni annál jobb...ha tudod akár egybõl az elugrás után is lehet...
Írta 2007. július 14. - 18:38
nekem jobb lábam van hátul és balra le döntöm a gépet. Elvileg ez a furcsábbik megoldás de sztem jó ugyanis ma már elég jól ment és kezdem egyre jöbban bedönteni.az akadály nem a láb hanem az hogy jön a talaj és vissza kell tenni
Kérdés:
Gondoltam egy nagyont és elkezdtem gyakorolni a whip-et. nem a lábbal kitolóst hanem a balraelfordulós hátsólábbal hátulját visszahúzóst. szóval a rendeset. aki nem érti itt egy videó:
... na jó ez kicsit durva
az lenne a kérdés hogy már a kidobón kell-e fordulni vagy egyenesen repüljünk el és a levegõbe forogjunk.?
Én az utóbbit próbáltam és éreztem-láttam hogy már van valami de még nem az igazi. Gondolom csak gyakorlás kérdése vagy a technika rossz és már az elugrás pillanatába kell fodulni?
ennek a videónak a második felét nézegettem sokat:
és nem tudom eldönteni hogy már az eldobón fordul-e.
(tudom hogy motoros videók de ezeken látszik szépen lassan a lényeg)
Írta 2007. július 07. - 19:53
mod: Higher Learning With John Cowan megjelenik DC-n es kazettan
Írta 2007. július 07. - 18:21
pontos cím: Higher Learning With John Cowan
Én kölcsönbe kaptám barátomtól...ugyebár itt a warez tabu...nem sok lehetõség maradt...$
És végre ráéreztem a Bunny-Hop To Manual ízére...végre! :love1:
Írta 2007. július 07. - 15:28
Írta 2007. július 07. - 12:30
nah jo tailwhipet igen
Írta 2007. július 07. - 12:23
Feljebb olvastam, hogy table-t elvileg jobb oldalra kell kitolni, viszont annyira nem olvastam melyen bele, de nem vettem ki hogy minden esetben? Vagy csak ha a jobb labad van elol :S (pontosan nem tudom melyik a goofie, meg regual, mert ugye biconal is van nem csak deszkanal)
De en mindig balra tolom, sot a 180at is balra forgom, mivel a jobb labam van hatul. Persze ha mar extremen tolja ki az ember a table-t akkor erdemesebb nem vizszintesen tartani a pedallt, amelyik lab "felul" van, ott a pedall alul. Ahol meg "alul" van a labad, ott a pedall felul, hogy aterjen a vaz felett.
En igy vettem ki videokbol (disorder szeria, chain reaction szeria, krankedek)
Én jobbra tolom a table-t, jobbra forgom a 180-at és a jobb lábam van hátul nekem is.
vendég_biker92_*
Írta 2007. július 07. - 10:40
vendég_biker92_*
az a Cowan-os magasraudrós videó engem is érdekelne! nem lehet esetleg valahonnan letölteni?
Írta 2007. július 07. - 01:46
Honnan vagy kitõl lehet hozzájutni a Cowan-os hogyan lehet high magasra repülve ugrani videót?
köszi
üdv!
Írta 2007. július 06. - 23:07
De en mindig balra tolom, sot a 180at is balra forgom, mivel a jobb labam van hatul. Persze ha mar extremen tolja ki az ember a table-t akkor erdemesebb nem vizszintesen tartani a pedallt, amelyik lab "felul" van, ott a pedall alul. Ahol meg "alul" van a labad, ott a pedall felul, hogy aterjen a vaz felett.
En igy vettem ki videokbol (disorder szeria, chain reaction szeria, krankedek)
Írta 2007. július 06. - 22:47
koszi mindenkinek a hozzaszolasokat, nagy segitseg voltatok. sok-sok ev kihagyas utan par napja ulok ujra bringan, es azt hittem soha nem fog menni az egykerekezes, de ma mar sikerult par kort is tekerni egykereken
kulcsok: ulve, nyereg kihuzva, eloszor emeljem tul, aztan meg hatsofek... egy-ket rendes perecet usztam meg.
Írta 2007. július 02. - 17:14
És vmi nem streetes gumi? Nekem ezek annyira nem jönnek be, füves laza talajon csúsznak. Vmi alacsony mintás fr gumi kéne olyan 2,35-ös 4000 HUF-ig.
![]()
Az a baj hogy fr-ra nyáron többen használom a gépet mint streetre.
Ma megmentette a lábszárvédõ a sípcsontom, 180-nál lecsûszott a lábam a pedálról (wellgo, cserélh. szegecs, igazi "húsevõ") és a lábszárvédõn (661 racelight knee) keresztül akkorát ütött hogy látszanak a szegecsnyomok így is a lábamon. A mûanyag páncél meg úgy néz ki mintha a kutya szájából szedtem volna ki.
Hát nemtom h neked jólenne-e egy Schwalbe
Albert SnakeSkin 26x2,25...
Írta 2007. június 30. - 22:14
Az a baj hogy fr-ra nyáron többen használom a gépet mint streetre.
Ma megmentette a lábszárvédõ a sípcsontom, 180-nál lecsûszott a lábam a pedálról (wellgo, cserélh. szegecs, igazi "húsevõ") és a lábszárvédõn (661 racelight knee) keresztül akkorát ütött hogy látszanak a szegecsnyomok így is a lábamon. A mûanyag páncél meg úgy néz ki mintha a kutya szájából szedtem volna ki.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére