Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
x-up nál elképzelhetõ hogy a körmány beleakad a ruhámba (bármibe) és nem tudom visszafordítani a kormányt? ---> elementális erõvel csapódok a földbe. :eek:
Volt már ilyenre példa?

Más:
motowhip-nél hogy lehet mééégjobban kitolni a hátulját? van erre valami spéci technika? Csinálom csinálom, de még mindig elég kicsi...:( akkora mint a videó-ban 0:12 nél:
table-el dettó... nem tom mit csináljak máshogy..

Talán az ugrató kicsi és nincs idõ? nem tom, legközelebb azért megpróbálok egy nagyobbon trükközni.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

és ahhoz nrm tud valaki hozzászólni,hogy hogyan nyomjam a földlépcsõt?

súlypont hátra..
rá kell érezni.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Nem értem pontosan, hogy milyen az a földlépcsõ(egy lépcsõ fölbõl?) de ha az utóbbi akkor sokmindent nem lehet elmagyarázni rajta: gurulj oszt kész:)

Fru bike

Fru bike

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
és ahhoz nrm tud valaki hozzászólni,hogy hogyan nyomjam a földlépcsõt?

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Hello!
Hát a dh-nak nem is a trükközés a lényege:)
egykerekezéshez: olvasva nem leeht megtanulni, sztem csakis gyakorlsá. Ujj hátsóféken, de a többit ki kell tapasztalni. Nekem egy év gyakorlást(az abszolut kezdéstõl számítva) vett igénybe, mire azt mondhattam, hogy megy.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Na Hali!
Tök jó,hogy ennyi mindenféle trükkrõl olvasni,csak az a baj,hogy fogalmam sincs mi,mit jelent :)
Én 2 éve váltottam dh-ra de sajna semmi trükköt nem tudok.
Persze kissebb letörések,és ívbõl egyenesre érkezések mennek(lsd.avatar) de más semmi.
Lefele zúzom mint állat,de csak mostanában kezdtem gyakorolni az egykerekezést(nem röhögni!):) .
Sajna még egész gyatra,kb:6-7 tekerés a max de az sem mindig! valami tanács,hogy könnyebb legyen? Na ja,és manuált gondolom csak utána érdemes gyakorolni? lécci valami tanács egy 33 éves tanoncnak!!!
Köszi
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Fru bike

Fru bike

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Szeva
Volna egy kérdésem:
NOs elõször is ha földlépcsõn akarok legurulni,hogy is kezdjek hozzá?
vízszintes pedál,nincs kanyarodás aztán a végén egy hatalmas pufff.
Ebbõl nem kérek szóval inkább a segítségeteket kérem. Másodszor is pedig az elsõ egykerekezés megy ,de a hátsóra milyen lendülettel kell felmászni?fék melyik,egyáltalán kell?
MAj levideózom ahogyan azon a bizonyos földlépcsõn lekozmálok aztán majd elsz ami lesz

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
nah akkor mirõl van szó?:Dha igy csinálod mindenféle képp elég hosszú a kezed...feltéve ha eléred a kormányt...

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Igen ez a táblás;)

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
nekem elõször egy x-upnál sikerült a table top(majdnem...csak az érkezés nem lett tul jo...)a lényeg, h errõl jutott eszembe,h ha rövid a kezed szerintem a kormányt is forditsd el arra amerre csinálod lehet, h ez már egy másik trükk de igy legalább jobban megtudnád dönteni:oczko:

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
hmm.. már gondoltam erre sõt egyszer ki is próbáltam, de rettenetesen kontrolálatlan landolás lett belõle és ott hagytam abba.. de belegondolva jó amit mondasz, még gyakorolni fogom!
köszi

H0sT|s

H0sT|s

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Már nem emlékszem ki, de vki azt mondta hogy table-nél nem húzni kell a lábbal hanem rágugolni a vázra. lehet hogy úgy szebb..de a hátulja nekem enélkül is befordul úgy mint az elsõ. Nameg én nem akarok ilyen lapos table-ket csinálnim én sem vagyok dirt-es csak valami trükköt azért mégis kéne produkálni.
Arra gondoltam hogy ha elfordítom a kormányt, közelebb kerül a kezem, ezáltal tovább tudom tolni. De ez csak hypotézis :D majd kimegyek gyakorlom oszt' kész.

