Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
szép,

tényleg., ha van valami saját videótok azt felpakolhatnátok, rapidshare-re vagy jútúbra ;)

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
nah csak hogy le ne maradjak a nagy videosdibol :)
uggrasocska :)

nem lett tul nagy, a kidobo miatt. keveset van az ember a levegoben.
De most epul egy kb 1 meter magass kidobo leerkezovel, ahol kb 2-2.5 metert lehet majd repulni, az zsir lesz :)

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
meg, :) de érdekes hogy 2 óra alatt 2--en is toltunk csõröst. pedig nekem igazán nem szokásom

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
G********I :S

az utolso uggrasnal amikor meg a levegoben volt a srac azthittem akkorat fog csattanni mint a golyafos az uttesten :D
gondolom megallt benne a levego :P

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Nah ma voltunk kint waterloo-ba ugrálni, table-t gyakorolni. Hát jól megváltozott a pálya, 1 ugrató maradt a helyén kb. Filmeztünk egy kicsit, itt egy 1perces videó amin csak én vagyok. (a másik két gyerek akivel mentem nem nagyon tudtak produkálni semmitse.. ) Sajnos a table nem ment úgy ahogy azt elgondoltam de ezekszerint ugratótól is függ a dolog (nekem) . Azért a filmben az elsõ ugrás széplett. :) meg az elsõ próbálkozás is ahol túlugrom 1 méterrel..:D de szerencsére nem b#sz meg. Sõt az esetek nagy részébe túl is ugrottam egy kicsit hogy legyen valami idõm a levegõbe..

http://rapidshare.co...erloo8.wmv.html

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Én ezért fejeztem be a whipezést. Útálok szarba tekeredve érkezni. Tök egyenesen meg nem lehet (nem tudok), duro bátyó meg nem tolerálja a ferde érkezéseim.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
:D

ok. arra gondoltam hogy már akkor kezdek fordulni amikor az elsõ elhagyta a kidobót de a hátsó még nem..csak félek hogy akkor ferdén ugranék. (nem egyenesen repülnék)

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Szentségesúristen...az 1. videoban az mekkor awhip már!!! :D
Amúgy sztem minél hamarabb elkezded forgatni annál jobb...ha tudod akár egybõl az elugrás után is lehet...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Grim:

nekem jobb lábam van hátul és balra le döntöm a gépet. Elvileg ez a furcsábbik megoldás de sztem jó ugyanis ma már elég jól ment és kezdem egyre jöbban bedönteni.az akadály nem a láb hanem az hogy jön a talaj és vissza kell tenni :D

Kérdés:
Gondoltam egy nagyont és elkezdtem gyakorolni a whip-et. nem a lábbal kitolóst hanem a balraelfordulós hátsólábbal hátulját visszahúzóst. szóval a rendeset. aki nem érti itt egy videó:

... na jó ez kicsit durva :D.
az lenne a kérdés hogy már a kidobón kell-e fordulni vagy egyenesen repüljünk el és a levegõbe forogjunk.?
Én az utóbbit próbáltam és éreztem-láttam hogy már van valami de még nem az igazi. Gondolom csak gyakorlás kérdése vagy a technika rossz és már az elugrás pillanatába kell fodulni?

ennek a videónak a második felét nézegettem sokat:
és nem tudom eldönteni hogy már az eldobón fordul-e.

(tudom hogy motoros videók de ezeken látszik szépen lassan a lényeg)

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
ha jobb labad elol van normalis hogy jobbra csinalod, mert ballal nagyobb erokart tudsz kepezni forgas/dontes kozbe. es nem maszik le a labad a pedallrol sem ha jobban megtolod :)

mod: Higher Learning With John Cowan megjelenik DC-n es kazettan :D

• vendég
Nekem jobb lábam van elõre, mégis mindent jobbra csinálok...sztem mindenki úgy tolja, ahogy kényelmes neki.

pontos cím: Higher Learning With John Cowan
Én kölcsönbe kaptám barátomtól...ugyebár itt a warez tabu...nem sok lehetõség maradt...$

És végre ráéreztem a Bunny-Hop To Manual ízére...végre! :love1:

Hoffi

Hoffi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Üdv! Mi is a pontos címe ennek a cowan-os DVD nek?Érdekelne THX elõre is csá!!!!!!!!!!
:afro:Hoffi :afro:

