Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

4.Július 24. Pannon Kupa 4X Országos Bajnokság

Ez most akkor Pannon kupa, vagy OB ?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Szasztok bringásokkkk!!

Én sem írnám le még a Rocsit bár eléggé utálom (vicc volt), és amcsiban tutira dagadt malac lesz, viszont ha hazajön.... akkor... is hehe. Szóval azért látok pár esélyes jó helyezést neki. Várom a 2005-ös szezont!

Néhány érdekes infó a 2004-es komlói-magyarszéki bringás témákról:
A DÖKE-"Mikrobike" MTB Szakosztály idei rendezvényei:

1.Április 25.Pannon Kupa Országos Duál Szlalom verseny
2.Május 1. Tájékozódási verseny gyerekeknek
3.Június 13. Pannon Kupa Országos Downhill verseny
4.Július 24. Pannon Kupa 4X Országos Bajnokság
5.Július 25. Pannon Kupa Országos Downhill verseny
6.Szeptember 19.Pannon Kupa Országos DH verseny
7.Október 24. Tájékozódási verseny gyerekeknek

Az indulók száma összesen: 278 fõ

Elfáradtam! Basszus jó, hogy letudtuk ezt az évadot. Rengeteg munkát (fizikailag 2003-ban jobban kész voltam lásd Komló-Mecsekjánosi Motocross Pálya 4X OB), energiát, pénzet fordítottam, hogy a versenyek viszonylag jól szervezetten és a lehetõségekhez képest színvonalasan bonyolódjanak.
Mégegyszer köszi minden segítõnek, szponzornak, DÖKE tagnak, stb., és persze NEKTEK versenyzõknek, akik eljötettek hozzánk zúzni egy jót!!!

Kölön köszönet Magyarszéken Qky-nak és csapatának, hogy a 4X és DH pályákat nemcsak a versenyekre tartotta rendben, hanem szinte bármikor tiszta, rendezett pályákon élvezkedhettünk. Sõt a múlt hét végén voltam kint a 4X-on (sajna a CC géppel, nem az AC-vel), és megint egy csomó jót építettek bele, a döglõdõ kanyarokat és ugratókat is megreparálták!! Tényleg tuti lett, csak én vagyok még topa rajtuk.... ;D

A jõvõrõl még nem tudok nyilatkozni. Ami biztos, hogy megint csinálunk DHt és Four Cross-t is, és ha lesz pénzünk, akkor a körtvélyesi duál pályát is megcsináljuk (talán néhányan emlékeztek, itt pár éve volt duál OB is!!)

PANNON Kupa téma: a Big Ferit napi szinten piszkálom, hogy csinálja meg az összesített eredménylistát. Ha készen lesz, akkor ide feltesszük.

Na vigyázzatok magatokra, ja és a hóban is lehet ám zúzni!!!

Üdv: Chicken

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ja, kuki.esesek.en iden egyszer estem versenyen.igaz,meg mindig faj :-\ te hanyszor?miert is hivunk bendernek?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
almodjatok, kiccsavok!

kuki,te is nagyon jol tudod,hogy en sem szarom a penzt.azzal versenyzek amim van.es senki sem azert megy ugy,ahogy megy,mert olyan bicaja van,amilyen.egyebkent sem kell utalni azokat a gazdag ficsurokat,akiknek jo bringajuk van,de nem tudnak gyorsan menni.ha van ra penzuk, vegyek meg.te is ezt tenned.ettol meg nem biztos,hogy seggfejek.

kuki,resszkessss!ugy tunik olyan gepem lesz,amivel indulhatok 4xen is.szoval ott is elkenlek. ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Igy lesz ;D ;D ;D

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Vole: A rocsipeti tud valamit, lát a pályán csak nem tudja érvényesíteni mikor felül a bringára. Szerintem ha hazajön, bizonyítani akar majd és hibát hibára fog halmozni a versenyeken ;D .Tokodon is megmutatta mit tud-esni ott ahol egy rokkant is le tud menni. Most vesz egy új bringát, (két oldalkerékkel) használati útmutatóval. Mi meg majd jó elverjük a versenyeken a roncsokkal ;D ::) nem adjuk fel "Küzdve küzdj és célba érsz" Na csáko

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Szerinted nem így van? Sajnos az országban nagyon sok olyan bringás van, akire illik ez a mondás. Megszületik, megkapja már az év elején a következõ évi tipust mert van lé, a pályán meg tök hülye. Mások meg a lepukkant lomjával bizonyítani akar, jobb eredményeket hoz. Na az ilyen bringásoknak kellene hátszél, ami ugye nincs

Naja, de talan Rocsira ragad kint valami, es akkor nem lesz ilyen ugyetlen :D :D :D :D

A bringatol meg nem fog jobban menni aki nem tud :)
A lepukkant roncsommal en is tudok neha jot menni ;D ;D ;D ;D