Grim, mint mondtam én se vagyok dirt-es a whipet mégis szeretem. A table és whip pont olyan trükk amiket dh-fr-ban is alkalmaznak néha. ( de ok. értem a smilet :D)

Csak 1x próbáld ki a másik irányba is ,hogy milyen... Eddig én is fordítva csináltam és megpróbáltam a másik írányba dönteni és sokkal könnyebb volt és sokkal lejebb tudtam tolni azt ,mint mikor az ellenkezõ irányba csináltam

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Már nem emlékszem ki, de vki azt mondta hogy table-nél nem húzni kell a lábbal hanem rágugolni a vázra. lehet hogy úgy szebb..de a hátulja nekem enélkül is befordul úgy mint az elsõ. Nameg én nem akarok ilyen lapos table-ket csinálnim én sem vagyok dirt-es csak valami trükköt azért mégis kéne produkálni.
Arra gondoltam hogy ha elfordítom a kormányt, közelebb kerül a kezem, ezáltal tovább tudom tolni. De ez csak hypotézis :D majd kimegyek gyakorlom oszt' kész.

Grim, mint mondtam én se vagyok dirt-es a whipet mégis szeretem. A table és whip pont olyan trükk amiket dh-fr-ban is alkalmaznak néha. ( de ok. értem a smilet :D)

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
tabel... hogy tudod lejjebb tolni? kerdest nem ertem, de a labaddal is huzd felfele a hatuljat :)

whipet meg utalom :D nem vagyok dirtos, hogy csavargassam neki :D

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Hoffi

Hoffi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
E-mailem:
norbert531@freemail.hu
:afro:Hoffi :afro:

Hoffi

Hoffi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Hali!
ez a John Cowan os film kéne nekem.Tom hogy itt nemszabad warezolni ugyhogy nemkérem hogy ide írjatok iet.Itthon néztem pár dvd-s boltba de semmi hasonló..sajna.külföldrõl rendelni árban többszöröse .nah szval PLz emailben írjátok meg honnan szedhetném le.Dc-t már próbáltam de nincs...
Elõre is kössz
üdv
:afro:Hoffi :afro:

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nah azt várom ;)
én meg ma kimentem pár ugrás erejéig gyakorolni, és lefilmeztük hogy mi is van..
http://rapidshare.co.../trukk.wmv.html
A table egész jól megy ahhoz képest hogy eddig 4 alkalommal gyakoroltam.. a whip.. :D hát azon még van mit fejleszteni de már ficeg a hátulja.. ezt most gyakorlom másodjára.

Szóval a kérdés az lenne hogy table-nél hogyan döntsem be mégjobban a bicót hogy ha nem elég hosszú a kezem? teljesen kinyújtom a kezem, nem megy tovább
ha esetleg a whip-el kapcsolatba is van tanácsotok azt szívesen várom!

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Én meg nem csinálok videot, amíg nem megy a VP :D...nem mintha már ott járnék:D
De komolyan, még megtanulnék pár trükköt, ami az étlapomon szerepel és összedobnék szívesen vmit...

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Na most épül Gödön a North Shore...:D 4m-es libikóka 2m magasan... 1,7m magas ns-rõl a letörés(kb. 2,5 m-t szállsz lefele. Még épül a többi... Ha lesz idõm meg kitartásom csinálok képeket és közzéteszem vhol. Szép darab lesz a végén:)

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
nekunk nyar vegen lesz kb egy 30 perces, benne redbullmetroride osszefoglalo, meg konatali. jofele :)

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"