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
erdekes, en jobbra semmit nem tudok csinalni :(
nah jo tailwhipet igen :D

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Feljebb olvastam, hogy table-t elvileg jobb oldalra kell kitolni, viszont annyira nem olvastam melyen bele, de nem vettem ki hogy minden esetben? Vagy csak ha a jobb labad van elol :S (pontosan nem tudom melyik a goofie, meg regual, mert ugye biconal is van nem csak deszkanal)

De en mindig balra tolom, sot a 180at is balra forgom, mivel a jobb labam van hatul. Persze ha mar extremen tolja ki az ember a table-t akkor erdemesebb nem vizszintesen tartani a pedallt, amelyik lab "felul" van, ott a pedall alul. Ahol meg "alul" van a labad, ott a pedall felul, hogy aterjen a vaz felett.
En igy vettem ki videokbol (disorder szeria, chain reaction szeria, krankedek)

Én jobbra tolom a table-t, jobbra forgom a 180-at és a jobb lábam van hátul nekem is.

vendég_biker92_*

vendég_biker92_*
  • vendég
háj!
az a Cowan-os magasraudrós videó engem is érdekelne! nem lehet esetleg valahonnan letölteni?

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
Hali!!

Honnan vagy kitõl lehet hozzájutni a Cowan-os hogyan lehet high magasra repülve ugrani videót?

köszi

üdv!

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
Feljebb olvastam, hogy table-t elvileg jobb oldalra kell kitolni, viszont annyira nem olvastam melyen bele, de nem vettem ki hogy minden esetben? Vagy csak ha a jobb labad van elol :S (pontosan nem tudom melyik a goofie, meg regual, mert ugye biconal is van nem csak deszkanal)

De en mindig balra tolom, sot a 180at is balra forgom, mivel a jobb labam van hatul. Persze ha mar extremen tolja ki az ember a table-t akkor erdemesebb nem vizszintesen tartani a pedallt, amelyik lab "felul" van, ott a pedall alul. Ahol meg "alul" van a labad, ott a pedall felul, hogy aterjen a vaz felett.
En igy vettem ki videokbol (disorder szeria, chain reaction szeria, krankedek)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
sziasztok,

koszi mindenkinek a hozzaszolasokat, nagy segitseg voltatok. sok-sok ev kihagyas utan par napja ulok ujra bringan, es azt hittem soha nem fog menni az egykerekezes, de ma mar sikerult par kort is tekerni egykereken :D

kulcsok: ulve, nyereg kihuzva, eloszor emeljem tul, aztan meg hatsofek... egy-ket rendes perecet usztam meg. :)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

És vmi nem streetes gumi? Nekem ezek annyira nem jönnek be, füves laza talajon csúsznak. Vmi alacsony mintás fr gumi kéne olyan 2,35-ös 4000 HUF-ig. :)
Az a baj hogy fr-ra nyáron többen használom a gépet mint streetre.

Ma megmentette a lábszárvédõ a sípcsontom, 180-nál lecsûszott a lábam a pedálról (wellgo, cserélh. szegecs, igazi "húsevõ") és a lábszárvédõn (661 racelight knee) keresztül akkorát ütött hogy látszanak a szegecsnyomok így is a lábamon. A mûanyag páncél meg úgy néz ki mintha a kutya szájából szedtem volna ki. :)

Hát nemtom h neked jólenne-e egy Schwalbe
Albert SnakeSkin 26x2,25...

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
És vmi nem streetes gumi? Nekem ezek annyira nem jönnek be, füves laza talajon csúsznak. Vmi alacsony mintás fr gumi kéne olyan 2,35-ös 4000 HUF-ig. :)
Az a baj hogy fr-ra nyáron többen használom a gépet mint streetre.

Ma megmentette a lábszárvédõ a sípcsontom, 180-nál lecsûszott a lábam a pedálról (wellgo, cserélh. szegecs, igazi "húsevõ") és a lábszárvédõn (661 racelight knee) keresztül akkorát ütött hogy látszanak a szegecsnyomok így is a lábamon. A mûanyag páncél meg úgy néz ki mintha a kutya szájából szedtem volna ki. :)