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Qmbulumbu riderek. Vole :P ! Szerinted nem így van? Sajnos az országban nagyon sok olyan bringás van, akire illik ez a mondás. Megszületik, megkapja már az év elején a következõ évi tipust mert van lé, a pályán meg tök hülye. Mások meg a lepukkant lomjával bizonyítani akar, jobb eredményeket hoz. Na az ilyen bringásoknak kellene hátszél, ami ugye nincs :'( . Legszebbcsávó: Szerintem inkább idézzük fel az ezévi versenyek rendezéseit, bukásokat stb stb. Hadjuk ki ebböl a ciciket-baj ne legyen belõle. Mint ahogy olvasom van saját bejáratú cicid, becsüld meg ;) .Berenyizsnek üzenem: A felvételeket meg lehet valahogy szerezni? Sajna nem tudok menni, de érdekelne. Na csá mindenkinek, tudjátok- Szeretkezz, ne háboruzz ;D ;) :P

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Erre (http://www.bikemag.h...y;threadid=4864) jöttök?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
csámcsogtam én? ;) csak pislogok itt a sok éhes kanon :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Csak Szilvi meg ne tudja, hogy Te a Zsuzsi cicijén csámcsogsz, mert akkor a küszöbön alszol... ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
az elsõ tavaszi versenyig elcsámcsogunk itt a Zsuzsi cicijein ;D ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

technikád van, tudásod nincs

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
;D Rocsi Rocsi tudhattam vólna, hogy te mint az 1-es számu jobbnak tartod magad, mint amilyen vagy. De mi Komlón ehez szoktunk. Mit is várhatnánk tõled, mint hogy egyszer elismernéd, hogy semmi közöd ehez a spórthoz. Most elárulok neked valamit, amirõl már rég kellett volna beszélnünk. Lásd be végre nem vagy igazi elenfelem, technikád van, tudásod nincs. Jövõúre komolyabra veszem a DH-t, ha lesz normális telóm! Bár ha szólnék egy hajléktalannak aki még bringázni sem tud, az is megverne.Nem szárazon kell megmutatni mit tudsz, hanem sárban, száraz pályán még a .... is legurúl.Egyszóval nincs mirõl beszélnünk. MÁSOKNAK: a magyarszéki 4x pálya teljes átalakuláson ment át, így egy jobban kiépített szinvonalassabb pálya vár mindenkire. Remélem jövõ évben minnél elöbb tudunk versenyt rendezni. ;D ;) ! Sonka_Zsuzsinak:Én ezentúl nem akarok látni semmi olyat, amihez nincs közöm. De azért persze eggyüttérzek veled, ugyanis engem a 4x pálya felsõ szakasza a híres 5-ös pup viccelt meg a hétvégén. Igaz nekem nincs cicim, bár a mai orvostechnika mindenben tud segíteni, de van más ami igazán tud fályni (pl. van a Rocsipetinek is olyan aszthiszem);D :P .Az oldalkerekeket meg küld el a Rocsinak bisztos megköszöni majd. Legalább nem töri össze magát, bár a képességeit ismerve?! :P . Na csá mindenkinek, Qky voltam leszek stb.Tudjátok: szeretkezz ne háboruzz stb stb.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ejnye kuki,te sosem tanulsz.pontosan egyszer vertel meg,aztan azt hiszed,hogy a bab is hus? en is udvozlom a magyarszeki szurkolokat.mondd nekik,hogy jovore ismet lathatnak,szoval lesz akinek ERDEMES szurkolni. ;D
na,de a dh palyat ne hanyagold!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Hoppá! Igen csak belekezdtünk macskás 8)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
lezúztad a cicidet?

már ha nem túl indiszkrét...

:) persze biztos fáj ezért jár egy ilyen is: :'(
és legközelebb jobban vigyázzál: >:(

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Asszem 1 ilyen könyvre nekem is szükségem lenne... az elmúlt napi eséseimet látva asszem bringára se kellene üljek a két kis oldalkerekeim nélkül :)
Ha most látnál Qky a zuhanyzóban, szerintem sírva elmenekülnél :P :P csodaszép sérüléseket szereztem be a legkellemesebb helyekre :-X

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Csá Rocsipeti: a szuvenirt nekem hozzad ne magadnak. Magadnak inkább vegyél könyvet, melynek a címe-Hogyan tanuljak meg gyorsan és jól bringázni! Vehetsz te akármilyen bikét, az én lepukkant bringámmal akkor is jobb leszek nálad ;D ! Lassan befejezem, mert megyek pályát építeni, meg nekikezdünk a fristal rámpához érkezõt gyártani. Mire hazajösz Magyarszéken egy bikeparadicsom lessz. A DH pályát valószinû hanyagolom, nincs lóvé ötlet annál több. Majd megcsináljuk ha hazajösz (persze ha a tálib tesók nem dolgoznak, és fel nem pukkantják a gépet amin ülsz). :'( ;D Ja és üdvözölnek a Magyarszéki szurkolók, akik már egyre többen vannak! Jövõre jönnek velünk mindenhová. Qmbu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ne aggodj qki!viszek szuvenirt.de csak egy kort mehetsz majd vele... ;)