tényleg., ha van valami saját videótok azt felpakolhatnátok, rapidshare-re vagy jútúbra

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Feljebb olvastam, hogy table-t elvileg jobb oldalra kell kitolni, viszont annyira nem olvastam melyen bele, de nem vettem ki hogy minden esetben? Vagy csak ha a jobb labad van elol :S (pontosan nem tudom melyik a goofie, meg regual, mert ugye biconal is van nem csak deszkanal)
De en mindig balra tolom, sot a 180at is balra forgom, mivel a jobb labam van hatul. Persze ha mar extremen tolja ki az ember a table-t akkor erdemesebb nem vizszintesen tartani a pedallt, amelyik lab "felul" van, ott a pedall alul. Ahol meg "alul" van a labad, ott a pedall felul, hogy aterjen a vaz felett.
En igy vettem ki videokbol (disorder szeria, chain reaction szeria, krankedek)
És vmi nem streetes gumi? Nekem ezek annyira nem jönnek be, füves laza talajon csúsznak. Vmi alacsony mintás fr gumi kéne olyan 2,35-ös 4000 HUF-ig.
![]()
Az a baj hogy fr-ra nyáron többen használom a gépet mint streetre.
Ma megmentette a lábszárvédõ a sípcsontom, 180-nál lecsûszott a lábam a pedálról (wellgo, cserélh. szegecs, igazi "húsevõ") és a lábszárvédõn (661 racelight knee) keresztül akkorát ütött hogy látszanak a szegecsnyomok így is a lábamon. A mûanyag páncél meg úgy néz ki mintha a kutya szájából szedtem volna ki.